Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא ממש לא. אתה מכיר את היכולות שלי במו"מ? הם דווקא לא רעות. סיפורים תמיד יש ולכל הכיוונים.

אבל כנראה הבינו שאני "חם" על הרכב היקר יותר ולכן לא הראו גמישות, דיברנו עם המנהל של המנהל, קשיח ביותר 16%.

לעניין ההחלטה בין 2 הרכבים - מסתבר שהרכב מהתמונה עם המכסה מנוע קיבל גם מכה קלה במנוע עצמו ובנוסף היה רכב גישור, כך שלמרות הפיתוי במחיר ובק"מ ירדתי ממנו.

בסופו של דבר סגרנו על ה-2012 ב 74k. רכב נקי לגמרי.

תודה

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראשית כל מברוק,

שנית כל עברת הכלל הכי חשוב במו"מ

דווקא ממש לא. אתה מכיר את היכולות שלי במו"מ? הם דווקא לא רעות.

אבל כנראה הבינו שאני "חם" על הרכב היקר יותר ולכן לא הראו גמישות.

פורסם

היום ניתן לקנות מפרטי ללא ליסינג באחוזים ניכרים פחות מהמחירון 10% חופשי ,

אז למה לקנות צליסינג ועוד בלי אחריות?

אפילו למימון אתה לא צריך אותם (אפשר מהבנק)

בקיצור רכישה מליסינג לא משתלמת - שתרצה למכור , תראה שזה כמעט בלתי אפשרי

פורסם
היום ניתן לקנות מפרטי ללא ליסינג באחוזים ניכרים פחות מהמחירון 10% חופשי ,

אז למה לקנות צליסינג ועוד בלי אחריות?

אפילו למימון אתה לא צריך אותם (אפשר מהבנק)

בקיצור רכישה מליסינג לא משתלמת - שתרצה למכור , תראה שזה כמעט בלתי אפשרי

זה מה שהרבה אומרים, השוק מת, אף אחד לא מצליח למכור וכו' וכו'. זה נכון לגבי דגמים מאוד מסויימים.

אבל כשאתה בא לחפש משהו ספציפי וממוקד - אתה רואה שזה לא המצב. גם אני חוויתי את זה, ורכבים נחטפו לי מתחת ליד קרוב מאוד למחיר מחירון.

פורסם

שיהיה בשעה טובה! אחלה אוטו. מה עם תמונות?

דרך אגב במדינת ישראל תמיד יבוא מישהו רבע שעה אחרי שקנית ויישבע בסבתא של דודה שלו שרק שלשום הציעו לדוד של שכן של חבר של אחיו את אותו האוטו בעשר אלף פחות וגם עם מגנזיום + סאנרוף + צמיגים + מצבר + רגולאז' ברקס וגם האלמנט היה און דה האוס..

בעוד שבועיים כבר לא תזכור את זה וכשמשתמשים ברכב חמש שנים ומעלה, בקושי זוכרים כמה הוא עלה אבל זוכרים בדיוק כמה פעמים הוא נתקע..

מברוק!

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...