Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בחיפושנו ברכב מפואר וגבוה (תצורת מיניוואן) הגענו, בין השאר למיצובישי אאוטלנדר (במקרה זה מנוע דיזל ורמת איבזור הכי גבוהה).

אשמח לקבל את חוות הדעת של בעלי ניסיון לגבי איכות ההרכבה, העמידות לאורך זמן והאמינות הכללית של הרכב - לאו דווקא מנוע דיזל שיותר נדיר.

תודה מראש

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם

אני לא יכול לתת לך חוו"ד על אמינות ארוכת טווח אבל אתמול במקרה נהגתי בכזה אחד.

מבחינת מנוע וגיר הוא מושך נהדר למרות השהייה מאוד מעצבנת בין הרגע שאתה מדביק את הדוושה לפח, ועד שהמנוע והגיר מסיימים את הקפה, מתארגנים על הארנק והמפתחות, ומגיעים לעבודה.

הוא מצוייד עד הגג במיליון פיצרים נחמדים. (בקרת שיוט אדפטיבית, התרעה על שינוי נתיב ועוד ועוד. )

למרות שהיה מדובר על רכב הדגמה של היבואן עם איזה 15,000 ק"מ' לא הכי עדינים, נראה היה שאיכות הייצור גבוהה כמצופה.

בשורה התחתונה די אהבתי אותו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יש לנו אאוטלנדר בן חצי שנה שעבר כבר כ-15 אלף ק"מ.

מבחינת נוחות , לטעמי הוא נוח מאוד בין אם בנסיעות קצרות או ארכות.

מבחינת אמינות ימים יגידו , אך טפו טפו טפו אין בעיות עד עתה , מה גם שהוספנו מערכת גז.

לגבי מה ש- disco רשם על ההשהייה , זה נכון אם אתה נמצא במצב אקו , אם אתה מבטל אז התגובה היא ( לדעתי ) יותר מהירה.

פורסם

ההשהייה ש-Disco דיבר עליה היא השהייה של הטורבו שלא קיים בדגם הבנזין שיש לכם.

הדיזל משווק רק ברמת הגימור הגבוהה "המפוארת"

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)
אני לא יכול לתת לך חוו"ד על אמינות ארוכת טווח אבל אתמול במקרה נהגתי בכזה אחד.

מבחינת מנוע וגיר הוא מושך נהדר למרות השהייה מאוד מעצבנת בין הרגע שאתה מדביק את הדוושה לפח, ועד שהמנוע והגיר מסיימים את הקפה, מתארגנים על הארנק והמפתחות, ומגיעים לעבודה.

הוא מצוייד עד הגג במיליון פיצרים נחמדים. (בקרת שיוט אדפטיבית, התרעה על שינוי נתיב ועוד ועוד. )

למרות שהיה מדובר על רכב הדגמה של היבואן עם איזה 15,000 ק"מ' לא הכי עדינים, נראה היה שאיכות הייצור גבוהה כמצופה.

בשורה התחתונה די אהבתי אותו.

בבעלותי אאוטלנדר מאז נובמבר 2013, עשיתי 21,000 ק"מ, 7 מקומות, בנזין 2000 סמ"ק (כידוע).

לפני כן גילוי נאות: לולא נאלצתי, בגלל מגבלה גופנית המחייבת רכב שמושבו גבוה, לא הייתי מחליף את האוקטביה אלגנס דיזל 2000 (הייתה ברשותי 4 שנים כמאה אלף ק"מ - שום בעיה) שלוקחת בקלות את האאוטלנדר בכל תחום: נהיגה, נוחות ואבזור! (אבל בחסכון בדלק האאוטלנדר מתחרה טובה למרות שאינה מנצחת).

יתרונות:

גם בהעמסה כבדה ומלאה בעליות סדום, רמת הגולן וכו' מעולם לא חסר לאאוטלנדר כוח (להיפך, אפילו תרגיש עודף :-D).

ידיות הילוכים נגישים מתחת ההגה מדהימים בביצוע והיתרונות הנלוים בירידות וכו'.

מרווח למדי.

מכנית - אמינה ביותר (גם לפני שנים נהגתי במיצובישי - אין על האמינות שלהם).

חסכונית מאוד מאוד בדלק: עם אמצעי ה - ECO ונהיגה "נורמלית" משולב: 12-14, ובאחת הנסיעות הארוכות לדרום הייתי צריך שוב ושוב לחזור על חישוב תצרוכת הדלק שהראתה כ 17 ק"מ לליטר. טעות לא מצאתי - אבל בהמשך ראיתי שבעזרת כל אמצעי החסכון המובנים באאוטלנדר ונהיגה 'עדינה' זה כן אפשרי.

מושבי בסדר גמור, נוחים וכו' גם בנסיעות של 4 שעות ברציפות.

זהו!

אההה.. אין השהיות כלל - מה שכתב החבר היקר למעלה הוא כתב על הדיזל.

חסרונות:

אל תנסה לעקוף בהגברת מהירות כשכל אמצעי הבטיחות (ESP וכו') משתתפים בנהיגה - במהלך העקיפה ובעיקר בחזרה ממנה - תרגיש שהרכב עומד להתהפך. החזק חזק בהגה או אל תבצע עקיפות כאלה. אני לא מבצע כאלה יותר!!!

היגוי גרוע ביותר - כל הזמן תחוייב "בתיקונים קלים"!

אין פתחי מיזוג ליושבים מאחור - למרות שתמיד קיבלתי תשובה: "בסדר גמור, מרגישים..." כששאלתי מה מצב החום/קור אחורה - זה חסרון גדול לדעתי.

הגיר הרציף יוצר רעש רב (מתרגלים, מה לעשות...) בלחיצה על הדוושה - לא הכי נעים.

בידוד רעשים מבחוץ גרוע.

רק הפוזה של רכב שטח - במציאות בקושי שבילי קק"ל - אל תנסה יותר מזה!

אם כל הכבישים היו ללא סיבובים:lol: - הייתי חושב על האאוטלנדר גם בעתיד.

לסיכום: אם אתה נוהג 'עדין' עם רגל קלה על הגז - אתה מקבל רכב שתיהנה ממנו בצרכי משפחה, טיולים וכו'.

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי michelle_e
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...