Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני סטודנט ורוצה לרכוש רכב , חשבתי על מספר מכוניות כמו דהייטסו סיריון 2006-2007

הונדה ג'אז 2002-2005 .

ראיתי ביד 2 כעת מתפרסמות הרבה מודעות על סיריון ומעט מאוד ל הונדה .

יש 2 להונדה מהימים האחרונים ועשרות לסיריון .

אני מחפש באיזור מרכז .

למשל ראיתי יד 1 הונדה ג'אז שנת 2002 110 אלף ק"מ , במחיר נדרש 25000 .

האם זה מחיר נורמלי או שבכסף הזה לא כדאי לגעת ברכבים ישנים כאלה ?

פורסם

אם אתה לא תוקף פניות, לא מחפש עקיפות, ומסתדר עם העיצוב - לך על סיריון.

35K תקציב יפה. אתה יכול שנתון יותר גבוה. הרכב הזה החזיק מחיר גבוה מאוד הרבה שנים, אבל אנחנו כבר ב2015 וההיצע גדול מאוד.

עזוב את ההונדה. לצערי עוד לא מצאתי מקום שמטפל בהן במחיר טוב. יקר להחליף חלקים.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

אני מחפש משהו סולידי :)

התקציב יכול להיות 35 אש"ח , וגם מתחת לזה כמובן . לפי הצרכים שלי כרגע .

אז אילו עוד אופציות ישנן ?

יונדאי גטס ?

פורסם

כדי לחסוך מכולם, אם לא רשמת ידני, אני מניח שזאת לא אופצייה.

יונדאי גטס זאת אופציה, אני אישית מתבלבל ממנה קצת כי הגיעו כל מיני רמות אבזור ודגמים וגם הרבה סוחרים מנסים למכור אותה.

אני יודע בוודאות שב35K אפשר למצוא אקזמפלר שמור של פז'ו 207 1600 סמ"ק. שנת 2008. התלהבתי מהרכב מאוד.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

הגטס נחשב לרכב אמין,פחות חזק בצד החיסכון,אבל עם עלויות זולות,חפש ברמות איבזור GLS/GLI.

הסריון גם טובה,היא נמכרה בכמויות גדולות לחברות ליסינג/השכרה ולכן אתה רואה הרבה ביד 2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...