Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
הבדיקה ניראת בסדר והמחיר לא מוגזם בהתחשב בהיצע לפי מה שאני רואה ביד2 (בהנחה וזה באמת ליס פרטי ולא ליס תפעולי נהג יחיד שהציגו לך כ"פרטי").

לאלבד אמור להיות כל המידע. הם לקחו את הרכב בטרייד ככה"נ, ואפשר לבדוק איתם מול המוסך שהרכב טופל בו. אאל"ט היסטוריה של רישוי אתה יכול לבדוק ברישיומט באישור של אלבר. אם אתה מגלה על הדרך משהו לא לעניין, שקול שנית.

השאלה היא, למה לא בדקת את שני הדברים האלה לפני שהלכת לבדיקה? זה רכב חדש באחריות יצרן שהיה בבעלות פרטית בהסדר מימוני. ההיסטוריה שלו אמורה להיות קצרה וברורה.

השאלה עכשיו מה הם מציעים לך מבחינת אחריות ותיקון ליקויים.

לגבי היסטוריית הרישוי יש אלטרנטיבה לרישיומט? פשוט באיזור חולון לא ראיתי שמוצבת מכונה כזאת.

לגבי בדיקה עם המוסך שהרכב טופל יש צורך להגיע פיזית או שהם יכולים פשוט לשלוח הכל בפקס/מייל?

ספר טיפולים אין אצל אלבר בטענה שהרכב היה ליסינג פרטי והם לא יודעים מה בידיוק הבעלים עשה ברכב.

מבחינת אחריות הם מציעים אחריות שנה שלהם

דרך אגב לגבי אחריות יצרן האחריות היא 3 שנים?

במידה וכן יש משהו בליקויים שכאן שאפשר לתקן במסגרת האחריות?

עריכה:

לגבי הרישיומט עכשיו אני קולט שיש אחד בקניון חולון

חוץ מכרטיס אשראי צריך משהו נוסף בעת הבדיקה?

עריכה אחרונה על ידי teliran1
פורסם

היי אני מקפיץ תנושא כי אני צריך תשובה בעיניין.

אלבר מתעקשים שאין להם היסטוריה של הרכב, מכיוון שהרכב טופל על ידי בן אדם פרטי במסגרת ליסינג פרטי

ואין בידם אפשרות לתת היסטוריה על הרכב.

לאחר בירור קטן הבנתי שהבעלים הקודם טיפל במוסך מרוץ ברכב.

הם לא יכולים לתת לי פרטים כי אני לא בעל הרכב כמובן..

מפה מה אני יכול לעשות? אין לי אפשרות לבדוק טיפולים קודמים וגם לא לאמת ק"מ של הרכב.

למרות שאני לא יודע אם חברות כמו אלבר יתעסקו עם ק"מ מזוייף.

ולגבי הרישיומט כדאי לי ללכת לבדוק את זה?

פורסם

תבקש מאלבר אישור להוציא היסטוריה של טיפולים מהמוסך. הם הבעלים וזאת זכותם לתת לך אישור והמוסך צריך לכבד. הבעלים הקודם החזיר\לאלבר את האוטו אז שלא יספרו סיפורים.

רק שתדע, אם זה היה ליסינג מימוני דרכם, תאמין לי שהם יודעים טוב מאוד איפה ומתי עשו טיפולים, כי אם משהו לא מסתדר הם יתחשבנו עם אותו "בנאדם פרטי" ביום ההחזרה. נראה שאלבר יתנו למישהו לטפל ברכב איפה ומתי שהוא רוצה בלי תיעות וקבלות?

תבהיר להם שאם אתה לא יודע היסטוריית טיפולים אתה לא קונה! בדיחה לא מצחיקה ההיתממות שלהם.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
  • תוכן חדש...