ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,624 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 770 צפיות
מה אתם חושבים על המודעה איך האוטו לפי דעתכם
הודעה אחרונה מאת Xebu, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הי, כרכב משפחתי אנו מחפשים רכב גדול ל5 אנשים (2 תינוקות), עם מרחב נוח, בטיחותי ותא מטען גדול. חשובה גם נוחות הנסיעה וההוצאות החודשיות על הרכב כמו דלק, טיפולים, ירידת ערך (מחזיקים את הרכב בערך 5 שנים בדכ) וכו'. אשמח לכל טיפ או או עצה בגלל שדי היינו סגורים על הקורולה החדשה GLI ב133K אבל אז ראינו שבמרחק מחיר קטן יש את הספורטג' 1.6 החדשה שמציעה מרחב יותר גדול, גובה וקצת פוזה אז שוב ההתלבטות חזרה.. תודה!
הודעה אחרונה מאת ofer890, -
-
- 1 תגובות
- 961 צפיות
שלום בקשר ליונדאי i10 החדשה עם המנוע החזק יותר 1.2. צריכת הדלק מפריעה לי, במיוחד העובדה שכל מבחן דרכים אומר נתונים אחרים אבל בגדול הצריכה לא משהו. הסוזוקי סוויפט מצויידת גם באותו מנוע, אך הדרגת זיהום של המנוע הזה פחותה משל יונדאי, בנוסף הסויפט חסכונית יותר מיונדאי בכל מבחן שעשו ואני לא מבין למה, הרי יש להם אותו מנוע והסוויפט יותר כבדה. רציתי לדעת אם יש אנשים בפורום הזה שיש להם את ה i10 עם ה1.2 , מה צריכת הדלק אצלכם? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת m.l, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מה יכול להיות משתלם (שנתון 2000 ומעלה) במחירים האלה, כמובן בטיפולים לא יקרים מידי ובתקווה כמה שיותר חסכוני. מה שחשבתי עליו בנתיים הוא גטס, פולו או איזו מזדה לנטיס. ראיתי כמה איזכורים לבראבה ? האם גרמניות ישנות באמת יקרות לתחזוקה? אולי כדאי לקחת איזו פורד פיאסטה ישנה?
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, החלטתי לרכוש רכב בסכום של בין 20 - 25 אלף שקל. מיד שהתחלתי לחפש קיבלתי הצעה מקרוב משפחה לרכוש ממנו את הטויוטה קורולה שלו שנת 2001 , sun אוטומטית 1.6. הרכב עצמו במצב מצויין ויצא לי לנהוג עליו, הקילומטראז' שלו די נמוך לשנה שלו: 110 אלף ק"מ. שמור מאד מבחינה חיצונית ואני יודע ממקור ראשון שהוא מטופל בצורה יסודית גם מבחינה מכנית. הדבר היחיד שמטריד אותי מאט זה השנתון שלו. זה הרכב הראשון שאני קונה ואין לי יותר כסף להוסיף. השאלה היא האם עדיף לחפש רכב יד 2 באותו תקציב כמו יונדאי גטס בשנתון יותר חדש או לקחת את הטויוטה, מה שיחסוך ממני גם המון זמן של חיפוש ובדיקות? והאם יש עוד אלטרנטיבות טובות בתקציב הזה. תודה.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 794 צפיות
מה אומרים על הרכב בהשוואה ליונדאי גטס לדוגמה? דרישות שלי הם בעיקר חיסכון נורמלי+ , שיחזיק לכמה שנים טובות . שיעשה 2-3 נסיעות בשבוע של ירושלים תל אביב הלוך חזור. ושאר נסיעות רגילות של סטודנט בעיר, ומידי שלושה שבועות נסיעה ארוכה מירושלים לצפון. המחירון שלו בשנה הזאת לאוטומט הוא 30 אלף... מצאתי ביד 2 מישהו שמוכר ב12.5 אלף , האוטו עושה 125 אלף קילומטר... כמה מוזר זה ?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 36 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
