Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב הינו עד 50k ,כך שהרכבים שאני יכול להרשות לעצמי אשר יתאימו לצרכים שלי עם שנתון יחסית גבוה הם רק הבראבו והאיביזה

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

איביזה סטיישן, עם DSG, שנתון 11-12, נכנסת בתקציב 50K? וואלה, חידשת לי.

רשמו רבות על ה-DSG בפורום, לי אין אותו אישית אז קטונתי. כן אציין שלדעתי מבחינת תפעול נטו זה הגיר הכי טוב שראיתי (חוץ מידני:)).

מבחינת ביטוח וטיפולים, הסיאט אמורה להיות יקרה יותר.

מבחינת דלק, צריכה אמיתית של הבראבו שלי היא 1:11.5, בנסיעת 50-50 עירוני/בינעירוני. לא בטוח שהצריכה באיביזה תהיה עדיפה באופן חד (אבל כנראה תהיה חסכונית יותר)

מבחינת אבזור ופנים הרכב - הבראבו עדיפה בבירור.

מבחינת אבזור בטיחות - די דומה בסה"כ, אך לבראבו 6 כ"א בעוד לאיביזה 4 בלבד.

נפח תא מטען: 365 לבראבו 430 לאיביזה, יתרון משמעותי מאוד.

בסה"כ לדעתי האיביזה סטיישן היא מתחרה ראוייה ביותר אם היא אכן נכנסת בתקציב שאמרת, קצת יותר שימושית, פחות מאובזרת, לא יודע לגבי הנאה מנהיגה כי לא נהגתי בה.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לא מצליח להבין למה להכניס ראש בריא למיטה חולה?

הרי ידוע מאוד שהגיר בשנים האילה הוא מחלה שאי אפשר להפתר ממנה כל מי שאני מכיר עם dsg החליף קלאצים ומוח גיר .

בממוצע החלפת קלאצים כל 3 שנים (7 אלף שקל בערך)

קח בחשבון.

לדעתי אתה כבר יודע שהבראבו תתן לך את "הכי הרבה" במחיר שלך.

במיוחד ב50k אפשר להביא אחת שמורה סנסיישן 2011/2012

פורסם (נערך)

מדובר באיביזה 2011 יד2 במקור מליסינג עברה 114k ק"מ אחרי החלפת צמיגים,מצבר,טיימינג,בלמים,קלאצ' חדש- דורש 42 אש"ח.

אדגיש שאני מחזיק רכב בדרך כלל שנתיים עם נסועה של 12 אלף ק"מ בשנה,כך שלעניות דעתי לא נראה לי שאתקל בתקלה מיוחדת למשך התקופה.

עריכה אחרונה על ידי jojomd
פורסם

לי זו נשמעת כמו עסקה טובה (בהנחה שיש היסטוריית טיפולים תקינה, ובדיקה עם תוצאות טובות).

אם נפח תא המטען חשוב לך יותר מהאבזור והנוחות, מהנתונים שהצגת ובהתחשב במחיר זה נשמע לי כמו אחלה אקזמפלר.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

האם זה נכון שהגיר באיביזה משנת 2012 עבר שינוי והוא אמין יותר?

כמה שנות אחריות יש למנוע וגיר משנתונים 11-12 ?

• תוכן חדש...