Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום , היה לי רכב הונדה אקורד 2005 גדולה מרווחת מנוע חזק פנים פשוט ,מעוניין לשדרג לאותו גודל , מנוע חזק , מרווח , ספורטיבי , פנים מפואר שנתון גבוה . יש למשהוא רעיון ? אני מתלבט בין כמה דגמים .

עריכה אחרונה על ידי מ.פ
פורסם (נערך)

אם את חובב אלפות יש את האלפא 159 , רכב דיי ספורטיבי (כולל המראה) ותוכל להשיג אחת יד שנייה בפחות מהתקציב שלך.

השאלה היא אם אתה מדבר על יד ראשונה או מוכן להתפשר גם על יד שניה.

עריכה: עכשיו ראיתי שרשמת שנתון גבוה ולכן יד שניה גם מקובל.

מה לגבי קאדילק CTS?

תוכל למצוא שנת 2010 ב 138K +-

או 2008 - 2009 ב 90K - 100K

בנוסף בטווח מחירים שאתה מחפש קיימות גם האודי A6 - A8 . (האקורד נחשבת בקטגוריה של ה A6)

עדיף שתרשום את הדגמים שאתה מתלבט בינהם ויהיה לנו יותר נוח לכוון אותך למה שהכי נכון בישבילך.

עריכה אחרונה על ידי yaari30

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

אחרי שהתרגלת לאמינות של הונדה בכלל ואקורד בפרט. יהיה לך קשה להתרגל לאמינות של האירופאיות והאמרקאיות . לך על האינפינטי G37 תוכל למצוא 2012 .רכב חזק הנעה אחורית.:twisted:

פורסם
שלום , היה לי רכב הונדה אקורד 2005 גדולה מרווחת מנוע חזק פנים פשוט ,מעוניין לשדרג לאותו גודל , מנוע חזק , מרווח , ספורטיבי , פנים מפואר שנתון גבוה . יש למשהוא רעיון ? אני מתלבט בין כמה דגמים .

לקסוס GS450h - פנים מפואר זה אנדרסטייטמנט, מפנק ברמות, כוחני שאין דברים כאלו (מנוע בנזין + חשמלי) ואמין כמובן. מה שכן צריכת הדלק היא לא משהו שמתקשר למילה היברידי כמו שאנחנו רגילים, אבל עדיין טובה יחסית.

לא מזמן קראתי בפורום סקירה מעולה עליו. אם תמצא סביב 2009 אולי 2010 זה יהיה בתקציב שלך, אאל"ט.

"Turn on, tune in, drop out"

פורסם

יש מספר דגמים שחשבתי מכל מיני סיבות טויוטה קמארי ,מזדה 6 , הונדה שוב רכבים במחיר שיושב בתקציב שלי , לקסוס , אינפיניטי .

לקסוס ואנפיניטי רכבים איכותיים מנוע יותר חזק , הפנים יותר איכותי .אבל מחיר אני מדבר על שנת 2012 , לקסוס יקר , אינפייטי קשה למצוא יד 1 .

פורסם

במחיר של 140k אפשר בקלות למצוא ביואיק להקרוס 3.6 v6 שנת 2012 ותשאר עם עודף, או אפשר לקנות וולוו s80 שנת 2011 מנוע 2.5t עם 231 סוסים, או וולוו s60 2013/2012 תלוי באיזה מנוע תבחר (t5/t4)

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

מאליבו 2012 מפוארת מנוע 3.6 או סקודה סופרב 3.5 או סופרב 1.8 טיפטרוניק 2012.

לא חסר. לשדרג הונדה 2005 זה גם לקחת אוקטביה 1.4 מהחברה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
יש מספר דגמים שחשבתי מכל מיני סיבות טויוטה קמארי ,מזדה 6 , הונדה שוב רכבים במחיר שיושב בתקציב שלי , לקסוס , אינפיניטי .

לקסוס ואנפיניטי רכבים איכותיים מנוע יותר חזק , הפנים יותר איכותי .אבל מחיר אני מדבר על שנת 2012 , לקסוס יקר , אינפייטי קשה למצוא יד 1 .

קצת סבלנות חבר שלי היה במצב שלך לפני שנה ,בסוף מצא במחיר טוב ובמצב מצויין G37 2011 . ומאז לא מפסיק לחייך .(עד התידלוק):twisted:
  • תוכן חדש...