ערב מצוין חברים יקרים!אחרי שבועיים של לבטים וסינונים בחיפוש אחר רכב משפחתי שייתן שירות למשפחה של זוג הורים+3 ילדים קטנים (ללא בוסטר) עם מטען לא גדול במיוחד. הגיעו לגמר: פיאט בראבו רובוטית 09סוזוקי sx4 08ייתכן וחלק מכם ישר יקפצו ויגידו ברור שסוזוקי למה לו להסתבך עם רובוטי בעל הכלאה מוזרה? לכן אציין שיש לי נסיון עם הגיר הספציפי הזה, היות וזכיתי להיות בעלים מאושר של פיאט פונטו גרנדה...החוו"ד שאני בעיקר מבקש זה עניין האמינות וצריכת הדלק (נוחות הבנתי שהיתרון ברור לטובת הבראבו) כמו"כ לא אשלול הצעות נוספות עד סכום 40kהמשך ערב מצוין
הודעה אחרונה מאת jojomd, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הי, זקוקה לעזרתכם בהמלצות על רכבי סופר מיני. הצרכים שלנו הם: מרווחת, עם תא מטען שיכול להכיל עגלה (זוג +תינוק עם אופציה להרחבה..) אמינה צריכת דלק זולה רוב הנסיעות קריות - חיפה (כולל העליות בחיפה..), עם מעט נסיעות מחוץ לעיר. בטיחותית כמובן. עדיפות לאוטומט, אבל לא חובה. חשבתי על : יונדאי i20 סקודה פאביה סיאט איביזה מיצובישי ספייס סטאר והיקרות יותר שיצריכו אותי לבחור רכב ישן יותר.. טויוטה יאריס הונדה ג'אז אשמח לדעות והמלצות! תודה
הודעה אחרונה מאת מיטל מאלדן, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 23 תגובות
- 7 אלף צפיות
שלום, אני מחפש רכב שיכול להכיל 3 כיסאות תינוק, כאשר לשניים מהם יש בסיס. הדרישות הן: - התקן ISOFIX קיים או ניתן להוספה. - אפשרות לכבות את כרית האוויר הקדמית במידה ולא ייכנסו 3 כיסאות מאחורה. - בכל מקרה חייבים להיות מקומות לשני מבוגרים. - תקציב של איזור 50,000 מבחינת סדר עדיפיות: 1. 3 כסאות מאחורה. 2. 2 כסאות מאחורה ואחד מקדימה (כאשר כרית האוויר ניתנת לנטרול כמובן). 3. רכב של 7 מושבים (בהחלט עדיפות אחרונה). כעת יש לי פורד פוקוס סטיישן 2011 MARKII והיא לא מרווחת מספיק (אפילו לא קרוב). אני חושב שהכיוון שאני צריך ללכת אליו הוא מנהלים הוא משפחתיות רחבות במיוחד. שוב, העדיפות האחרונה היא לרכבי 7 מקומות. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת MikMan, -
-
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בקרוב אני מתכנן להחליף את הרכב ובמקום לקחת לאון חדשה מהסוכנות עלתה המחשבה לקנות Audi A3 שנת 2011-2012 ממישהו שהיה יד ראשונה. רציתי לדעת באיחו דגמים יש dsg6? והאם לדוגמה ה1.8tsi בעלת גיר dsg7 כמו שאר האחיות גם הקטנות כמו איביזה ופאביה לדוגמה? ואם עלתה ה1.8 על הפרק, אין כאלה עם גיר dsg6? והאם גם לדגמים מהשנים הללו יש אחריות ל5 שנים על הגיר? אשמח לשמוע פרטים על הרכבים וגם מחלות ידועות אם ישנן.
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, ברצוני שבוע הבא לקנות אוטו ראשון אין בעיה לגיר רגיל התקציב שלי עד 40-45 אלף ש"ח לאחר התייעצות עם "אוטו" של חברת מאקו, הגענו להחלטה שהרכבים הנ"ל אלה הרכבים המתאימים לי (כח, חסכוני, אמין, עלויות אחזקה זולות) איזו מבין השניים יותר מומלצת? או שמא יש איזשהי המלצה לרכב אחר?
