Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

i10, i20, או סוויפט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ספלאש נחמדה מאוד, לי הרגישה יותר מרווחת מהסוויפט - בגלל מימד הגובה. עשינו עליה נסיעת מבחן ואהבתי. רק שהתא מטען שלה מזערי.

קטן אפילו מזה של i10 וגם קטן מפנדה. אנחנו פסלנו אותה בגלל הסיבה הזו. מי שזה לא מפריע לו - אחלה אופציה. וגם המחיר ל 2012 די אטרקטיבי.

אבל גם בספלאש - כשחיפשנו - היו בדיוק 2-4 רכבים ידניים ביד 2, בכל הארץ.

פורסם

לגבי הדיון על יד שניה או חדשה- אני ספציפית רואה יותר יתרונות במכונית חדשה יד ראשונה. אני מודע גם לחסרונות , אבל אני חושב שאם כבר משקייעים שווה להוסיף עוד קצת כדי לקבל רכב חדש מהניילונים.

לגבי הi10 קראתי פה שהיא אחת המרווחות בקטגוריה וזה לא הכי מדויק. הפיקנטו למשל היא מרווחת ונוחה יותר וגם תא המטען יחסית למכוניות המיני גדול יותר. את הסוויפט הייתי פוסל לגמרי. מראית קצת מיושנת והאבזור הפנימי לא להיט

פורסם

הסויפט דווקא מכונית שתוכננה מחדש לדגם 2011, אם כי העצוב החיצוני שואב מהדגם הקודם. בחודשים הקרובים צפוי דגם חדש - עם מנוע הצפוי להיות חסכוני במיוחד (במחיר ירידת מה בהספק).

לגבי האבזור - אני נוהג בדגם הבסיסי ביותר, ולא מרגיש שחסר לי משהו. החסרון המשמעותי היחיד שמצאתי הוא בלמי התופים מאחור, השאר זה כבר עניין אישי לגמרי. נכון שחישוקים קלים ומפתח קרבה זה נחמד, אבל לא משהו שצריך לשנות החלטה על בחירת רכב, במיוחד כאשר התקציב מוגבל.

בכל מקרה, בקריאה חוזרת של הודעת הפתיחה ראיתי כי נכתב "אין לי ילדים (כרגע)". כעת נכנסת השאלה כמה זמן אתה מתכוון להחזיק ברכב, מול האם יש צפי של צורך ברכב למשפחה, כיון שאם יש צפי כזה כל מערכת השיקולים משתנה, ולמשפחה בהחלט הייתי נמנע מהסוזוקי בגלל תא המטען הזעיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...