ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,627 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אנא עזרתכם חברים - יש לי ולאשתי התלבטות, אנחנו מעוניין למכור את המאזדה 2 2008 אקטיב שלנו ששירשתה אותנו נאמנה, ולנסות להשתדרג - (לפי סדר העדיפויות הנ"ל) א. למשהו יותר נוח לנסיעה, וגם נוחות פנימית ב. חסכוני בדלק, לפחות כמו המאזדה 2 ג. מאובזר מאובזר מאובזר חמתי שתחיה מוכנה למכור לנו את הרכב שלה, שימו לב: מאזדה 3 2008, יד ראשונה, הדגם המאובזר יותר(קומפורט) האישה בקושי נהגה לקופת חולים ולסופר (59K ק"מ כרגע, האוטו עלה לכביש באוק' 2008), הרכב טופל רק במאזדה מורשה, או בשורה התחתונה - אני לא דואג כלל לקנות ממנה, חוסך את הבדיקה ובאמת שאני בראש מאוד שקט. לוי יצחק משוקלל מראה 51,700, יד 2 מראה 50,800, הגברת מוכנה ב-50K תוך שהיא מבטיחה לתקן תקלה יחידה שיש כרגע באוטו שז…
הודעה אחרונה מאת תומרובין, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
הי חברים, לאתר שאנו מאבטחים השתמשנו עד היום ברכבי דיזל (האנטר / דימקס) לצורך הוזלת עלויות החלטנו לנסות לעבור לרכבי דיזל מסחריים, אך הקב"ט לא מעוניין ברכב בעל מראה "מסחרי" כגון ברלינגו / קנגו וכו' אלא ברכב שייראה ככל האפשר "מבצעי" (כדוגמת סקודה יטי), אודה לרעיונות שלכם על רכב דיזל מסחרי מתאים, תודה רבה
הודעה אחרונה מאת eitanm, -
-
-
- אחראי פורום
- 43 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
שלום חברים, לאחר סקר שווקים רציתי לשאול לדעתכם (שוב) לגבי הסיאט 1.2 TSI ב80K או הונדה ג'אז היברידית ב102K (ליסינג ס ק"מ). הדבר שמערער אותי בסיאט הוא הDSG7. קראתי על עברו ורציתי לדעת האם הבעיה נמשכת בשנה האחרונה או שמדובר בתקלה שחלפה מן העולם. בגדול פתוח להצעות עד 105K (כולל מחירוני ליסינג 0 ק"מ) אך חשוב לי רכב בעל שמירת ערך,צריכת דלק טובה וכוח זמין לעקיפות בדו סטרי. מחשבה שחולפת בראשי-מה דעתכם על הפיאסטה 2015 מבחינת דלק ושמירת ערך? אשמח לתשובה מבעל נסיון. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת sihproma, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 556 צפיות
שלום, מעוניין לרכוש מיניואן ל 6-7 נפשות חשוב שהאוטו יהיה חסכוני התקציב הוא כ-45 אלף ש"ח ללא חריגה הרכב יסע הרבה, חשוב שיהיה גם אוטומט מה יתן את התמורה הטובה ביותר? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום חברים היכן עדיף לרכוש רכב חדש או יד ראשונה מליסינג 0 ק"מ ב100% מימון? ללא מקדמה, רק תשלומים חודשיים ובסוף אפשר להחזיר להם את הרכב ללא שום תנאים והגבלות (משלמים רק על ירידת הערך) שמעתי כמה חברות שעושות את זה ואני לא יודע מה מומלץ תודה
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שוב מתחילות מחשבות על החלפת הGTI. על הפרק הפעם סטיישן מגודל. עלה הרעיון של האאוטבק החדש. האאוטבק מצוייד בגיר רציף עם שרשרת. מה מידת האמינות של המכלול הזה? בכלל, תובנות לגבי הלגאסי יתקבלו בברכה. את הדעה הרווחת לגבי סמל"ת אני מכיר (בעיקר כבוגר צ'מפיון), אבל איך הם בפריזמה של סובארו? טיב שירות? מוסכים? מימוש אחריות? מישהו כבר נהג ויכול להביע דעה? (צביקה/spire - יש מבחן בדרך?) המתמודדת ממול כרגע היא מאזדה 6 סטיישן (אחרי face lift). רעיונות נוספים יתקבלו בברכה. תקציב - עד 230.
