Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, מחליף את הקליאו 2002 האוטומאטית שלי במשהו מעט חדש יותר...

אני מאוד אוהב אותה, היא חסכונית(עושה לי משולב 1 ל13.5 ומחוץ לעיר 17-18) נוחה ברמות ומאובזרת(מחשב דרך וכ׳ו וכ׳ו)

אבל מגיע לי משהו קצת חדש יותר.

עכשיו, אני רוצה להחליף לרכב עד 35K והאופציות שאני חושב עליהם זה אלה :

פיג׳ו 107 במצב טוב (2010/2012) ידנית

טויוטה קורולה רובוטית 2008/2009 כנראה מפרטי לאחר ליסינג עד 150 אלף קילומטר

קיה ריו דיזל ידנית(בעיקר הסתכלתי על ההאצ׳בק)2011-2012 שרובן ככולן היו מוניות וכרגע עם קילומטרז׳ מאוד גבוה(170-200 זה המינימום)

אני נוטה לקיה ריו עקב השנתון, מה אומרים ?

למרות שכולם ממליצים על הפיג׳ו/C1/AYGO לא יודע איך להתייחס לזה כי זה אותו רכב..

לאבא שלי קורולה רובוטית שנקנתה מליסינג עם 89K על השעון וחוץ מצמיגים וטיפולים שגרתיים במוסך היא גמעה עד עכשיו כמעט 100 אלף קילומטר בלי תקלה אחת, ככה שגם כאן האופציה מאוד קורצת.

פורסם

107-תהיה חיסכונית יותר אבל לא נוחה כמו הקליאו,הרכב עצמו אמין עם אחזקה לא יקרה.

קורולה-הרכב זריז ויחסית חיסכוני אבל הגיר הרובוטי לא נעים בלשון המעטה,מציע לך לעשות נסיעת מבחן.

ריו-המושבים הקדמים תומכים,מאחור גם מרווחת,אבל מעט נוקשה אם כי יציבה בסיבובים,הדיזל דווקא די זריז ויתן לך חיסכון,השאלה אם אתה נוסע הרבה שאתה צריך דיזל מונית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצטרף להמלצה על ה-107. לקורולה גיר מעצבן ולא נראה לי שאתה חייב משפחתית וריו מונית לא הייתי קונה. אם כבר מונית אז משהו אחר שספג ירידת ערך גבוהה.

פורסם

כמו שכתבתי את הקורולה יש לאבא שלי כך שנסעתי עליה לא מעט והיא מושכת אותי בגלל האמינות והחסכון בדלק(ממוצע של 1-13.5 משולב)

נהגתי על 107 של חבר, מאוד זריז וחמוד - אבל מרגיש צעצוע ולא מאובזר כלל וכלל.

מצאתי ריו מונית 2012 דיזל ידנית האצ'בק עם 200k ב27k, האם יש סיבה לבדוק או שבטוח מדובר על חתול בשק ?

פורסם

תיראה מוניות נוסעות המון,לכן הבלאי הרבה יותר גדול מאשר ב107 בת כמה שנים,אם אתה לא נוסע המון,אל תכנס להרפתקאות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...