Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך שימוש משך מספר שנים בליאנה בגרסאותיה השונות, כולל האחרונה (זו שבעלת מערכת הנעה דומה ל-SX4 המוקדמות) ועם ה-SX4 בגרסתה המשופרת:

הליאנה (ובהתאם לכך ה-SX4 עד 2009 ועד בכלל) אמינה, אבל די עצלות בהאצה. היתרון הגדול, של דגם 4 הדלתות - תע מטען גדול מאד עם פתח גדול ונוח.

ל-SX4 יש 4 כוכבי EuroNCAP, לא בדקתי את הפיאט. כדאי גם להכנס לפירוט רכיבי ניקוד המבחן ולראות מה משמעותי מבחינתך ומה לא.

מבחינת נוחיות - הגבה של ה-SX4 יאפשר לך גישה נוחה לילדים מהדלתות. אבל כדאי לך לנסות להושיב את הילדים בשני הדגמם כדי לבחון אם הספסל האחורי מספיק רחב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלי לחשוב פעמיים בראבו , מה שכן הייתי משתדל למתוח את התקציב ל 2010.

באופן כללי הרכב הרבה יותר מוצלח , אצל קרוב משפחה כבר 4 שנים 0 תקלות וסה"כ רכב מאוד נוח ומהנה.

צריכת דלק ממש טובה 1-14 בקירוב.

לגבי ה SX לא יצא לי לנסוע לנהוג , אבל אם לשפוט לפי הליאנה אז אחד הרכבים הגרועים שיצא לי לנסוע עליהם.

בהצלחה.

2017 Type R

פורסם

לבראבו 5 כוכבים עם ESP

אני מניח שגרסא ללא ESP היתה מסתפקת אף היא ב-4. אבל מן הסתם היא נבחנה עם.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
בלי לחשוב פעמיים בראבו , מה שכן הייתי משתדל למתוח את התקציב ל 2010.

באופן כללי הרכב הרבה יותר מוצלח , אצל קרוב משפחה כבר 4 שנים 0 תקלות וסה"כ רכב מאוד נוח ומהנה.

צריכת דלק ממש טובה 1-14 בקירוב.

לגבי ה SX לא יצא לי לנסוע לנהוג , אבל אם לשפוט לפי הליאנה אז אחד הרכבים הגרועים שיצא לי לנסוע עליהם.

בהצלחה.

אם הוא מותח ל-2010 גם ה-SX4 היא חיה אחרת - הרבה יותר זריז, עם ESP ועם היתרונות של גג גבוה ותא מטען גדול. כך שהדיון מתחיל שוב מאפס.

לגבי צריכת הדלק - ב-SX4 שלי היא 1:11 בנהיגה מעורבת (עם הרגל הכבדה של אשתי והבנים), ועד 1:15 בנהיגה בין עירונית עם רכב מלא ועמוס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתקציב שלך אפשר למצוא אקזמפלר של בראבו 2010, אפילו 2011 - פשוט בגרסת דיינאמיק ולא סנסיישן.

ההבדל הוא באבזור (אם אני לא טועה: בקרת שיוט, מגנזיום, חלונות מושחרים, BLUE&ME). שום דבר קריטי.

כמו שנאמר כבר אם אתה מתכנן להסיע משפחה לך כבר על גרסא עם ESP. אני כרגע נשוי+חתולה אבל מבין שבעתיד הרכב הזה כנראה יסיע גם ילדים, והייתי בלבטים דומים אליך, ובסוף החלטתי ללכת על ESP לכל מקרה שיהיה ("just to be on the safe side").

אני יודע על אזמפלר מנהריה שמוכן למכור בתקציב שלך, ואני די בטוח שהוא 2010+.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
בתקציב שלך אפשר למצוא אקזמפלר של בראבו 2010, אפילו 2011 - פשוט בגרסת דיינאמיק ולא סנסיישן.ההבדל הוא באבזור (אם אני לא טועה: בקרת שיוט, מגנזיום, חלונות מושחרים, BLUE&ME). שום דבר קריטי.אני יודע על אזמפלר מנהריה שמוכן למכור בתקציב שלך, ואני די בטוח שהוא 2010+.
כרגע ההיצע בראבו ביד2 דליל מאוד ...איפה אוכל לקבל הצעות נוספות עד 40k ?
פורסם (נערך)
אפשר עוד לציין שהסוזוקי הזו היא מיזם משותף בין היפנים לפיאט ( ראה האחות הזהה פיאט סדיצ'י ), כך שקצת קשה לבנות על מוניטין האמינות של סוזוקי בענין, אחרי הכל קרוב לודאי שלמישהו מהמתכננים קוראים TONY.