הודעה אחרונה מאת אייל מסובארו, -
היי חשבתי שכבר הורדתי את הרובוטית מהפרק. אבל היום ראיתי כזאת עם ק"מ נמוך מאוד 29,000 ק"מ דגם gli פרטית שנת 2009. נקיה לחלוטין לטענתן חברה גדולה ומכובדת. מחירון 72,000 ש"ח כמה יהייה מחיר ריאלי לרכב כזה. והאם באמת שינוי הגרסא לגיר שינה באופן דרסטי את הנסיעה ? מבקש לקבל תשובות הוגנות ומקצועיות. תודה שבת שלום.
הודעה אחרונה מאת עמיחי נ, -
- 1 תגובות
- 560 צפיות
אני לפני קניית פיג'ו 307 שנת 2007 (אחרי המתיחת פנים) נתונים: יד 2 במשפחה, 70 אלף ק"מ . הרכב שמור ברמה גבוהה מכל הבחינות. יש לציין שאני אוהב פיג'ו (היו לי כמה בעבר) וכרגע לא מוצא תמורה טובה יותר לתקציב שלי. אני מבקש חוות דעת או דברים ספציפים שיש לדעת על הדגם הנ"ל? או להאיר את עיני לכיוון רכב אחר ששווה לי לבדוק ( תקציב עד 25 אש"ח) הרכב האחרון שלי היה פיאט גרנדה פונטו והוא לא נוח לטעמי בכלל ודי עגלה. תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת j22bulfas, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 950 צפיות
טוב אז אני מחפש רכב ראשון ואלה סדרי העדיפויות שלי. 1. חסכוני מאוד מאוד בדלק כי זה רכב שישרת אותי בלנסוע לעבודה ואני לא רוצה לבזבז הרבה על דלק. 2. שיהיה אמין אני לא רוצה לשלם הרבה על טיפולים וכל זה....... 3. שיראה נחמד עד כמה שאפשר בתקציב הזה אבל זה עדיפות שלישית הראשונות כמובן יותר חשובות. 4. מעדיף גיר אוטומט ולא הילוכים. בכל זאת עם הטופס: תקציב לרכישה - רצוי מאוד עד 10 אבל אפשר לחרוג טיפה לכיוון 15 גג ידני/אוטומט - אוטומט נפח מנוע - לא מבין בזה אז לא כל כך משנה לי . קטגוריה : רגיל תת דגם. לא משנה כל עוד הוא עומד ברשימה למעלה. רמת אבזור - פחות חשוב.שנתון: 2000 + רצוי מאוד מאוד כי אני לא רוצה כל יום במוסך : P חדש/משומש - משומש מספר מקומ…
הודעה אחרונה מאת ko11, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש רכב מיני ידני לצעירים, שיהיה איכותי, חסכוני וזול. הסיכוי שאלך על חברות אירופאיות הוא נמוך מאד. אני מתלבט בין קיה פיקנטו ליונדאי i10 . אם יש משהו יותר איכותי וחסכוני אשמח אם תציינו. על איזה רכב כדאי שאלך? כנראה שתיהיה לי גם הנחה קטנה ליונדאי. אשמח אם תציינו למה אותו הרכב שאתם חושבים עדיף ואיזה שדרוגים כדאי לעשות (שבאמת שווים את זה)? אני מחפש גם רכב מודרני יחסית. אני גם יכול לחרוג עד 80 אלף ש"ח במידה והרכב באמת באמת שווה את זה אבל אני מעדיף לחסוך תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת cfir71, -
-
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן, אני מחפש רכב כבר זמן מה.. נתקלתי במודעה של קיה סיד יד ראשונה שנת 2009. הרכב עדיין באחריות לעוד שנה. קילומטרז' כ-55 אלף. נפגשתי עם המוכר וראיתי את הרכב. האוטו נראה מאוד שמור, מטופל - ראיתי ספר טיפולים, טיפולים בזמן. על פניו נראית כמו מציאה. כמובן שאם אחליט סופית אקח את הרכב לבדיקה, המוכר מוכן להתחייב בבדיקה שאין פגיעות רציניות/שלדה. זקוק לעזרה מכם לגביי המשא ומתן על המחיר, לפי מחירון לוי יצחק הרכב שווה 55 אלף, המוכר מוכן למכור ב50 אלף. לדעתי זה עדיין מעט גבוה. יש לי חבר שאביו מנהל מוסך והוא תמיד אומר שעלות הרכב + עלות יישור הקו לאחר הקנייה אמורה להגיע למחיר מחירון.. במידה ואוריד את המחיר ל48000 האם זה שווה או שיש להתמקח עוד? (אציין שזאת פעם ראשונה שאני רוכש רכב …
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
15k לרכב ראשון אמין 1 2 3
מאת carcar-
- אחראי פורום
- 40 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אני בן 18 ואני מעוניין לקנות רכב ראשון אמין וטוב עד 15 אלף שקל. בבקשה אם אתם יכולים להמליץ לי על רכב אמין טוב וחסכוני.