הודעה אחרונה מאת tap, -
-
- 24 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
חשבתי שעדיף שאפתח נושא חדש כי הנושא הקודם עסק בעלויות תחזוקה של רכב ישן לעומת חדש וכו'. אז ככה לקחתי הלוואה 25,000 ש"ח, עד 20,000 מהסכום אני שם על רכישת הרכב והשאר זה יישור קו וביטוח. באופן כללי הרוח בפורום מראה כי מאוד מומלץ להסתכל על יונדאי גטס בתקציבים האלו אבל אני לא רואה את עצמי נוסע על האוטו הזה. מהיכרות עם עצמי עם הרכב שהיה לי ClioB99, לא הסתפקתי במה שהיא נותנת ולכן היא גם לא הייתה הכי חסכונית גם בדלק (שלא לדבר על תיקונים וכו'), אז אולי כדאי לי לקחת אוטו שלא יסבול מהנהיגה שלי ? אני לא מחפש ספורט טורבו ושגעונות, אבל אני כן אוהב ללחוץ "קצת". מפה לשם אני שוקל ומתעניין ברכבים מהקטגוריית המשפחתיות בתקציב עם כל מיני התייעצויות עם חברים, אני רוצה …
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 689 צפיות
אהלן אחרי כל הבדיקות שעשיתי והמיונים שעשיתי הפורד פיאסטה ויונדאי I20 כרגע בגמר, שתיהן שנת 2010, גיר אוטומטי ומנוע 1400. הדרישות שלי מהרכב לפי סדר חשיבות אמינות + חלפים זולים צריכת דלק אבזור בטיחות מה דעתכם? למישהו יש ניסיון עם אחד מהרכבים ויכול לפרט? תודה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
בניגוד לפוסט הקודם שלי, הפעם אני מחפש על רכב זול בשבילי (נהג חדש וכו'..) אז ככה. סבא וסבתא שלי מחליפים רכב, ומוכנים לתת לי את הסוזוקי סוויפט 2011 שלהם. הייתרון - אני יודע את מצב הרכב, יודע שהוא שמור כמו זהב ולא נסע הרבה. מצד שני, הרכב זולל דלק ביחס לאחרים, וכן זה קטנוני אבל הצבע שלו מכוער האפשרות השנייה שלי היא למכור את הסוויפט ולקנות רכב אחר, יותר קטן ובתקווה יותר חסכוני. מצד אחד נשמעת כמו אפשרות טובה, אבל יש את העניין של קניית רכב יד שנייה שיכולים להיות בו כל מיני בעיות, וזה חוסך לי את הסיבוך של מכירת וקניית רכב. אז השאלות שלי הן ככה 1. בגלל שאני לא יכול לנהוג על הסוויפט בגלל בעיות ביטוח וכו' (והאמת שגם לא על האחרים אבל לא משנה) אני שואל אותכם, הרכב מוצלח? …
הודעה אחרונה מאת elita, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז אחרי שעברו כמה חודשיים מאז שכתבתי כאן בעניין חיפוש סופר מיני, בעלת הבית החליטה שאולי עדיף משפחתית ולחלק מילדיי השבט נמאס לחכות להזדמנות. טוב מתחיל את היום בסוכנות מאזדה - נכנסים למאזדה 3 2.0, הרכב קודר אך משדר יוקרתיות ביחס למחיר, האמת הופתעתי לרעה כבר חשבתי זה יהיה גרמנית. הגוף יושב טוב בכיסא, יש מרווח ראש וכתפיים מאחורה אם כי חסר לי קצת מרווח רגליים. אין מסך מגע אלא יש פטנט של ב.מ.וו, אישית מעדיף את זה, אני יותר איש של כפתורים מאשר טאצ'. יושבים עם סוכן המכירות, אין הנחות מיוחדות לכבוד פסח אלא רק בצבע לבן הנחה מכובדת. נסיעת מבחן רק שבוע הבא. קיבלנו יחס לא פחות ממעולה, אין ויכוחים, מה שאני פוסל ישר לא מנסים לשכנע, יצאנו בהרגשה נפלאה. כאגב שאלתי מה קורה עם מאזדה 2,…
הודעה אחרונה מאת סיוויק 08, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 471 צפיות
