Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

בעוד כ-3 חודשים יפוג חוזה הליסינג תפעולי שיש לי במקום העבודה - כיום אני עם פוקוס סטיישן 2012.

משיקולי תקציב, החלטתי לא לחדש אותו ולקנות רכב משפחתי.

למרות שיש לי אפשרות קורצת לקנות את הרכב שלי מחברת הליסינג (אני יודע מי הנהג ומה ההיסטוריה...), מה גם שזה בדיוק עומד בתקציב ולמרות שיש לפוקוס כמה יתרונות (גודל, אבזור, נוחות, שקט), אני לא כ"כ מרוצה ממנה (מס' תקלות שונות שהצריכו מוסך בפחות מ-3 שנים שהיא אצלי, גמגום בהעברת הילוכים במהירות נמוכה).

החלטתי שכנראה לא אממש את הקניה של הפוקוס.

אחרי סקירה קצרה והתלבטות עם חו"ד של בעלי רכבים פופולריים בקטגוריה הזו אני מתלבט בעיקר בין טויוטה קורולה מודל 2010 ליונדאי I35 מודל 2011 - שניהם מליסינג (או ליסינג בעבר).

פרמטרים חשובים - אמינות, חסכונית, תחזוקה לא יקרה.

נשקלו ונפסלו גם:

סקודה אוקטביה 1.2 טורבו (בעיות עם קלאצ' יקר)

יונדאי I30CW (מיציתי את הסטיישן הזה ואם יונדאי אז נתפנק כבר ב-I35)

מזדה 3 (הייתה לי לפני הפוקוס - קטנה מאחור).

הרכב ישמש לנסיעות עירוניות ובין עירוניות, עם נסועה של כ-25K שנתי.

אנחנו משפחה של זוג + 2 ויש לציין שקיים אצלנו רכב קטן נוסף - פונטו ספייס 2003.

שאלתי בעלי רכבים משני הסוגים (קורולה/I35) וכולם רק שבחו את הרכבים שלהם - 0 תקלות, נוחות, צריכת דלק לא רעה (אם כי ה-I35 קצת פחות חסכונית 1:11 בממוצע).

מעבר לזה שהקורולה אמינה וגדולה אך אפרורית ומשעממת וה-I35 נוחה ומאובזרת (ואולי בגלל זה אני רוצה "להתפנק" איתה) - מה אתם יכולים לספר לי עוד שיעזור לי בקבלת ההחלטה...

תודה מראש על כל עצה :wink:

(עריכה - מימין תמונה של הפ'זו 205 1999, הרכב הראשון שלי שנקנה בזכות הקהילה הזו)

עריכה אחרונה על ידי e.t
  • תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לטעמי האישי היונדאי עדיפה על הקורולה במראה, נוחות, מרווח פנימי ושילוב מנוע גיר.

בעניין אבזור זה תלוי בדגם. בשביל הבדל של 2 ק"מ לליטר לטובת הקורולה, היונדאי תפצה במחיר נמוך יותר/שנתון חדש יותר. לדעתי גם בשיוט היונדאי תהיה יותר חסכונית עם גיר 6 הילוכים מול 4 בקורולה.

בקיצור, אם מצאת יונדאי ברמת גימור supreem אז זכית..

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

itamarg - לא אמרתי שה-I35 חסכונית אלא פחות חסכונית מהקורולה.

ST12345 - supreem? הלוואי! במחיר הזה מדובר על דגם Inspire.

אגב, לא מצאתי אף מודעת מכירה של דגם Premium, הוא בכלל קיים בשוק? לא נראה שיש משהו כזה. כי המחירון שלו ב-20K יותר זול...

http://pricelist.yad2.co.il/search.php?CarType=1&Manufactur=29&CarModel=6776&Year=2011

מישהו יודע מה הסיפור הזה?