הודעה אחרונה מאת boost10, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 543 צפיות
אני מחפש פונטו ספייס ובמהלך החיפושים אני רואה שמופרסמות מודעות של גיר ידני אוטומט וטיפטרוניק. השאלה שלי היא מה ההבדל בין האוטומט לטיפטרוניק והאם עדיף להתמקד בזה או בזה? (ידני לא רלוונטי) והאם יש באמת 3 סוגי גיר ברכב? או שאולי מי שכתב את האוטומט התכוון גם ככה לטיפטרוניק.? והאם יש שנתונים שכדאי להתמקד בהם (כמו בגטס) או שבאופן כללי הרכב אמין. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ab0607, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 614 צפיות
אוקי אז ככל הנראה אני יורד מהאופציה של הליסינג הפרטי לפחות עד שיהיו כמה שיסיימו מסלול מלא ויוכלו לחוות את דעתם. אז כרגע ההתלבטות היא בין 3 דגמים מאזדה 3 מיצובישי לנסר יונדאי אקסנט (1.6) שנתון 2008 + התקציב הוא עד 30K הדרישות: אמינות, זריזות, חסכונית ונוחות (לפי הסדר) מה הייתם ממליצים? והאם יש מחלות ידועות לדגמים הנ"ל בשנתונים האלה?
הודעה אחרונה מאת bennyye1, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 892 צפיות
שלום. אנחנו מחפשים רכב משפחתי, חסכוני, שיכולים להכנס בו שני כסאות בטיחות ובוסטר מאחורה. במגרש שהיינו בו הוצע לנו לקנות ניסאן טידה 2011, 96 אלף קילומטראז' בסביבות ה-65,000. מתלבטים כי שמענו דיעות סותרות על איכות הרכב. נשמח לעוד חוות דעת וגם אם יש הצעה לרכב אחר שעומד בקריטריונים הנ"ל בסביבות המחיר שצוין. תודה
הודעה אחרונה מאת OJetta, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 922 צפיות
היי לכולם. אחרי חיפושים הגעתי אל פגו פרטנר שנת 2009 יד ראשונה לראות את הרכב. הרכב עצמו עשה 140 אלף ק"מ, בעלות קודמת היה רשום ביטוח לאומי, הוא אמר שזה ליסינג לביטוח לאומי והרכב היה אצל נהג יחיד בכל התקופה. הרכב עשה רושם מאוד טוב חיצונית ופנימית וגם בנסיעה הקצרה של כמה דקות שם. חוץ משלושה דברים: 1: כשהתנעתי את הרכב יצא עשן לבן מהאגזוז. לא ממש ממש לבן אטום אבל בהחלט לבן קצת עדיין. הוא אמר שזה לא בגלל משאבת סולר או בעיה במנוע וכו' אלא בגלל שהוא לא התניע את הרכב שלושה ימים כבר לפחות ולכן הצטבר איזה משהו לא הבנתי ממש, ושהעשן ייעלם תוך כמה דקות שהרכב פועל, ובאמת העשן נעלם אחרי כמה דקות. 2: כשישבתי בכיסא הנהג אחרי שהרכב הותנע הרגשתי שהוא רועד מאוד. אני מכיר …
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום אני מחפש רכב סטיישן משנתון 2011 ומעלה בתקציב 50-60 אלף. אני כנראה אקנה מאחת מחברות ההשכרה רכב שהיה בליסינג. ראיתי שבתקציב נכנסות גם קיה סיד וגם פורד פוקוס סטיישן שנת 2012. קצת קשה לי להשוות ביניהן וכל מה שאני יודע זה שלקיה יש שבע שנות אחריות. האם מישהו יכול לעזור ולומר לי מה היתרונות והחסרונות של כל אחת ובמה כדאי לבחור ? תודה
הודעה אחרונה מאת ni4ni, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 729 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי שלום לכולם. חג שמח. לפני כחצי שנה/שנה רציתי לקנות ברלינגו/פרטנר/קונקט והקניה נדחתה לעכשיו. התברר לי שכמעט כל הרכבים המסחריים האלו הם רכבים שנקרעו ולא שמורים וכו'... מה גם שהביטוח יקר יותר ותיקונים רבים יותר נאמר לי גם... לכן חשבתי על כיוון של רכב פרטי אבל סטיישן גדול שבקיפול של המושבים יענה לי על הצרכים גם. שכרתי הרבה פעמים פורד פוקוס סטיישן, קיה סיד סטיישן, יונדאי I30 סטיישן, ובכולם נכנס כל הציוד שלי כמו שצריך. הנקודה היא שהוא נכנס "בדיוק בדיוק" ואני צריך עוד מקום ספייר אם אקנה עוד ציוד בעתיד הקרוב, מה שקרוב לוודאי שיקרה. ממה שמצאתי עד עכשיו יש שני רכבים שהם מוגדרים כפרטיים מבחינת הרכב הנוחות וכו' ובעיקר מבחינת השוק שלהם כלומר לא קרועים וכו', והכי חש…
