Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט על ה POLO GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רכב שמאוד הייתי רוצה לרכוש הבעיה היחידה היא כל השמועות מסביב לבעיות עם ה DSG7,

אני מאוד אוהב את הסגנון של האוטו ואני מסתפק בכוח שהוא מספק.

חשבתי אולי על איביזה קופרה/פולו GTI זה בערך ה"TYPE" של המכונית שאני מחפש..

יש המלצות אחרות?שמועות חדשות בנוגע ל DSG7? תודה

ועוד שאלה הפולו ה TSI 1.2 גם עם DSG7 האם לה אין את הבעיות שיש לGTI?

עריכה אחרונה על ידי אוראל עמירה

Mazda3 2014

פורסם

הבעיות בגיר הן החלק הקל בפולוgti, ממליץ לך להריץ חפוש בפורום ובפורום vagit לגבי שלל הבעיות במנוע הספציפי.

יש גם חבר פורום מחדרה שהחזיק ברכב תקופה קצרה ועבר ליונדאי שאולי יתן לך גם חוות דעת.

בהצלחה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
הבעיות בגיר הן החלק הקל בפולוgti, ממליץ לך להריץ חפוש בפורום ובפורום vagit לגבי שלל הבעיות במנוע הספציפי.

יש גם חבר פורום מחדרה שהחזיק ברכב תקופה קצרה ועבר ליונדאי שאולי יתן לך גם חוות דעת.

בהצלחה.

ומה בקשר לTSI 1.2?

Mazda3 2014

פורסם

חדש או משומש?

אם חדש, אז העיפו את המנוע הישן והבעייתי לטובת 1.8T וגם היצרן החל לייצר את הרכב גם עם גיר ידני 6 לטובת הלקוחות שביקשו בנוסף ל- DSG7 האוטומטי.

אם משומש, כמו שאתה מבין היו דיווחים על תקלות במנועי ה- 1.4T ובגירים האוטומטיים של החברה, כחלק מ"חבלי לידה" של המוצר.

פורסם
חדש או משומש?

אם חדש, אז העיפו את המנוע הישן והבעייתי לטובת 1.8T וגם היצרן החל לייצר את הרכב גם עם גיר ידני 6 לטובת הלקוחות שביקשו בנוסף ל- DSG7 האוטומטי.

אם משומש, כמו שאתה מבין היו דיווחים על תקלות במנועי ה- 1.4T ובגירים האוטומטיים של החברה, כחלק מ"חבלי לידה" של המוצר.

בנתיים אין תקציב לגיטיאי מהיצרן, תקציב של משהו כמו 90K

Mazda3 2014

פורסם

בתקציב הזה ואם אתה מוכן לרכוש עם גיר ידני (שאם אתה שואל אותי יותר מהנה לנהיגה), הייתי ממליץ לך לבדוק את האלפא מיטו תלתן ירוק, או את הפיאט פונטו אבארט. אומנם איטלקיות מול רכב גרמני, אבל מה לעשות שהן יצאו יותר מוצלחות מול הפולקסווגן פולו GTI עם מנוע 1.4T וגיר DSG. אופציה נוספת היא אופל קורסה OPC.

פורסם

מכל מה שהצעתם לבחור, הייתי בוחר חד משמעית בקורסה Opc. מישהו רצה למכור ב 95 אש"ח עד לא מזמן, טיפה סבלנות ותמצא אחת. אני בעלים לשעבר של רכב בעל מנוע 1.4 טווין ויכול לספר לך שמאוד נהנתי מהרכב אך עובדה, חבר נוסף שבר מנוע, לפני שבוע.

• תוכן חדש...