Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בשלבי התלבטות בין שתי מכוניות ואני מחפש נתון עלות שנתית לתחזוקה כדי לעשות השוואת עלויות.

יש פה בעלים של הרכב שיכולים לומר במדוייק כמה הם הוציאו בשנה-שנתיים-שלוש האחרונות במוסך?

(אציין שניסיתי לחפש בפורום וזה היה ממש מחט בערימת שחת, הרכב מומלץ רבות בפורום אבל לא מצאתי מישהו שנותן נתון מנסיונו האישי)

פורסם

לי היתה פונטו איוו שזה פחות או יותר אותו דבר מבחינת חלפים וטיפולים.

האחרון היה 90K ועלה לי 900 שקל במרכזי. בלי טיימינג או ברקסים. טיפול רגיל.

פורסם

קשה לחזות עלויות טיפול ברכב יד שנייה. אם שחטו את הרכב ולא טיפלו לפי הוראות יצרן- הרכב יבלה הרבה במוסך ותמיד, אבל תמיד יהיו הפתעות.

בד"כ חלקי החילוף של פיאט זולים, אתה צריך לעשות חישוב כולל של כמות הק"מ שאתה נוסע בשנה, אופי הנסיעות, מחירי ביטוח, טסט, ותמיד להשאיר כסף בצד לבלתמ"ים.

פורסם

ברור שקשה לחזות, בגלל זה אני מבקש ממוצע. אני יודע שאני אשב איפשהו בין הבחור שאמר שטיפולים עלו לו כלום והוא לא ראה מוסך ובין האחד שאמר שכל שבוע הוא הוציא עוד כסף על האוטו כי הוא נתקע. אם יהיו לי את הנתונים האלה אני אוכל להשוות אותם לרכבים אחרים כדי להשוות עלויות.

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שנה וחודשיים ו21K ק"מ עם פונטו איבו 2010 רובוטית (בסה"כ האוטו עומד על 81K ק"מ) 0 בלת"מים מהתחום המכאני.

מה כן נעשה:

החלפת שמן ופילטר שמן-עלות זניחה כי העבודה נעשתה לבד.

החלפת דשבורד עקב פגם בייצור (עפ"י מקרים שונים ניתן ללמוד שהעלות של הדבר תנוע בין 0 ל2000 ש"ח).

כמו שאמרו קודם, רכב מטופל ושמור לא יתקע בצד הכביש כל שבוע וגם לא פעם בחצי שנה, רכב מוזנח יכול להיות בור ללא תחתית, זה גם תלוי במוסך שבו אתה מטפל.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...