Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום לכולם. חג שמח.

לפני כחצי שנה/שנה רציתי לקנות ברלינגו/פרטנר/קונקט והקניה נדחתה לעכשיו.

התברר לי שכמעט כל הרכבים המסחריים האלו הם רכבים שנקרעו ולא שמורים וכו'... מה גם שהביטוח יקר יותר ותיקונים רבים יותר נאמר לי גם... לכן חשבתי על כיוון של רכב פרטי אבל סטיישן גדול שבקיפול של המושבים יענה לי על הצרכים גם.

שכרתי הרבה פעמים פורד פוקוס סטיישן, קיה סיד סטיישן, יונדאי I30 סטיישן, ובכולם נכנס כל הציוד שלי כמו שצריך. הנקודה היא שהוא נכנס "בדיוק בדיוק" ואני צריך עוד מקום ספייר אם אקנה עוד ציוד בעתיד הקרוב, מה שקרוב לוודאי שיקרה.

ממה שמצאתי עד עכשיו יש שני רכבים שהם מוגדרים כפרטיים מבחינת הרכב הנוחות וכו' ובעיקר מבחינת השוק שלהם כלומר לא קרועים וכו', והכי חשוב מבחינת הביטוח גם, ומצד שני הם גדולים יותר מהרכבים הסטיישנים הנ"ל:

הרכבים הם פ'גו 308 SW סטיישן, ורנו לוגאן.

לצורך ההדגמה, לפורד פוקוס סטיישן בקיפול מושבים יש 1500 ליטר תא מטען, ולפגו יש 2150, ולרנו יש 2350. ככה שיש לי מספיק מקום ספייר מבחינת מה שאני צריך.

עכשיו השאלה היא מה יותר אמין מביניהם הפגו או הרנו, כאשר באמינות אני מתכוון בעיקר בעיקר לאחזקה שוטפת כלומר כמה שפחות תקלות וכמה שפחות הפתעות וביקורי מוסך... ואם הם גרועים אז איך הם שניהם ביחס לברלינגו? (שעליה שמעתי דעות טובות הרוב)

התקציב הוא 35-50 אלף ועדיף כמה שפחות. ככה שלא מדובר פה על רכבים חדשים אלא על יד שניה מבערך 2008-2011.

תודה רבה לכל מי שיוכל לתרום משהו לעניין.

:)

פורסם

שלום,

לוגאן זה רכב פחות איכותי ופחות בטיחותי מכל הרכבים שהיו ברשותך, כולל 308 סטיישן. אבל הוא זול לקניה מכולם ובשילוב של גיר ידני אמין למדי. רכב זה בנוי ממכלולים של רנו מדורות קודמים שהוכיחו את עצמם כאמינים. לא פשוט למצוא לוגאן ידני עם נתונים טובים. הרכבים האלה בהרבה מקרים צברו הרבה נסיעות בדומה לרכבים מסחריים.

308 יהיה אוטומטי, והגיר שלו לא נחשב לאמין וגם יקר לשיפוץ.

לא יודע על מה להמליץ יותר...

כנראה שעדיף מה שיהיה במצב שמור ועם נתונים טובים יותר.

אח תוותר על חיפושים של קנגו dci שמור ( עניין של מזל ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום,

לוגאן זה רכב פחות איכותי ופחות בטיחותי מכל הרכבים שהיו ברשותך, כולל 308 סטיישן. אבל הוא זול לקניה מכולם ובשילוב של גיר ידני אמין למדי. רכב זה בנוי ממכלולים של רנו מדורות קודמים שהוכיחו את עצמם כאמינים. לא פשוט למצוא לוגאן ידני עם נתונים טובים. הרכבים האלה בהרבה מקרים צברו הרבה נסיעות בדומה לרכבים מסחריים.

308 יהיה אוטומטי, והגיר שלו לא נחשב לאמין וגם יקר לשיפוץ.

לא יודע על מה להמליץ יותר...

כנראה שעדיף מה שיהיה במצב שמור ועם נתונים טובים יותר.

אח תוותר על חיפושים של קנגו dci שמור ( עניין של מזל ).

תודה.

אני פשוט צריך רכב עם תא מטען גדול מאוד ואני מנסה להבין אם הפזו 308 סטיישן או רנו סניק או רנו לוגאן אם הרכבים הללו אמינים או שאני חייב ללכת על ברלינגו (שהיא אמינה להבנתי)..

איך ה308 באמינות אל מול ברלינגו?

אגב שמעתי שרכבים צרפתיים זה זבל שכל הזמן מתקלקל כמו שהגדיר לי את זה מי שאמר... זה נכון? באמת הברלינגו גם לא אמין.?

פורסם

הברלינגו זה מנוע טורבו דיזל, בסך הכל אם אתה קונה רכב שמור שטופל היטב- אתה תוכל לנסוע בו תקופה ארוכה, בתנאי כמובן שתטפל בו כמו שצריך.

בהצלחה

פורסם

אני מחזיק כבר 4 שנים לוגאן ידנית (בקרוב למכירה (-: ) הרכב אמין מאוד מרווח וחסכוני (1\14 בממוצע) אחזקה סבירה, נוחות טובה , בקיצור לי יש רק מילים טובות עליו, תמורה מלאה לעלות.

החסרון רועשת יחסית ושיוט במהירות 110 נעשתה ב3600 סל"ד, בטיחות 3 כוכבים במבחני ריסוק.

בהשוואה ל308 סטיישן של השכנים שם עלות התחזוקה יותר מכפולה אבל נוחה ושקטה.

לפי התאור נראה לי שהלוגאן תהווה לך אחלה פתרון.

פורסם
הברלינגו זה מנוע טורבו דיזל, בסך הכל אם אתה קונה רכב שמור שטופל היטב- אתה תוכל לנסוע בו תקופה ארוכה, בתנאי כמובן שתטפל בו כמו שצריך.

בהצלחה

אני מחזיק כבר 4 שנים לוגאן ידנית (בקרוב למכירה (-: ) הרכב אמין מאוד מרווח וחסכוני (1\14 בממוצע) אחזקה סבירה, נוחות טובה , בקיצור לי יש רק מילים טובות עליו, תמורה מלאה לעלות.

החסרון רועשת יחסית ושיוט במהירות 110 נעשתה ב3600 סל"ד, בטיחות 3 כוכבים במבחני ריסוק.

בהשוואה ל308 סטיישן של השכנים שם עלות התחזוקה יותר מכפולה אבל נוחה ושקטה.

לפי התאור נראה לי שהלוגאן תהווה לך אחלה פתרון.

בסופו של דבר באמת אני ילך על הברלינגו גם כי הוא מתאים לי יותר וגם כי הבלאי שלו אם הוא במצב טוב יחסית אז זה פחות בד"כ מהפרטיים..

אני פותח שרשור חדש עם כותרת מתאימה יותר על רכב שמצאתי ואני מאוד מתלבט אני ישמח אם תוכלו לעזור גם שם :)

• תוכן חדש...