Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי בגלל שהוא לא ״סטנדרט״ אבל אני בדיעב שאם קונים רכב צריך לקנות מה שמוצא חן ולא מה יהיה בעתיד בלי שיש מידע מבוסס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היה ברשותנו פעם אוטו ורוד (כן, כן..) ובאמת כשמכרתי אותו, היה מישהו שנסע 100 ק"מ ופסל את האוטו ברגע שהוא ראה את הצבע במציאות.

מצד אחד יש הסיכון הזה ומצד שני, אם יש מישהו שמחפש את הרכב שלך בצבע מיוחד, הוא ישלם לך בהתאם. בנוסף, צבע שקרוב יותר ללבן זול יותר בביטוח\חלפים, קל יותר לתחזוקה, יותר נראה בחושך (בטיחותי) וכמובן פחות מושך תשומת לב (כל אחד והעדפתו).

:idea:
פורסם

אולי בביטוח זה לא בא לידי ביטוי (לא זוכר ששאלו אותי על הצבע, אבל מצד שני כן היה להם את הנתון הזה מהרשיון רכב), אבל אם אתה מתקן בעצמך אז כן (שיפשופים, מכות, פגיעות וכו' שבגינן לא תובעים את הביטוח).

:idea:
פורסם

שמע, אני מהאחרונים שיגידו להתעלם מהרעיון של "לחשוב על למכור את הרכב לפני שקנית אותו"

אבל בחייאת, אתה באמת הולך להתלבט בעניין הצבע רק בגלל הסיכוי שהוא יהיה סחיר יותר?

נו באמת.

פורסם
yulianx אני חושב שמה שהוא מנסה להגיד זה שלך ולאלה שקנו את אותו צבע כמו שלך יקח יותר זמן למכור את האוטו מאשר לאותו אחד שהזמין אותה בלבן/שחור

+1,בדיוק.

פורסם

אני לא חושב שבורדו זה צבע חריג כמו וורוד שיש לספייס סטאר וגם באלטו,אבל גם אם יותר יעדיפו לבן,אני מאמין שאם הרכב יהיה שמור לא תהיה בעיה למכור אותו,אבל שוב פעם אני טוען זה הדבר אחרון שצריך לחשוב קונה של רכב חדש.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתור חומר למחשבה על איזה צבע עדיף אני רוצה להוסיף שיקול נוסף: בטיחות. רכבים כהים רואים פחות טוב, במיוחד רכבים בצבע אספלט. לכן אם הבטיחות חשובה, אני ממליץ לשקול צבע בהיר. על אחת כמה וכמה כאשר מדובר ברכב קטן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא מסכים איתך צבי,אם אתה נוסע באור יום ומסתכל במראה הצדדית לצורך עקיפה אתה רואה אוטו לא משנה איזה צבע,ובלילה אתה רואה רק פנסים ולא את הצבע.

פורסם

בזמני מעבר מאור יום לחושך כאשר חלק מאנשים עדיין לא מדליקים אורות רכב כהה קטן פשוט לא רואים.

רכב לבן רואים בלילה גם אם הוא לא מדליק אורות.

הויכוח מיותר, כי יש מלא מחקרים שמוכיחים קשר בין צבע הרכב לתאונות דרכים. יש צבעים בטיחותיים יותר ויש מסוכנים יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אישית לא שמתי לב לזה על הכביש,לא בתור נהג שמסתכל במראות ולא שלא רואים אותי כשהייתה לי פנדה שחורה.

פורסם

גרית את הסקרנות שלי, וביצעתי חיפוש קצרצר בגוגל. מסיכום שפורסם לפני כ-10 שנים עולה כי נושא השפעת צבע המכונית על הבטיחות כמעט שלא נחקר, אך מהמחקרים המעטים שבוצעו מתברר כי הצבעים הבטוחים ביותר הם לבן, צהוב-ליים וכסוף (אם כי לבן פחות טוב בשלג וכסוף בדמדומים). מתברר כי אדום, כחול, שחור וירוק פחות נראים - אם כי בקו התותון ההבדלים קטנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בנתיים ממה שאפשר לראות בחדשות,בHNN דווקא לא השחור שולט.

מי שמסתכל במראה רואה רכב.

שים לב מה הוא רושם גם:

"צבע

אדום הינו רכב אשר מאופיין כרכב ספורטיבי ותר הנקנה יותר על ידי צעירים

ולכן ניתן לקשור בין שכיחות התאונות הקשות ברכב וצבעו

"

לכן לא בטוח מה"מחקר" שלו נכון בכלל.

• תוכן חדש...