הודעה אחרונה מאת שייקה1, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז שוב תקלה משביתה במונדאו 2002 שלי. לא אסתיר את זה, אני מאוהב ברכב, נסעתי בהרבה מכוניות חדשות וכשהוא עובד, עדיין לא מצאתי רכב טוב ממנו. הבעיה שכל חודש יש תקלה משביתה. שמעתי הרבה על האמינות של הפוקוס ורציתי לשאול לגבי פוקוס דור ראשון. בגדול אני מחפש מחליף אמין למונדאו. אני מסרב להאמין שקיים רכב ברמה שלו. אבל לגבי הפוקוס דור ראשון, אפשר לומר שהוא רכב אמין?? אם לומר את האמת קראתי ברשת על במונדאו ואומרים שהוא רכב אמין, שלי ספציפית קטסטרופה! האם הפוקוס נוח במעט יותר מיפנית ממוצעת? האם יש לו אחיזה וכיפיות שתזכיר לי במעט את במונדאו? והכי חשוב - כי נכבתי קשות - הוא אמין?? איזה מחלות יש לו? מדבר על גיר אוטומטי בלבד. את המו…
הודעה אחרונה מאת nimrod7676, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 661 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, אני מתלבט בין המודלים של פיג'ו כפי שמצויין בכותרת - כולם דגמי 2008, לא ממש הבנתי את ההבדלים ביניהם. ראיתי ביד 2 את כל ארבעת הסוגים המפורטים, מה מהם עדיף? הבנתי שהדעות חלוקות בנוגע לגיר הבעייתי כן/לא של פיג'ו, האם לאחד מהדגמים יש יותר בעיות/מחלות ידועות? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Nadav-1, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי, חבר, שעד היום התנייד על פונטו ישנה וחבוטה, החליט שהגיע הזמן להחליפה, משום שהאמינות המצוינת שהפגינה משך 5 שנים החלה להתערער. התקציב שהוא הגדיר הוא 30K אחרי ביטוח ויישור קו [בן 23, 5 שנים רישיון, ללא תביעות]. אם יגיע ל-31K או 32K זה לא אסון, אבל עדיף להישאר בתקציב. הדרישות העיקריות הן: אמינות וחיסכון. הבחור סטודנט ותלוי ברכב. חשוב שהרכב יהיה אמין וחסכוני עד כמה שאפשר [דלק, טיפולים, ביטוחים]. אין משמעות לגיר. מהיום שהוציא רישיון נוהג על ידני. הדרישות הפחות חשובות שהוזכרו הן: בטיחות ונוחות [נוסע די הרבה, לא יודע להגיד כמה בדיוק]. מבחינת אבזור: לא צריך יותר ממערכת עם USB ומזגן. לא מעניין מחשב דרך, חלונות חשמליים או ג'אנטים. מבחינת חווית נהיגה: לא מעני…
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, אני מחפש מכונית מיני או סופרמיני אוטומטית חסכונית וקלה לרווק. אני בעיקר נוסע בעיר ובסופי שבוע לטיולים. אחרי לבטים רבים הגעתי למסקנה שהרכבים הנ"ל הם אלו שאני רוצה, בדגש על סקודה פאביה. הבעיה הגדולה שלי זה הגיר dsg של סקודה פאביה ועד כמה הוא יתפוס כשאני אמכור אותו ביד 2. בקשר לקניה הכי בטוחה הרי זה ברור לי שהטויוטה יאריס עם הגיר הרציף והאמין היא קניה בטוחה, ועובדה שאלו הגירים שהונדה וטויוטה משתמשות בו כבר שנים אומרת משהו, הבעיה שחוץ מזה הטויוטה לא היתה נוחה כמו הפאביה. סוזוקי סוויפט היא הבחיה השמרנית שבין הפאביה ליאריס, הבעיה שזו מכונית שלא מושכת אותי בצורה שלה ונראת כמו סוסיתא משודרגת, וקשה לי לשים כסף על משהו שלא מושך לי את העין. בכל מקרה …
הודעה אחרונה מאת ryudo30, -
-
סקודה פאביה
מאת ur brain-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 922 צפיות
חברים יקרים, תקציבי: סביב 55,000 ש"ח כ-30,000 ק"מ בחודש בד"כ נהג אחד דרישותיי הן: רכב אוטומטי משומש 2010 צפונה בטיחות נוחות בישיבה חסכוני בדלק האם סקודה פאביה היא מכונית ראוייה? אם כן, איזה דגם בא בחשבון? ראיתי ביד-2 שיש מספר אפשרויות (אוטומטי/טיפטרונייק/ספורט)? תודה!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש באפשרותי לקנות קיה קרניבל 2007, מנוע דיזל 2.9 ליטר עם 60 אלף קילומטר מבעלות פרטית. לפי ספר הטיפולים הרכב טופל כל 15 אלף קילומטרים (ולא כל שנה). האם זהו רכב מומלץ באופן כללי? מה יש לבדוק ברכב כזה? האופציה האחרת שלי היא פורד גלאקסי 2012, מנוע בנזין 2 ליטר טורבו, שעולה הרבה יותר.