אודה לעוד דעות

פורסם

מנסיון עם היונדאי סופרים, אני מאוד מרוצה, מנוע חזק 135 כוח, איבזור בשפע, אוטומט 6 הילוכים, לדעתי הוא יהיה יותר חסכוני מהטויוטה, אצלי עפ"י מחשב בנסיעה משולבת 1/12.8 ק"מ לליטר קשה לי להאמין שהטויוטה תהיה יותר חסכונית. אחזקה גם זולה ביטוח זול, טיפולים זולים, דוג' טיפול אחרון גדול 30k עלה לי 760 שח. רק קשה לי להאמין שתמצא בתקציב הזה לדעתי תצטרך להוסיף עוד קצת.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

יש I35 שמוצעות גם ב-70-75K (לפני מיקוח)

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=25&ModelID=19&SubModelID=1745&FromYear=2011&UntilYear=2011&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

השאלה כמה אפשר להוריד במיקוח? כשאני משקלל רכבים כאלה במחירונים (יצחק לוי/יד2) יוצא לי 10% פחות ממה שהם דורשים.

אפשר לקבל סדר גודל של כמה אפשר להוריד מהמחיר המבוקש או ביחס למחירון?

פורסם

מה שראית ב70-75 זה רכבים מסוכנויות רכב (ברובם סוחרים), בפרטי הכי נמוך 78 וזה לדגם הבסיסי inpire.

אני מניח שאף אחד לא יפוצץ עסקה בשביל כמה אלפי שקלים, בכל אופן זה משתנה בן אדם אחד לאחר.

ממליץ לך להרחיב את החיפוש גם למרכז, שווה להתאמץ בשביל רכב טוב.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

אז מה זה דגם Premium?

ובכמה אפשר להוריד מהמחיר שהמוכר דורש בהשוואה למחירון? אני רואה פערים של יותר מ-10%

פורסם

גם מחפש I35 אבל מליסינג, הייתי היום בקולמביל טרייד אין ורצו שם על I35

Inspire 80K 2011 עם 30אלף ק''מ פרטית

מחפש מחיר הכי נמוך לI35 שאפשר למצוא עם ק''מ סביר, בחיי לרכב הזה יש ביקוש ענק

פורסם

רכב נהדר. אל תתעלף מהביקוש, עד אמצע שנה הבאה יוזרמו מחברות הליסינג עוד איזה 5000 יחידות שסיימו חוזה, ואז8)

פורסם

אבל למי יש זמן עד אמצע שנה הבאה...?

Castrolz - "קולמביל טרייד" זו סוכנות? המחיר הזה הוא לרכב פרטי במגרש שלהם?

פורסם
רכב נהדר. אל תתעלף מהביקוש, עד אמצע שנה הבאה יוזרמו מחברות הליסינג עוד איזה 5000 יחידות שסיימו חוזה, ואז8)

מזה אומר אמצע השנה? זאת אומרת שנראה כאלה המון במגרשים כמו המאזדה 3? וגם כן ביד 2 שבקושי הI35 נמצאת שם.

אבל למי יש זמן עד אמצע שנה הבאה...?

Castrolz - "קולמביל טרייד" זו סוכנות? המחיר הזה הוא לרכב פרטי במגרש שלהם?

כן הם מוכרים במחיר מחירון בדרך כלל. לא שווה לדעתי.

פורסם

כלמוביל זו הסוכנות טרייד אין של יבואן יונדאי (מיצובישי ומרצדס). בדרך כלל אין שם הנחות מפליגות כי אלו לרוב רכבים יד 1 לאחר השבחה במוסכי היבואן. אין סבלנות לחכות לשנה הבאה?

לפחות חכה לדצמבר בו חברות הליסינג נותנות פוש אחרון של מבצעים בכדי להיפטר ממלאים ולהגדיל קופת מזומנים לקראת מאזן שנתי.

פורסם

האם המבצעים של חברות יהיו רק לקראת סוף השנה או יימשכו גם בינואר?

אני מחזיר את הרכב בפברואר ולכן רוצה לקנות בסוף ינואר...

לכן השאלה

פורסם

אם הפרש ההנחה הוא יותר גבוה מחודשיים ליסינג אז תעשה חשבון לבד. אבל קשה לי להאמין כי בצירוף עלויות ממוצעות של ביטוח וטסט לחודשיים אז זה מתקרב ל 8 עד 10 אש"ח.

• תוכן חדש...