Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קודם כל תודה רבה לכל מי שעונה:) אתם ממש עוזרים!

אני מחפשת רכב במחירים עד 10.000 (פלוס מינוס). עשיתי קצת סקר שוק , קראתי כאן המון, חשבתי על כמה אופציות

לדוג' סוזוקי בלנו, פיאט פונטו, פיז'ו 206 למשל..

השאלה שלי היא , אני צריכה רכב שיעשה נסיעה יומיומית צפת - ראש פינה. ז"א יעשה את העליות של צפת הרבה.

אשמח לשמוע על מה אני צריכה להסתכל / על מה לשים דגש / מה חשוב שיהיה / וכו'..

ובכלל - אם יש לכם הצעות לסוגי רכבים מומלצים - אשמח!

**לא קריטי ידני או אוטומט אבל עדיף אוטומט. פשוט הבנתי שידני זה יותר טוב מבחינת הצריכת דלק בעליות ..

**כמו שחשוב שיהיה חסכוני:)

ממש תודה !!

שיר:)

פורסם

רכב במחיר כזה, לעליות, שיהיה חסכוני, צריך להיות לדעתי עם הילוכים רגילים ומנוע לא הכי קטן. נוטה לכיוון פיאט פונטו.

פורסם

מכונית קטנה בסגנון פונטו, גטס, פיאסטה וכו' ידנית בהחלט "תסחוב" את העליות ותהיה יחסית חסכונית בדלק, לעומת זאת גם משפחתית 1.6 ידנית בסגנון באלנו, אלמרה וכו' תתן צריכת דלק לא רעה ותסחוב, ברוב המקרים טוב יותר.

המלצתי היא לחפש בשני הגדלים, ידנית מסוף שנות ה-90 עד תחילת 2000 ולקנות את מה שמוצאים במצב הכי טוב, כי כאשר מתעסקים במכוניות זולות מאוד הכי חשוב הוא מצב הרכב.

פורסם

אל תקני בלנו. מעבר לעובדה שרכבים שעלו לכביש בשנות ה90 עם כל זה שהם יפנים הם מעל 15 שנה בכביש.

אמינים אני בספק אם הם יהיו.

לגבי בלנו מדובר ברכב מאוד לא בטיחותי. ברכב אין מערכת abs

פונטו תהיה בחירה סבירה. לפי דעתי בסכומים האלה לא רוכשים רכב אלא הרפתקה.

כמעט בטוח שכל טסט תצטרכי להפרד מ2000 שח רק כדי לתקן כל מיני נזילות וגומיות שהתייבשו.

פורסם

תנסי לחפש פיאט פונטו ספייס. בתקציב שלך אפשר למצוא אחת בת 10-11 בערך.

קחי בחשבון שאולי כדאי לחפש מימון - בתקציב של 30 אלף קונים פיאט פנדה 2011, רכב זריז וחזק, שיהיה גם חדש משמעותית ועם פחות ק"מ - לא בטוח שעלויות האחזקה של רכב בן 11 לא מתקזזות עם תשלום חודשי קבוע לבנק.

פורסם

אוקי

ממש תודה על העזרה !

התקציב יכול לעלות קצת אם זה עוזר. 15 גם יכולה להיות אופציה אבל בעדיפות לפחות.

יותר מ15 אין לי אפשרות .. הלוואי.

יש לי על הכוונת פונטו ספייס young שנת 2003 מנוע 1300.

ראיתי גם פיז'ו 207 אבל אם אני מעלה את התקציב..

אחפש עוד...

מה אומרים על הספייס young?

תודה רבה!!

פורסם

אין מצב 207 בתקציב שלך, אולי זו טעות וזאת 206, או שזאת 207 שעברה תאונה בכל מקום אפשרי + נזק לשלדה + מנוע וגיר תקולים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יכול לומר לך מנסיון שבמנועים הקטנים עדיף גיר ידני הרבה יותר מאוטומט אם את רוצה שהרכב יסחוב.

שהייתי עולה לצפת עם רכב אוטומט (מנוע 1.4-1.6) הייתי צריך לסחוט את הדוושה והמנוע היה צווח רק בשביל להתחיל לסחוב

לעומת זאת כשעליתי עם ידני הייתי יכול לשלוט בסל"ד של כל הילוך והילוך ולא לאנוס את המנוע ואת הדלק בשביל לסחוב כמו שצריך

• תוכן חדש...