Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג: סופר מיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי בתור בעלת עסק שוקלת להתחיל עסקית ליסינג ל/3 שנים שסה״כ יחסית משלמת.

שוקלים לרכוש סופר מיני, שתהיה איכותית, בטוחה, מאובזרת, צריכה דלק סבירה.

מה הייתם רוכשים?

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

אני הייתי מחכה קצת.

היצע דגמי הסופר מיני עומד לעבור מהפך בקרוב עם אופל קורסה החדשה, מאזדה 2, יונדאי I20, יחידת הנעה חדשה לפיג'ו 208, הונדה ג'אז החדשה וסקודה פביה החדשה.

מה הצרכים מהרכב?

פורסם

ואין אופציה לחכות חייבים החודש, אנחנו אחרי השבתת רכב ונגמר ה-21 יום של רכב חלופי מהביטוח, בנוסף עדיין לא קיבלנו את הכסף מהביטוח על הרכב שהושבת, אמור להכנס בשבועיים הקרובים.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

סליחה על השרשור הגרוע.

הצרכים הם נסיעה עירונית בירושלים ונסיעה בין עירונית בין ירושלים לגוש דן בין פעמיים ל-3 גג בשבוע. יותר לכיוון פעמיים.

הרכב לא יהיה מלא בנוסעים כמעט אפעם.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

כמעט בלתי אפשרי לחכות. מיום ראשון אין לאמא שלי רכב, מחזירים את הרכב לביטוח.

הקנייה תהיה חייבת להתבצע בשבועיים הקרובים.. אין סיכוי שנשכור רכב ליותר משבועיים זה הון.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

פורד פיאסטה רכב סופר מיני נחמד: מנוע 1.6, גיר רובוטי 6 הילוכים. יחסית נוח לקטגוריה, בידוד רעשים לא רע, מושבים מוצלחים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
תחכה קצת,ה208 מקבלת מנוע 1.2 טורבו חדש עם 110 סוסים ותיבה אוטומטית 6 הילוכים,ואז בכלל הרכב יתן תמורה מעולה.

למה אי אפשר בידני? :cry:

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

אני אהבתי את הקליאו מאוד יותר מאשר ה208,אמנם הפיגו מרגישה נוחה יותר אבל הקליאו זריזה יותר ועם עיצוב מעניין הרבה יותר מאשר השחור ששולט בפיגו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני אהבתי את הקליאו מאוד יותר מאשר ה208,אמנם הפיגו מרגישה נוחה יותר אבל הקליאו זריזה יותר ועם עיצוב מעניין הרבה יותר מאשר השחור ששולט בפיגו.

במבחן דרכים באוטו שהיה בין הקליאו החזקה 1.2 טורבו לבין ה208 1.6 עם המנוע הישן,ציינו בהפתעה שדווקא הפיגו הייתה זריזה יותר מהקליאו,כמובן מגובה בבדיקה תאוצה עם ציוד מקצועי!.

אז עם המנוע והגיר החדשים חבל לקליאו על הזמן.

ההבדלים בנוחות הם גדולים מאד,ה208 הנוחה ביותר בסופר מיניס,הקליאו,למרות המוצא,אחת הפחות נוחות שיש.

מבחינת התנהגות כביש,אחיזה,הנאה,הפיגו,ביחד עם הפיאסטה,ברמה אחרת מהקליאו.

פורסם

במקו ציינו שמעמידה מהמקום הפיגו היא זריזה יותר אבל בתאוצות ביינים הקליאו וכמו כן שהגיר בפיגו 208 מסרס את המנוע,לכן בשימוש יום יומי הקליאו הרגישה לי יותר זריזה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ממש לא מדוייק,הפיגו הייתה יותר זריזה בהאצות מהמקום,ורשמו שבתאוצות ביניים יש שיוויון מוחלט.

כדאי לצטט כמו שנרשם..רשום שיש שיוויון מוחלט בתאוצות ביניים,לא נרשם בשום מקום שהקליאו יותר מהירה בתאוצות ביניים..

פורסם (נערך)

http://www.mako.co.il/cars-road-tests/Article-ed17624c585ff31006.htm

פיגו 208:

"במבחני התאוצה היא התברגה שלישית בזינוק מעמידה ורביעית בתאוצות הביניים.

רנו קליאו:

"הקליאו מסיימת רביעית בתאוצה מהמקום ושלישית בתאוצות הביניים."

אז מה ממש לא מדויק?

עריכה אחרונה על ידי yulianx

• תוכן חדש...