Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה קרניבל 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש באפשרותי לקנות קיה קרניבל 2007, מנוע דיזל 2.9 ליטר עם 60 אלף קילומטר מבעלות פרטית. לפי ספר הטיפולים הרכב טופל כל 15 אלף קילומטרים (ולא כל שנה).

האם זהו רכב מומלץ באופן כללי? מה יש לבדוק ברכב כזה?

האופציה האחרת שלי היא פורד גלאקסי 2012, מנוע בנזין 2 ליטר טורבו, שעולה הרבה יותר.

פורסם

ממליץ מאוד על הרכב, היה לנו כזה גם 2007 דיזל שעשה 185 אלף קילומטר בלי שום בעיה.

אבל (!) הרכב הספציפי הזה טופל רק 4 פעמים והוא כבר בן 8... טיימינג עשו לו? אני מניח שלא...

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אכן, לידיעתך, גם רכב שנסע מעט ק"מ, צריך לעבור טיפול אחת לשנה. תבדוק שבאמת הקילומטראז' אותנטי ולא מזויף.

במקרה זה, הרכב לא עבר את הטיפולים בזמן, מה שיכול בעתיד לגרום לצרות צרורות לקונה העתידי.

לשיקולך

פורסם

אני לא זוכר בדיוק אבל נדמה לי 2000-3000₪.

בכללי האחזקה של הקרניבל מאוד יקרה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לנו היה לפני 5 שנים קרניבל 2001 מנוע דיזל.

אני לא יודע אם זה אותו המנוע, אבל הוא לא אמין בכלל! ראש מנוע הלך פעמיים, בעיות חשמל, גיר ועוד צרות כיד הדמיון הטובה.

ייאמר לזכותו שהוא מאוד מפנק. נמכר לברזלים בסוף.

פורסם

בעיקרון זה אותו הCRDI אבל גרסה חדשה וחזקה יותר.

פורסם

תודה על העזרה.

אני אמשיך לחפש פורד גלאקסי 2012.

מעדיף רכב חדיש ובטיחותי יותר (לקיה 2007 אין אפילו בקרת יציבות), ובתקווה עם פחות תקלות.

• תוכן חדש...