Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

לאתר שאנו מאבטחים השתמשנו עד היום ברכבי דיזל (האנטר / דימקס)

לצורך הוזלת עלויות החלטנו לנסות לעבור לרכבי דיזל מסחריים,

אך הקב"ט לא מעוניין ברכב בעל מראה "מסחרי" כגון ברלינגו / קנגו וכו'

אלא ברכב שייראה ככל האפשר "מבצעי" (כדוגמת סקודה יטי),

אודה לרעיונות שלכם על רכב דיזל מסחרי מתאים,

תודה רבה :)

פורסם

דאצ'יה דאסטר

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מי נמצא ברכב במהלך המשמרת? רק מאבטח אחד?

תחשבו אולי על סוזוקי ג'ימני אוט', לא דיזל אבל הוא עולה חצי ממה שעולים הטנדרים היפניים וצריכת דלק שלו פחות או יותר דומה.

המאבטחים קצת יקללו את הקב"ט, אבל זו אחלה הוזלת עלויות + מראה מבצעי ועמידות גבוהה.

פורסם

גם שברולט אורלנדו יכול להיות אופציה מעניינת, כמו גם הניסן קשקאי דיזל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שמעו לדעתי אם זה ישוב קטן תוותרו על הדיזל ,קחו רכב בסגנון פיגו 107,או משהו דומה האלטו גם תתאים ,חסכוני,אמין

פורסם

אני עובד על פז'ו 107 וכל שנייה במשמרת זה קללות על החכמולוג שהחליט להביא את האוטו הזה, אחד הרכבים הלא נוחים לעבוד בו משמרת של 8 שעות על ההגה וחוץ מזה חלק מהרכבים לא עברו 50 אלף וכבר הוחלף להם גיר והרבה חלקים אחרים.

אחלה אוטו עירוני אבל לא מתאים לעבודת אבטחה לדעתי.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם
אני עובד על פז'ו 107 וכל שנייה במשמרת זה קללות על החכמולוג שהחליט להביא את האוטו הזה, אחד הרכבים הלא נוחים לעבוד בו משמרת של 8 שעות על ההגה וחוץ מזה חלק מהרכבים לא עברו 50 אלף וכבר הוחלף להם גיר והרבה חלקים אחרים.

אחלה אוטו עירוני אבל לא מתאים לעבודת אבטחה לדעתי.

שמע אני גם עובד באבטחה, נכון לא על רכב אבל יצא לי לראות מלא פיאט פנדה, וקיה פיקנטו כרכבי אבטחה , תבדקו את זה כאופציה

פורסם
שמעו לדעתי אם זה ישוב קטן תוותרו על הדיזל ,קחו רכב בסגנון פיגו 107,או משהו דומה האלטו גם תתאים ,חסכוני,אמין

זה לא משנה ישוב קטן או ישוב גדול - כמעט תמיד מדובר ברכב שנוסע רצוף קרוב ל-24/7. לא כל הדרכים בהם אמור לעבור רכב אבטחה הן באיכות גבוהה ויש מקומות שרכב מיני לא יוכל לעבור. זאת מעבר לעובדה שערנותו של איש אבטחה הנוסע ברכב מיני תהיה פחות טובה מזו של איש אבטחה הנוסע ברכב גדול ונוח יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

עם כל החיבה שלי ל107/108 לא הייתי לוקח רכב כזה בתור רכב אבטחה. הוא פשוט עדין מדי ולא מתאים למצב שיש עליו 3-4 נהגים שונים ועבודה רצופה של 24 שעות.

בלי קשר לדעתי עדיף רכב אוטומטי בגלל אופי הנסיעה האיטי לפעמים שכולל סריקות וכו.

לגבי המראה הקרבי: צביעה נכונה עם עיצוב גרפי איכותי (ולא צעקני מדי) וקצת אביזרים (בעיקר תאורה) עוזרים למראה "הקרבי/ מקצועי"

עריכה אחרונה על ידי eitanm
טעות הקלדה
  • תוכן חדש...