על הפוסט הזה קיבלתי התראה, הסיבה העדר יכולת להוכיח חוסר אמינות שלכאורה נטען כאן, או משהו בדומה. אז באמת בלי קשר לסטיגמות על אמינות או העדרה שמופיעות כאן כמעט בכל דיון, כמובן בלי דרישות לראיות בענין ובצדק כמובן, אני מאוד ממליץ למי שהגה את אותה התראה מוזרה לתפוס איזה קורסון קצר בתולדות ההומור והסרקזם. אז נכון שלא מסתבכים עם הנהלות, וגם יש אפשרות שמישהו יראה במה שכתבתי כאן קריאת תיגר על הגיונם של מנהלים, אבל יש גבול גם ליכולת שלי לספוג דברים.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם

נוספה לדילמה ניסאן נוט 08-09 הדגם המאובזר,אך משום מה זה לא נשמע לי כי ביחס לסוזוקי ולפיאט היא נראית צרה יותר במושבים האחוריים...

פורסם (נערך)
נוספה לדילמה ניסאן נוט 08-09 הדגם המאובזר,אך משום מה זה לא נשמע לי כי ביחס לסוזוקי ולפיאט היא נראית צרה יותר במושבים האחוריים...

להורי אישתי יש סוזוקי sx4 כבר 6 שנים, הרכב אמין ללא שום תקלה למעט פאנצ'ר, חחח..

בעברי החזקתי סוזוקי ליאנה כ 7 שנים, גם ללא שום תקלה. יש לאחי סוזוקי ליאנה שנת 2002 שהדבר היחיד שהוחלף בה הוא חיישן חמצן אחרי 10 שנים על הכביש.

אני מקווה שזה יעזור לך להבין שסוזוקי הוא רכב אמין ביותר.

בקשר לטידה, לחבר שלי יש אחת שהוא מת כבר להיפטר ממנה, אני לא אומר שהיא לא אמינה, אבל ישנן כל מני תקלות מוזרות כמו שהבד של הגג שקע כאילו שזה רכב בן 20 שנים ובנוסף הלך ממיר קטליטי.

עריכה אחרונה על ידי inon007

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

הבראבו נראית יותר טוב, החומרים בפנים הרכב יותר איכותיים. ניכר כי הושקע בעיצוב שלה מאמץ, בניגוד לSX4 שזה ממש רכב של נקודה א' לנקודה ב'.

יש גם גירסת פיאט לרכב הזה, בשם סדיצ'י, עם כל מיני ניפוחים שנותנים לה לוק של רכב שטח.

לגבי ירידת ערך - לא הבנתי ממה בדיוק אתה מפחד. אם הרכב עולה כיום 40K, לא תפסיד יותר מ-40K.

זה באמת משנה לך אם עוד 3 שנים תמכור ב-15K או ב-18K?

סה"כ ברגע שלרכב יש ערך נמוך מדי יחסית לשנתון, הוא עוד נהייה יותר אטרקטיבי עבור אנשים - מכיוון שכל אחד רוצה להתקדם לדבר הטוב ביותר שהכסף שלו יכול לקנות.

פורסם

לאמא שלי יש SX4 קרוב ל-6 שנים (שנתון 2009).

הרכב עושה ~1:10 בנהיגה שכולה עירונית והיו לו 0 תקלות עד עכשיו (קצת מעל 50K קילומטר, אבל אני לא זוכר במדויק).

לגבי תא המטען - כן, הוא לא גדול במיוחד אבל ברגע שאתה מוריד את המושבים האחוריים (אתה יכול להוריד 1, 2 או שניהם) יש לך המון נפח והוא מאוד שמיש. בין הדברים שאישית שינעתי כך ברכב ניתן למנות תנור אפיה בילד-אין וטלביזיה 55 אינץ - שניהם באריזות קרטון מקוריות.

the london underground is not a political movement

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

לאחר בדיקה של הסוזוקי sx4 הוחלט על אי התאמה עקב אי נוחות וכו'.

החלטתי להוסיף מתחרה אחר לפיאט ולמתוח קצת את התקציב בשביל הסיאט איביזה סטיישן 11-12.

מבחינת גודל בגאז',חיסכון בדלק ונוחות הגיר היתרון ברור לטובת הסיאט (למרות שאני מכיר היטב את הגירים הרובוטים של פיאט).

השאלה היא מבחינת אמינות (הספקתי לרשרש קצת בפורום על בעית הגיר(?) dsg של האיביזה) ,עלות אחזקה,טיפולים ומרווח אחורי,עם מי היתרון?

עריכה אחרונה על ידי jojomd
פורסם

אם כבר מותח תקציב ושות', למה לא ליאון...? סיוויק?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...