Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיר: 65K, מוכן לחרוג גם ל70K במידה וקיימת אופציה טובה

שנת ייצור: 2010 ומעלה

סוג: משפחתית

גיר: אוטומט

ק"מ בשנה: 15,000

הכי חשוב לי שהרכב יהיה בטיחותי, חסכוני ואמין.

ביצועים פחות מעניינים אותי, מעדיף רכב עם צריכת דלק טובה.

רכב מרווח ש5 מבוגרים יכולים להעביר בו נסיעה לא בצפיפות.

מה הרכבים המומלצים ביותר עבור הפרמטרים האלו?

פורסם

זה אולי רק אני אבל לדעתי הצנועה I30 /I30CW תעשינה מצויין את העבודה - שנתון 2010-11 אפשר להשיג בתקציב הזה. הייתי מעדיף אחת מהן על הסיד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ברוב המשפחתיות הרגילות (i30, קיה סיד, רנו פלואנס וכו') יהיה צפוף לחמישה מבוגרים בנסיעות ארוכות. 4 מבוגרים ישבו ברובם בצורה די מרווחת אבל החמישי, במושב האמצעי מאחורה, יהיה לו צפוף. אם אתה רוצה רכב מרווח ל-5 מבוגרים אתה צריך מכונית מנהלים, בסגנון של מאזדה 6 או פורד מונדאו וכו', אבל אז צריכת הדלק תהיה גבוהה יותר.

ככה שלדעתי, כדאי שתחליט קודם איזה אחד מהתנאים האלו יותר חשוב לך ואז משם נוכל לכוון אותך.

אגב, אם אתה פתוח להצעות קצת פחות שגרתיות אז אולי רנו סניק (לא גרנד סניק, הסניק הרגיל) יוכל להתאים לך. מצד אחד, זה רכב משפחתי, מיניוואן עם 5 מושבים מלאים (שלושה מושבים נפרדים מאחורה). מצד שני, יש דגם דיזל שלו חסכוני מאוד בדלק וגם דגם הבנזין מציג צריכת דלק יפה.

פורסם

האמת שהק"מ שאתה נוסע לא כ"כ גבוהה, ולכן עלות הדלק לא תהיה כ"כ גבוהה. פורד מונדיאו זה רכב מעולה שנותן תמורה יפה מאוד למחיר, חבר שלי רכש לפני שנה וחצי מונדיאו 2009 והוא מאוד מרוצה ממנה מבחינת מרווח הרכב מספק מרווח פנים נדיב (אצלו מאחור 3 ילדים קטנים שיושבים בכיסאות בטיחות בלי בעיה), תא מטען ענק ושפע של אבזור.

בתקציב שלך תוכל לרכוש אחת משנתון מתקדם מאוד, את ירידת הערך העיקרית הרכב כבר חטף אז אם תקנה אחת שנת 2011 עם יד נמוכה וק"מ נמוך מטופלת ושמורה עם היסטוריית טיפולים ובלי תאונות- לדעתי אחלה עסקה.

פורסם (נערך)

האמת הקטע שתהיה מרווחת הכי פחות חשוב לי. כי לרוב אנחנו מקסימום 2 נוסעים.

ומעדיף לא ללכת על דברים לא שגרתיים כמו רנו סניק

עריכה אחרונה על ידי Erez Levi
פורסם

בטיחותי, אמין מרווח וחסכוני, ממליץ לך רכב כמו שלי, טויוטה פריוס, תצטרך להתפשר על שנתון 2009.

תבוא בראש פתוח תהנה מרכב מפואר, מפנק, שקט מאוד ועל החיסכון בדלק לא צריך להרחיב.

מה שכן אם "

מעדיף לא ללכת על דברים לא שגרתיים"

בל יעבור מבחינתך, אתה מפסיד הרבה דגמים נהדרים, הפריוס הוא רק אחד מהם.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

אין לי מושג מה מפואר ומה מפנק בפריוס, מכיר את האוטו טוב וחוץ ממסך ושליטה מההגה לא זכור לי משהו מיוחד בו.

פותח השרשור, אני נוסע במאזדה 6 מודל 07 ונהנה מכל רגע עם הרכב הזה. רכב מנהלים איכותי מאוד בעיני!