אהלן. אני מעוניין ללכת לראות את הרכב המדובר: http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=3d12fde2057dab89755ed2e5e2011a87bbc&t=1428995975&utm_source=facebookshar&utm_medium=fbfeed&utm_content=Cars הפרטים היבשים: פונטו ספייס 2005 דגם דינאמיק (80 כ"ס 16V), יד 3, 160K ק"מ, 2 טיפולים אחרונים היו במוסך מורשה (לפני זה לא ברור איפה טופל. כרגע נוזל הקירור הוא פראפלו), צמיגים הוחלפו לפני כחצי שנה, מצבר חדש, ללא תאונות, שמור חיצונית. טסט עד דצמבר. המחיר שהמוכר רוצה הוא 10K. מספר שאלות: 1. המחירון של הרכב הוא כ16K, ואם נתחשב בקילומטראז' היחסית נמוך, אולי אף יותר. למה רכב כזה נמכר בכזה מחיר? 2. למה צריך לשים לב בזמן שאני בודק את האוטו? דברים …
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
לאחר כמה שרשורים הוחלט בסוף ללכת על ברלינגו מולטיספייס 7 מקומות 1.6 ליטר 92 כ"ס 2012. עד היום היה לנו ברלינגו 2008 (צורה ישנה) 1.6 ליטר 70 כ"ס. כמה שאלות: 1. האם המנוע עם 92 כ"ס נחשב לאמין? 2. האם הם פתרו את הבעיה עם הכבל קלאצ'? 3. מבחינת בטיחות ראיתי בחלק מהמקומות שהרכב קיבל ציון 3 כוכבים ובחלק מהמקומות ראיתי 4 כוכבים (הרכב מגיע עם 6 כריות אויר), מה נכון? 4. האם הרכב מרווח יחסית? 5. האם צריכת הדלק זהה לברלינגו צורה ישנה 1.6 ליטר 70 כ"ס? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת שגיא 601, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, אנחנו משפחה בת ארבע נפשות. יש לנו פורד פוקוס 2008 מזה כארבע שנים, שאנחנו מאוד מרוצים ממנה. הרכב ממלא את דרישותינו בצורה מאוד טובה: בטיחותי, אמין ומרווח. לקראת שנת הלימודים הבאה (עוד כארבעה חודשים) יתעורר צורך ברכב שני במשפחה, ואנחנו מחפשים רכב דומה. הבעייה שפוקוסים MK2 כבר די התישנו, ואני לא חושב שיש טעם לקנות אחד בן 6-7 שנים, בגלל שעלולות להתחיל תקלות. בפוקוס החדשה אנחנו לא מעוניינים. בהתחשב בדרישות שפורטו מעלה: בטיחות, אמינות, ונוחות - מה כדאי? חשבתי על יונדאי I35 בת שלוש שנים, אבל אני לא בטוח לגבי בטיחות. ראיתי שלא נבחנה ב EuroNCAP, כנראה שהרכב לא מיועד לשוק האירופי. התקציב די גמיש, אבל אין לנו צורך לנקר עיניים או גיפ וכד'. אשמח להמלצות.
-
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
ערב טוב הרכב יד 3 עם 170 אלף ק"מ. המוכר רוצה 47. אין מחירון. מה עושים?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב באיזור ה20-25 אלף. לסטודנט. מבחינת דרישות, נסיעות ללימודים בעיר, חסכוני כמה שאפשר, יצטרך לעשות 2-3 נסיעות בינעירוניות , ירושלים - תל אביב. חוץ מזה הוא יחסית נוח. ואחת לשלושה שבועות נסיעה ארוכה מירושלים לצפון. הבנתי שהגטס לא כל כך חסכונית, אבל מצד שני דיי זולה, נראית טוב, אמינה פחות או יותר ונוחה יחסית לנהיגה. אופציה שעלתה היא להתקין ברכב מערכת גז, יש לי חברים שעשו את זה והם מאוד מאוד מבסוטים, הבנתי שהחיסכון מגיע ל50% +-, אבל יש להם רכב משפחתי, ניסיתי קצת לחטט באינטרנט לגבי התקנת המערכת הזאת על אוטו קטן\מיני , אבל לא הייתה כל כך אינפורמציה. ההתקנה דיי יקרה, באיזור ה10 אלף, למרות שהבנתי שיש מצב להגיע להרבה פחות באיזור ה…
הודעה אחרונה מאת haim89, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 92 תגובות
- 10.5 אלף צפיות
אחרי המון התלבטויות וייעוץ נבחרה הכלה.. החלטנו לרכוש S3 יד שניה 2014 עלתה אחת ביד 2 אבל עם 41 אלף קילומטר.. מה דעתכם על זה? כדאי לחכות?