הודעה אחרונה מאת Shlomi Mor, -
- 4 תגובות
- 703 צפיות
חברים שלום צריך את עזרתכם בנתוני צריכת דלק של פולו 1400 ידנית שנת 2004. הרכב מטופל במוסך מורשה , יד 1 עם 100,000ק"מ אך בעל הרכב אינו יודע לומר מהי צריכת הדלק של הרכב. מחיפושים בפורום נתקלתי בפער גדול בין הנתונים , חלק דיווחו על 1 ל 11 וחלק על 1 ל 14 נסיעות משולבות אשמח לעזרתכם..
הודעה אחרונה מאת TheExplorer, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. יש ברשות האישה שאיתי סקודה פאביה שנת 2010, 1.6, DSG. רמת גימור ספורטיבית, או איך שלא קוראים לזה, חתך צמיגים נמוך וגג לבן. מעוניינים להחליף אותה ולשדרג כשהתקציב הוא תוספת של מקסימום 20,000 ש"ח. הנסיעות הן ברובן עירוניות במשך כל השבוע, אך מידי פעם גם עושים נסיעות ארוכות לצפון ולדרום, טיולים וכאלו. חשוב שיהיה תא מטען גדול שאם וכאשר נצטרך להכניס עגלה, יהיה אפשרי. לאישה מאוד חשוב העיצוב של הרכב. שדרוג מבחינתי אומר בהכרח גם להתקדם בשנתון. הברירה הטבעית הייתה לשדרג לפאביה משנת ייצור מתקדמת יותר, אך לא שוללים כל אופציה אחרת. הגברת רצתה ג'וק ופסלתי על הסף. עלו אופציות, ביניהן I30, איביזיה\לאון וכדומה. יש עוד הצעות? מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת אייל פRדR, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, אני מחפש רכב עבור אישתי, אשמח לקבל איזשהי הכוונה עבור סופר מיני בתקציב של כ40 אלף ש"ח.. הרכב ייסע כ80 ק"מ יום נסיעה משולבת בין עירוני עם פקקים ועירוני. הדרישות המרכזיות מהרכב לפי סדר עדיפויות: 1) בטיחות 2) אמינות 3) צריכת דלק עדיפות לגיר אוטומטי או רובוטי, אבל אפשר להתפשר על ידני. מבחינת שנים, עדיפות ל2010 ומעלה. אישתי החליטה שהיא רוצה מכונית יפנית, אני בכלל לא בטוח לגבי זה ולא פוסל אף יצרן. בינתיים פסלתי טויטה יאריס 2009-2010 בגלל הגיר הרובוטי שקראתי שהוא מאוד בעייתי, וידני נפסל עקב אבזור בטיחות נחות. מאזדה 2 2010 Active נפסלה בגלל בטיחות, ו Dynamic חורגת מהתקציב ולא ממש ברור לי למה היא כ"כ יקרה יחסית לאחרות. שאלה שניה: איך עדיף …
הודעה אחרונה מאת iluxxxa, -
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
שלום, ראיתי היום הצעה של אופל אסטרה שנת 1994 עם 185K ק"מ. הכל מקורי לפי טענת הבעלים. אפשר לקבל חוות דעת כל הרכב? בנוסף, הוא רוצה 5000 אבל הוא אמר שהוא גמיש מאוד.
הודעה אחרונה מאת A900,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 914 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- David32
- איציק נ.
- מלטבשי
- baer
- flytomars
- avargel
- ידית
- falou
- guy.a
- NirNissimov
- ברווז
- gadik6