Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה מכרתי את הפאג'רו שלי והגיע הזמן למצוא יורשת.

הלקסוס IS-250 (מחפש שנתונים 2007-2010) מצאה חן בעניי, ובחיפוש בין מודעות כאלה ואחרות מוזכרות כל מיני רמות גימור ואני לא מצליח להבין כל כך מהם ההבדלים בין אחת לשנייה .

 

אשמח גם לרבל טיפים ועצות של דברים שחשוב לשים אליהם לב מאנשים עם נסין בדגל הנ"ל.

 

תודה

מיקי.

  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

אם זה עדיין רלוונטי:

הבסיס- Luxury- מגיע עם ג'אנט 17' ריפודי עור, חימום בכיסאות, מראת פנים וצד מתחממות ומתכהות ועוד שאר דברים שיש בדגם.

Premium- בנוסף ללקשרי מגיע גם קירור בכיסאות בנוסף לחימום, קסנון עם מתזים ושאר שינויים קוסמטיים קלים.

Premium Tech- כל מה שכתוב למעלה וכולל מסך טאץ' עם עברית מלאה, מצלמת רוורס, בלוטוס, USB, כרטיס SD.

פורסם

שאתה הולך לראות רכבים חפש את הלוגו של Mark Levinson על הHU, מדובר בתוספת משמעותית בעת קניית הרכב מהחברה, ושיפור משמעותי באיכות השמע!

פורסם
שאתה הולך לראות רכבים חפש את הלוגו של Mark Levinson על הHU, מדובר בתוספת משמעותית בעת קניית הרכב מהחברה, ושיפור משמעותי באיכות השמע!

 

לפי מה שאני יודע זה נמצא רק בדגם F.

×
×
  • תוכן חדש...