Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Suzki Crossover GLX

Shakim
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, לא מצאתי אשכול דומה, לכן פותח חדש. עשיתי נסעת מבחן על רכב הזה, אני דיי אהבתי אותו, אני נהג יחיד בדרך כלל גם נוסע לבד , לפעמים עוזר עם קניות לבן שלי, לכן אהבתי את גודל של הבגז בדגם הזה. עלות על הכביש עם חלון בגג 130 אלף. מה יש לכם לומר על הזה. התקציב הזה הוא גבולי בשבלי. מדובר בדגם 2X4

עריכה אחרונה על ידי Shakim

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

כפי שמקובל בפורום - כדאי שתפרט קצת יותר: מה השימוש העיקרי, מה הצרכים כאשר אתה מסייע לבנך, תואי נהיגה שגרתיים.

התחושה שלי מהודעת הפתיחה שלך היא שמדובר ב"קפיצה קטנה מעל הפופיק" - קודם כל מבחינת התקציב, אבל גם מבחינת הצרכים. אז כדאי שתגדיר אותם תחילה - קודם כל לעצמך, ובהמשך גם כדי לסייע למומחים כאן למצוא את הדגם המתאים לך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני נוסע רגיל לפעמים אוהב גם נהגה מהירה, אבל ברוב אני שומר על חוקי תנוע. אני נוסע ברוב ת"א - א וזה הרבה עליות . אני חייב רכב גבוה בגלל הבריאות לכן לא יכול לקנות רכב משפחתי רגיל. בקטגוריה הזאץ זאת בין אפשרויות הזולות שמצאתי.

פורסם

אני הייתי מוותר על גג נפתח וקונה את הגרסה ה״רגילה״ של הקרוסאובר ב-120 אלף ₪.

חוץ מזה אתה יכול לבדוק גם את קיה סול. קצת יותר זול אבל קצת פחות חסכוני בדלק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

וברוח הזמן, נשלח אותך לאולם התצוגה של דאציה, אם הדאסטר ימצא חן בעיניך חרף החסכנות, אתה מקבל רכב גדול מהקרוסאובר ונשאר עם המון עודף בכיס (90K ש"ח).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עדיין לא הבנתי:

היכן אתה מרבה לנסוע - בעיר או מחוצה לה?

במישור או בהרים (ת"א דווקא שטוחה, אבל כנראה שהיתה לך בעית הקלדה בתאור התואי)?

מה גודל המטען המרבי שיהיה עליך להטעין דרך שגרה (אותה עזרה לבן)?

האם אתה מתכוון להוביל ילדים צעירים?

אם תיבה ידנית באה בחשבון - אם כן תוכל לקנות את הקרוסאובר בגרסתה הבסיסית הידנית בעשרות אלפי ש"ח פחות, וגם כמה מהמתחרות.

אני מעלה את השאלות כיון שאתה בגבול העליון של יכולתך הכלכלית, וצריך לבחון אם רכב מקבוצה יותר קטנה וזולה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

נסיות שלי בדרך כלל בתוך י-ם. סולל זוללת דלק לצערי והרגשה בפנים קצת צפופה לי, אני בן אדם גדול :) עדני לצערי לא בא בחשבון בגלל פגיע בברך שיש לי ולכן גם אני חייב רכב גבוה ואוטומט. והגג נפתח זה החלום שלי :) ועכשיו הם עשו דיל דגם עם גג הגיע גם עם טוספת מולטימדיה + חיישני רברס מצלמה וקודן מובנה ללא תוספת עלות. בכלל מיקרה היתי מזמין את זה וזה 4500 אלף. אז כמו שאמרתי 1300 זה גבולי אבל אני יכול לעמוד בזה. לא רציתי משהו יותר יעקר . למרות שבדקתי גם את YETI. והמחיר יוצא ללא תוסופות 140 אלף. ושאלה נוספת איך הביטוח שלה ? עדיין לא יצא לי לבדוק, באמת יש הפרש גדול לפי מה שאמרו לי בין YETI ל קרוססובר?

עריכה אחרונה על ידי Shakim

פורסם

הייטי טובה משמעותית מהסוזוקי, אך גם יקרה ממנה. לא הבנתי למה אתה שוקל אותה, אם מגבלת התקציב שלך היא 130K?

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מבחינת בטיחות לסוזוקי 5 כוכבי EuroNCAP.

מציע לך לבדוק את הטויוטה ספייס וורסו S - יותר קטנה (מתאימה יותר לנהיגה עירונית) אבל גבוהה ומרווחת יחסית לגדלה, ותחסוך לך כ-20,000 ש"ח.

פורסם

לי הוא נראה מרווח, ואני רגיל ל-SX4 (הקודמת) ולליאנה הגבוהות. הגובה החיצוני שלו דומה לזה של הקרוסאובר.

תבין - אישית אני מחזיק כבר בסוזוקי הרביעית והחמישית, כך שאתה יכול להבין שפיתחתי איזו נאמנות למותג, שנובעת משבועות רצון מהמוצרים. אבל אצלך יש שני נתונים שגורמים לי לחשוב שהקרוסאובר אינו מתאים לצרכיך: המחיר והצורך ברכב עירוני בעיקרו, ולכן הטויוטה (וגם הג'אז), ואולי דגמים אחרים שלא עולים במוחי כרגע בהחלט עשויים לספק את צרכיך במחיר יותר זול ועם יתרון המידות הקטנות בעיר. כמובן שמחייב בחינת הרכב בסוכנות ונסיעת מבחן.

פורסם

יש עוד דבר נוסף, אני מסיע אנשים מבוגרים, וברכב שיש לי עכשיו - יונדאי אקסנט , יש 2 בעיות אחד זאת כמו שלי שהם לא מליחים לצאת או להכנס לרכב, השני זה נוחוץ בגלל סוג של ישיבה. מה שאהבתי ש סוזוקי שגם שאני שם כיסה ממש אחורה יכול לשבת בן אדם ממוצע בלי צורך לשבור את הרגליים והגב. ו המחיר אני אמרתי אני יכול עד 130 לא יותר. אז מחיר כאן בסדר גמור.

פורסם

תראה, עכשיו ברור לי שקיבלת החלטה ופנית לפורום רק כדי לקבל חיזוק.

הניסיון האישי שלי עם סוזוקי חיובי מאד אבל לא עם ה-SX4 החדשה אלא עם מספר דגמים קודמים.

לא נותר לי אלא לאחל לך שתהנה מרכבך החדש.

• תוכן חדש...