הוא אמין מאוד, חסכוני הוא לא אבל צריכת הדלק שלו זהה למאזדה 3, שזה בסביבות 1/8-10 בתוך העיר והגעתי גם ל- 1/14 מחוץ לעיר

במהירות שיוט וללא מזגן.

ממליץ על אחת ממודל 09-10, אתה תהיה מרוצה מהרכב לטעמי,

נ.ב אני מדבר על הדור השני. לי יש את הדור הראשון (עד לרכישת הדור הבא :) ).

בנוסף אני ממליץ על טויוטה אוונסיס 09.

מכונית מנהלים מצוינת, אמינה מאוד, חסכונית (!!) נראית מעולה, מאובזרת יחסית אם כי תעלה לך קצת יותר מ- 65K אבל

אני רואה שיש מקום להתגמשות.

תמצא אחת שמורה, עם יד וק''מ נמוכים, עסקה מעולה ורכב מעולה.

שלומי.

פורסם
בטיחותי, אמין מרווח וחסכוני, ממליץ לך רכב כמו שלי, טויוטה פריוס, תצטרך להתפשר על שנתון 2009.

תבוא בראש פתוח תהנה מרכב מפואר, מפנק, שקט מאוד ועל החיסכון בדלק לא צריך להרחיב.

מה שכן אם "

מעדיף לא ללכת על דברים לא שגרתיים"

בל יעבור מבחינתך, אתה מפסיד הרבה דגמים נהדרים, הפריוס הוא רק אחד מהם.

הפריוס יקרה מאוד ולא משתלמת עבור אחד כמוני שנוסע קילומטראז' נמוך.

תודה על ההצעות אבל הן קצת לא תואמות למה שביקשתי

ביקשתי רכב משפחתי לא מכונית מנהלים, והעניין שהוא יהיה מרווח פחות חשוב לי

הקיה סיד נשמעת לי אופציה טובה,

פריוס, מזדה 6, ופורד מונדיאו לא תואמים לפרמטרים שאני מחפש

פורסם
הפריוס יקרה מאוד ולא משתלמת עבור אחד כמוני שנוסע קילומטראז' נמוך.

תודה על ההצעות אבל הן קצת לא תואמות למה שביקשתי

ביקשתי רכב משפחתי לא מכונית מנהלים, והעניין שהוא יהיה מרווח פחות חשוב לי

הקיה סיד נשמעת לי אופציה טובה,

פריוס, מזדה 6, ופורד מונדיאו לא תואמים לפרמטרים שאני מחפש

עם גישה כזאת אתה לא צריך פורום רכב, כנס לסוכנות ליסינג וזה המידע שהנציג יתן לך בדקה, אבל אם כבר הגעת לכאן נסה להיפתח.

פריוס- יקרה ולא משתלמת ? בק"מ שלך היא תחסוך לך בדלק בין 4000 ל 5000 בשנה. המחיר שציינת מתאים לאקזמפלר שמור משנת 2009. הרכב מרווח ונוח מאוד, למה להתפשר ?

שלומי הציע לך מזדה 6 או אוונסיס , רכבים מדהימים ומפוארים. למה להיכנס לעדר בלי שתנסה את ההצעות שקיבלת כאן ?

אני הייתי במצב שלך לפני 4 חודשים, הייתי נעול על מאזדה 3 ובעקבות הפורום הזה נחשפתי לפריוס, היום כשאני נוסע על מזדה 3 ודומיה אני מתמוגג מנחת מהבחירה שלי. רק לחשוב פריוס מול קיה סיד ? אין סיכוי בעולם שתבחר בקיה אחרי נסיעת הכרות.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

ראשית כל, אני מודה לכל אחד שנותן המלצות. אבל אתה מבין שהרכבים שמתאימים להם לא בהכרח מתאימים לי?

אין לי בעיה לנסות, כמו למשל את הקיה שהציעו פה למרות שאני לא מת על היצרן

מזדה 6 לא בדיוק נחשב רכב חסכוני לאחזקה עם צריכת דלק נמוכה, ואני לא מחפש רכב מפואר

למשל את הפריוס אין לי בעיה לשקול אבל מדובר פה בשיקול של עלות-צריכת דלק, זה עוד לפני שדיברנו על האמינות של המצברים החשמליים שאין לי מושג איך היא, ועל הסחירות שלה בשוק עוד 4-5 שנים כשארצה למכור אותה... אני אשמח למידע בנושא

• תוכן חדש...