Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 23 ומחפש רכב קטן, חסכוני, אמין עם הוצאות שוטפות לא יקרות בטיפולים. חשוב לי שהרכב יראה טוב,לא מחפש ביצועים, הקילומטרז שצפוי לעשות בשנה יהיה בין 8-10 קילומטרים, רובו בעיר. חשוב לי שהרכב יהיה ידני, התקציב הוא 40K עם חריגה מקסימלית של 5K כמובן שיד שניה. האופציות שנראות לי כרגע הן IBIZA, CLIO III, וPOLO. אלה האופציות שחשבתי עליהן כאשר עם הפולו אני אצטרך כנראה להתפשר על שנתון וקילומטרז'. מה נראה לכם כאופצייה הכי טובה וזה לא חייב להיות אחד הרכבים שציינתי כל עוד הוא עונה על הדרישות שלי.

פורסם

האיביזה קצת יותר חזקה מהרנו, יותר מרווחת ונראית יותר טוב לדעתי. מעבר לזה יש פשוט מבחר עצום של רכבים כאלה ידניים למכירה מדגם ה-1.4.

בדוק גם את הסקודה פביה 1.4 הידנית.

פורסם
האיביזה קצת יותר חזקה מהרנו, יותר מרווחת ונראית יותר טוב לדעתי. מעבר לזה יש פשוט מבחר עצום של רכבים כאלה ידניים למכירה מדגם ה-1.4.

הפביה, לא מהווה אופצייה בגלל המראה

פורסם

אבל הרנו חסכונית יותר, נוחה יותר, זולה יותר לתחזוקה, בטיחותית יותר, מאובזרת יותר, פחות חרושה וגם ייתכן ותהיה באחריות במידה וימצא אחת שנת 2012 בתקציב שלו.

אני בעלים של קליאו 3 שנת 2012 עם גיר ידני, הרכב אצלי כמעט 3 שנים (באפריל יהיו 3 שנים), הרכב חסכוני, בטיחותי, מאובזר, נוח ודי מרווח, הטיפולים לא יקרים ולא נתקלתי בתקלות ברכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ה1.2 הוא ללא טורבו,רק בדגם החדש יש מנוע 1.2 טורבו לצד ה1.2 הרגיל כמו בדור הקודם כמו אצל דור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מאוד בספק בתקציב שלך לגביי 2013, אולי אחת חבוטה או עם ק"מ אסטרונומי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אני מאוד בספק בתקציב שלך לגביי 2013, אולי אחת חבוטה או עם ק"מ אסטרונומי.

ועם הדברים האלו, כבר עדיף לך לרדת קצת בשנתון.

• תוכן חדש...