הודעה אחרונה מאת ArielYaakov, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים לאחרונה עלתה בראשי מחשבה להחליף את הפונטו (2001) במונדאו סביב השנתונים 2005-2007. לפי מה שראיתי, המונדאו נסחרות במחירים נמוכים יחסית, כשאפשר למצוא לא מעט רכבים בשנתונים אלו עם נתונים שנראים טובים במחיר של פחות מ 20,000 ש"ח. מבחינת בעד ונגד, בעד: - רכב מאוד מרווח. - איכות נסיעה גבוהה בהרבה. - בטיחות ברמה הרבה יותר קרובה לרכבים משפחתיים שנמכרים היום לעומת מה שיש לי. נגד: - צריכת דלק גבוהה יותר יותר (רוב הנסיעות מחוץ לעיר כך שזה פחות קריטי). - עלויות אחזקה גבוהות יותר (ביטוח מקיף ותיקונים). אשמח לשמוע את דעתכם, בנוסף אשמח לשמוע האם יש סיבה (מוצדקת או לא) לכך שהמונדאו נסחרת במחיר נמוך יחסית. הרכב קל/מסובך לטיפול עצמי? …
הודעה אחרונה מאת m1011409, -
- 1 תגובות
- 601 צפיות
אני עם פוקוס 2005 שכבר לא מסוגל לבצע נסיעות רחוקות. במידה ואני לא עוזב את הארץ (כרגע זה תלוי בהצעת עבודה בחו"ל) שוקל לקנות את הרכב אשמח לשמוע חוו"ד דעת ממי שמבין ויודע. בעבר היתה לי סקודה אוקטביה ידנית כשעבדתי בחו"ל והתרשמתי שהמנוע של סקודה (פולקסוואגן בעצם) אמין. כרגע אנחנו + 2 אבל בקרוב זה יהיה + 3. אשמח לשמוע גם על אופציות חלופיות. הרכב אמור לעשות כל יום נסיעה של כ- 75 ק"מ לעבודה.
הודעה אחרונה מאת j22bulfas, -
רכב עד 30K
מאת adamben-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 713 צפיות
בעבר ניסיתי לחפש רכב סופר מיני לקנייה אבל ירדתי מזה בגלל מספר סיבות. התחלתי שוב לחפש רכב ואני מנסה לראות אם יש טיפים חדשים בימינו. אני די נעול על הדרישות הבאות: - רכב אוטומט - פרטי (לא מליסינג ולא מהשכרה) - שנתון 2008 ומעלה - לנסיעה עירונית עם קצת בינעירוני (נסיעות בתוך גוש דן עם נסיעות לצפון או דרום פעם בכמה חודשים) - ללא סדאן - שיהיה אמין וזול לתחזוקה יחסית - צרכנית סבירה של דלק (לא בא לי להשאיר כלייה אחרי כל תדלוק) אז הפייבוריטית שלי היתה סיריון אבל מהר מאוד הבנתי שאין הרבה כאלו לפי הדרישות שלי כי אני מחפש מפרטי בלי ידיים מליסינג או השכרה. אני מסתכל גם על יונדאי גטס. יש עוד רכבים שאני צריך לחפש? תודה רבה לכולכם
הודעה אחרונה מאת zivco80, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מדובר על דייהטסו שרייד 1993, ידנית, יד 1, 87000 ק"מ מקוריים על השעון. צבע מקורי, ללא תאונות. http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=3a7fb99f74d604ea936fd134ac927f87fb1 אם המחיר טוב - מציאה או לא להתקרב לכזה שנתון? מחר אני הולך להתקשר לבחור - אז מה לפי דעתכם מחיר טוב לכזה רכב?
הודעה אחרונה מאת ofer890, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 952 צפיות
שלום לכולם, אני עומד לקראת רכישת רכב מיד שניה, סוג הרכב הוא מאזדה 3 ספורט קומפורט, 5 דל', שנת הדגם- 2008. הרכב עבר 137,000 ק"מ ו-2 ידיים (פרטיות בלבד). המנוע הוא 1600 סמ"ק, 105 כ"ס, גיר אוטומט. מחירון לפי לוי יצחק: 45,329 ש"ח. מישהו מכיר את הרכב? יכול להמליץ? ואיזה מחיר כדאי לשלם? מתחת למחירון? מעל? מודה לעוזרים מראש.
