Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש ברשות האישה שאיתי סקודה פאביה שנת 2010, 1.6, DSG. רמת גימור ספורטיבית, או איך שלא קוראים לזה, חתך צמיגים נמוך וגג לבן.

מעוניינים להחליף אותה ולשדרג כשהתקציב הוא תוספת של מקסימום 20,000 ש"ח.

הנסיעות הן ברובן עירוניות במשך כל השבוע, אך מידי פעם גם עושים נסיעות ארוכות לצפון ולדרום, טיולים וכאלו. חשוב שיהיה תא מטען גדול שאם וכאשר נצטרך להכניס עגלה, יהיה אפשרי. לאישה מאוד חשוב העיצוב של הרכב. שדרוג מבחינתי אומר בהכרח גם להתקדם בשנתון.

הברירה הטבעית הייתה לשדרג לפאביה משנת ייצור מתקדמת יותר, אך לא שוללים כל אופציה אחרת. הגברת רצתה ג'וק ופסלתי על הסף.

עלו אופציות, ביניהן I30, איביזיה\לאון וכדומה. יש עוד הצעות?

מה אתם אומרים?

פורסם

קודם כל, אם יש לך מנוע 1.6 אז אין לך גיר DSG, אלא אוטומט רגיל טופטרוניק 6 הילוכים.

הפאביה החדשה צריכה להגיע עוד החודש, אולי שווה לך לחכות למחיר הרכב שיפורסם בקרוב אם זה ייכנס לך בתקציב.

אם לא, אני הייתי במקומך מברר על ייטי משומשת במצב טוב.

פורסם (נערך)
קודם כל, אם יש לך מנוע 1.6 אז אין לך גיר DSG, אלא אוטומט רגיל טופטרוניק 6 הילוכים.

הפאביה החדשה צריכה להגיע עוד החודש, אולי שווה לך לחכות למחיר הרכב שיפורסם בקרוב אם זה ייכנס לך בתקציב.

אם לא, אני הייתי במקומך מברר על ייטי משומשת במצב טוב.

תודה על התיקון. אז גיר שישה הילוכים...

בכל אופן - כפי שציינתי, התכנון הוא להוסיף על הרכב הנוכחי מקסימום 20,000 ש"ח, כך שחדשה לא באמת אופציה, מה גם שאני מעדיף מראש להמנע מירידת הערך של חדש מהסוכנות.

אני מאוד בעד יטי ותאמין לי שניסיתי לשכנע רבות, אבל האישה חושבת שהיא מכוערת - אז ירדה מהפרק.

אגב עוד דגמים שעלו על הפרק היו פיאסטה ופוקוס.

עריכה אחרונה על ידי אייל פRדR
פורסם

אני לא חושב ש-20 אלף שקל יעזרו לכם להתקדם בצורה משמעותית.

תחליפו רכב שאתם מכירים ברכב משומש אחר בן 4 שידרוש הוצאות על יישור קו ואני לא חושב שתרגישו שינוי מהותי בביצועים, נוחות הנסיעה או אבזור.

לגבי עגלה, סופר מיני כמו פביה יכולה לשרת היטב גם משפחה קטנה עם ילד אחד.

פורסם
אם אתה שוקל פוקוס, אז אני ממליץ לשקול גם קיה סיד (האץ' או סטיישן).

לא שולל קיה סיד או יונדאי I30. באופן כללי, מעדיף 5 דלתות.

אני לא חושב ש-20 אלף שקל יעזרו לכם להתקדם בצורה משמעותית.

תחליפו רכב שאתם מכירים ברכב משומש אחר בן 4 שידרוש הוצאות על יישור קו ואני לא חושב שתרגישו שינוי מהותי בביצועים, נוחות הנסיעה או אבזור.

לגבי עגלה, סופר מיני כמו פביה יכולה לשרת היטב גם משפחה קטנה עם ילד אחד.

זה אחד החששות שלי, לכן אני שוקל טוב לפני שאני עושה את הצעד. הרעיון הוא להתקדם בשנתון.

• תוכן חדש...