Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לה"ו

לאחר 12 שנה עם הונדה אקורד 2002 לבנה שעדיין תשמש את הבית , שגמעה ... 67,000 קילומטר , ההורים שלי רוצים להתחדש, הסכום הוא בין 50-55 אלף שקל , ישנה אפשרות לקצת יותר אבל ההורים שלי רוצים שפריסת התשלומים תהיה נוחה כמו 800-1000 ש"ח בחודש ,

לא מיני בין סופר מיני למשפחתי , שנתון חדש כמה שיותר , רכב אמין וטוב .

פורסם

ממה שכתבת לא ברור האם יש להורים 55K שהם מוכנים לשים כמקדמה ולזה להוסיף הלוואה, או שהם רוצים למןן הכל בעזרת הלוואה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם הם רוצים לשעבד את הרכב בתור הבטוחה להלוואה הם כנראה יצטרכו לרכוש רכב מחברת ליסינג כי הבנק לא יתן 100% מימון על רכב משומש.

נכון להרגע יש מבצע בחברת אופרייט מציעים מיצובישי לנסר 2011 החל מ-48 תשלומים של 990 ש"ח סביר שיש מבצעים דומים לרגל סוף השנה גם בחברות אחרות ידוע לי שבשלמה סיסקט היה מבצע דומה על לפני יום יומיים - אולי עדיין תקף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היי,

בתקציב שלכם אפשר למצוא המון משפחתיות אמינות וטובות.

מיצובישי לנסר שהוזכרה כאן היא באמת אופציה טובה, אמינה ונוחה למדי. היא קצת פחות זריזה מהאקורד שיש לכם היום אבל עדיין נוסעת היטב ותגיע בקלות לכל מקום שרק תרצו. אם בכל זאת תרצו משהו קצת יותר זריז אז תוכלו לבחור במאזדה 3. המושב האחורי שלה קצת פחות מרווח משל הלנסר אבל היא מרגישה מהירה יותר ואמינה לא פחות.

אתם מוזמנים גם להנות משיטת הדאבל צ'ק שלנו, לקחת רכב לתקופה של עד חודש ימים ולנסות אותו. אם לא אהבתם – תוכלו להחזיר ולבחור ברכב אחר.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

• תוכן חדש...