Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חבר מעוניין לרכוש פיאט גרנדה פונטו 07 אוטומטית, הבנתי שזה גיר רובוטי, האם צפויות בעיות מיוחדות עם הדבר ואילו? האם יש ק"מ ממוצע לבעיות?.

בעבר הייתה לו פונטו 01 אוטומטית, האם מדובר באותו גיר?

אם יש למישהו הערות בנוגע לרכב, כדאי לא כדאי / הצעות אשמח לשמוע.

תודה.

פורסם

בשנת 2001 הפונטו ספייס הגיעה עם גיר רציף, בעוד שב2007 הגרנדה פונטו הגיעה עם גיר רובוטי.

לפי מה שיצא לי לקרוא ברשת ולשמוע מניסיון של כמה חברים, בשנים הראשונות של הדגם (2007-2008) היו בעיות עם הגיר הרובוטי שככל הנראה תוקנו בדגמים חדשים יותר, אך לצערי לא יודעת מתי בדיוק (אני רק יכולה להעיד על כך שהניסיון שלי עם גיר שנת 2010 היה טוב).

מקווה שחברים שהתנסו עם הדגם המדובר יראו את השרשור ויוכלו לשפוך קצת אור על התקלות ועלויות התיקון.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

ואם לרכב הוחלף גיר רובוטי כבר אחרי 2.5 שנים מאז עלה לכביש? ומאז המוכר טוען שלא היו בעיות עם הגיר. זה טוב או רע?

אגב הרכב יד 1 עם 50k שנתון2007. נשמע טוב לא?

פורסם
האם ראית ברישיון הרכב יד 00 או 01?

לא ראיתי מה רשום, אבל המוכר אמר שהוא קנה אותה מהחברה חדשה.

אתה שואל כי יכול להיות שהוא קנה מסוכנות רכב ואז זה חדש עם 01 ?

• תוכן חדש...