הודעה אחרונה מאת idan1802, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, לפני מספר ימים הזמנתי רכב חדש טויוטה קורולה מאחת הסוכנויות באזור השרון. התלבטנו לגבי צבע הרכב, ונציגת המכירות בסוכנות הרכב מאוד המליצה על צבע לבן רגיל (לא מטאלי). לבסוף החלטנו להחליט בהתאם להמלצה על צבע לבן, אבל יש לי הרגשה כאילו נציגת המכירות ניסתה לדחוף בכח את הצבע הלבן מסיבה כזו או אחרת. יש למישהו מושג אם יש סיבה אפשרית כלשהי העומדת מאחורי ההמלצה המאוד חמה לצבע לבן? או שזה סתם נדמה לי וההמלצה היא באמת המלצה תמימה של המוכרת? עדיין יש לנו זמן להתחרט ולשנות את הצבע... תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת totolomo, -
-
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אנא עזרתכם חברים - יש לי ולאשתי התלבטות, אנחנו מעוניין למכור את המאזדה 2 2008 אקטיב שלנו ששירשתה אותנו נאמנה, ולנסות להשתדרג - (לפי סדר העדיפויות הנ"ל) א. למשהו יותר נוח לנסיעה, וגם נוחות פנימית ב. חסכוני בדלק, לפחות כמו המאזדה 2 ג. מאובזר מאובזר מאובזר חמתי שתחיה מוכנה למכור לנו את הרכב שלה, שימו לב: מאזדה 3 2008, יד ראשונה, הדגם המאובזר יותר(קומפורט) האישה בקושי נהגה לקופת חולים ולסופר (59K ק"מ כרגע, האוטו עלה לכביש באוק' 2008), הרכב טופל רק במאזדה מורשה, או בשורה התחתונה - אני לא דואג כלל לקנות ממנה, חוסך את הבדיקה ובאמת שאני בראש מאוד שקט. לוי יצחק משוקלל מראה 51,700, יד 2 מראה 50,800, הגברת מוכנה ב-50K תוך שהיא מבטיחה לתקן תקלה יחידה שיש כרגע באוטו שז…
הודעה אחרונה מאת תומרובין, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
הי חברים, לאתר שאנו מאבטחים השתמשנו עד היום ברכבי דיזל (האנטר / דימקס) לצורך הוזלת עלויות החלטנו לנסות לעבור לרכבי דיזל מסחריים, אך הקב"ט לא מעוניין ברכב בעל מראה "מסחרי" כגון ברלינגו / קנגו וכו' אלא ברכב שייראה ככל האפשר "מבצעי" (כדוגמת סקודה יטי), אודה לרעיונות שלכם על רכב דיזל מסחרי מתאים, תודה רבה
הודעה אחרונה מאת eitanm, -
-
-
- אחראי פורום
- 43 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
שלום חברים, לאחר סקר שווקים רציתי לשאול לדעתכם (שוב) לגבי הסיאט 1.2 TSI ב80K או הונדה ג'אז היברידית ב102K (ליסינג ס ק"מ). הדבר שמערער אותי בסיאט הוא הDSG7. קראתי על עברו ורציתי לדעת האם הבעיה נמשכת בשנה האחרונה או שמדובר בתקלה שחלפה מן העולם. בגדול פתוח להצעות עד 105K (כולל מחירוני ליסינג 0 ק"מ) אך חשוב לי רכב בעל שמירת ערך,צריכת דלק טובה וכוח זמין לעקיפות בדו סטרי. מחשבה שחולפת בראשי-מה דעתכם על הפיאסטה 2015 מבחינת דלק ושמירת ערך? אשמח לתשובה מבעל נסיון. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת sihproma, -
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 894 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- SurfHigh
- avi60769
- קורן בן אשר
- ofer-1973
- BEEKER
- FuriousLift
- גולדן191
- mottis
- elad18
- shai590
- רפי לין
- amosbmw