Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Infiniti Q50 או Volvo S60 r-design

Efibar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא הספיקה לצבור מוניטין טוב ב4 שנים שהיא משווקת בארץ..

הרכב משווק בארץ מ2010 והוא בהחלט משפר את המוניטין של וולבו בארץ,גם מאמינות טובה,וגם מסחירות משופרת לעומת הדור הראשון של הS60.

פורסם

הבחירה מאוד קשה ה s60 r מאוד יפה לטעמי ומאוד מושכת אבל כנראה שתסבול יותר מירידת ערך

ה q50 רכב יפה אבל החוות דעת בחו"ל לא היו טובות לגביו

כמו שציינו כבר הבחירה היא מאוד קשה ואתה צריך להחליט מה חשוב לך ואיזה רכב אהבת הכי הרבה

נ.ב אני באופן אישי הייתי מכניס גם את השברולט אימפלה למשוואה אבל זו דעתי האישית בלבד

פורסם
הנייר היפה והמהודר סופג הכל , אבל על הכביש ,האמת מורגשת כמו בהרבה תחומים טכניים ( כמעט כולם ) , כל חובב הגה מתחיל (אפילו כמוני בה בימים )

ירגיש ביתרונות וישקול טוב טוב לפני שיתפתה לגימיקים ( אפילו , תנוחת הישיבה האופטימלית שניתן להגיע אליה ונוחות הנסיעה ).

לכל אחד יש סדרי העדיפויות אחרות הוא קונה רכב, שאני חיפשתי רכב עשיתי נסיעת מבחן על סדרה 3, הרכב נוסע מעולה אבל לי לפחות נראה הזוי לשלם כל כך הרבה כסף על רכב עם איבזור לקוי ועם תא נוסעים שנראה אפילו גרוע מבחינה עיצובית ומבחינת איכות חומרים ממכוניות שעולות חצי ואפילו פחות.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

נראה לי שאני יותר מתקרב לוולוו. נהנתי הכי הרבה עליה מה שיהיה עוד שלוש שנים אלוהים גדול בינתיים כנראה אנהג על הרכב המהנה וטוב לי יותר. תודה על כול התגובות.

פורסם
לכל אחד יש סדרי העדיפויות אחרות הוא קונה רכב, שאני חיפשתי רכב עשיתי נסיעת מבחן על סדרה 3, הרכב נוסע מעולה אבל לי לפחות נראה הזוי לשלם כל כך הרבה כסף על רכב עם איבזור לקוי ועם תא נוסעים שנראה אפילו גרוע מבחינה עיצובית ומבחינת איכות חומרים ממכוניות שעולות חצי ואפילו פחות.

צודק בהחלט לגבי סדרי עדיפויות ועובדה היא שכל החברות מוכרות , גם עניין של טעם אישי. אני מדגיש שזו היא דעתי האישית וההשוואה שלי היא לגבי הבמוו החדשים ,שבהם הרכב בישיבה ראשונית נראה פשוט וסולידי לעומת הוולוו ובוודאי לעומת האינפיניטי המצועצעת בהגזמה . לגבי איכות החומרים אני חולק וזה לא עניין של טעם זה אולי נראה פשוט ,משום שהעיצוב הוא סולידי מאוד אבל הוא איכותי אפילו יותר מכל האחרות , ראה גם מרצדס לדוגמא איזה שופוני כשמתיישבים פעם ראשונה וואאו אבל לאט מתרגלים ומבינים שהנסיעה בפוקוס יותר נעימה ואחיזת הכביש של הפוקוס אפילו עולה עליה.

דרך אגב שיכוך הדרך באינפינטי ,בנסיעת המבחן שאני בדקתי אותה ממש מביש,אם הרכב מתנהג כך הוא לא בר השוואה .

S60 R DESIGN יפה מאוד מרשימה מאוד מבפנים ואיכותית , חזקה ומפנקת כשצריך, לגבי האמינות והשכירות היא בהחלט ממוצבת בדגמים החדשים הרבה יותר טוב מפעם .

פורסם

תודה לכולם בסוף החלטתי ורכשתי במוו סדרה 3 ולא התפשרתי על ה320 כי טענתם שהיא חלשה מהם אז הלכתי על ה328 עם אבזןר לקצורי מלא. מה אתם אומרים? בחירה טובה? 310000 על הכביש.

פורסם

^ דלק מוטורוס הצהירו בהתחלה שלא יתנו הנחות על דגמי במוו ואולם מהר מאד הבינו שבשוק רכבי הפרימיום זה לא עובד.

דרך אגב מתחילת שנת 2014, דלק מוטורס החלו במבצעים גם לגבי מאזדה ופורד, בניגוד לשנים עברו.

אפי, מלבד ההמלצות כאן, מה גרם לך לשנות דעתך?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

ברכות. נפלא!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הכול עניין של מיקוח. ומה שגרם לי לשנות את דעתי זה ששכחתי שיש גם את האופציה הזו. הזכירו לי, ראיתי ולא נסעתי, קיבלתי חווד ממי שיש לו את ה320 והחלטתי שאני מסיים את זה ב328. מה גם כשראיתי את המרווח הפנימי הישיבה אחורה היופי החיצוני הכללי וגם הכוח של המנוע כול זה נתן לי שילוב מנצח. הרכב בדרך....

פורסם
הכול עניין של מיקוח. ומה שגרם לי לשנות את דעתי זה ששכחתי שיש גם את האופציה הזו. הזכירו לי, ראיתי ולא נסעתי, קיבלתי חווד ממי שיש לו את ה320 והחלטתי שאני מסיים את זה ב328. מה גם כשראיתי את המרווח הפנימי הישיבה אחורה היופי החיצוני הכללי וגם הכוח של המנוע כול זה נתן לי שילוב מנצח. הרכב בדרך....

תתחדש בחירה מושלמת, אחרי 3000 ק"מ תלמד להעריך אותה יותר בכל תחום ולא רק הכוח הוא שעושה את ההבדל , אלא כל אופציות הנהיגה והנוחות.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מזל טוב ,

בסופו של דבר הכל עניין של טעם ולמרות זאת המחיר שציינת בבימר גבוהה ב 20% מהאינפינטי והוולוו .

מחכים לתמונות .

• תוכן חדש...