Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסטרה 1994

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ראיתי היום הצעה של אופל אסטרה שנת 1994 עם 185K ק"מ.

הכל מקורי לפי טענת הבעלים.

אפשר לקבל חוות דעת כל הרכב? בנוסף, הוא רוצה 5000 אבל הוא אמר שהוא גמיש מאוד.

פורסם

זה רכב בן 21, זקן, עם כל חצי שנה טסט, אישורי בלמים, וטסט עם כאבי ראש. אתה עדיין רוצה את זה? מה הדרישות שלך ? מה התקציב שלך?

התענוג שמוביל אותך

פורסם (נערך)

אני לא ממש מסכים עם agent_amos,

האם האסטרה ידנית או אוטמטית?

איזה קוד מנוע?

יש לי קורסה שלש דלתות ידנית מאותו שנתון כבר יותר מ- 3 שנים, ויתכן שלאסטרה והקורסה אותו מנוע.

אני אישית מרוצה מאוד מהקורסה. בגדול, כשקניתי את הרכב ביצעתי יישור קו, ומפעם לפעם בזמן הטיפול השיגרתי יש גם תיקונים כתוצאה מבלאי, אך החלקים יחסית זולים.

אז קח בחשבון שברכב ישן הסיכוי שתרגיש בבלאי של חלקים גבוהה יותר.

לגבי הטסט, נכון יש פעמיים טסט בשנה, לא הכי נעים אבל נסבל. לא הייתי מגדיר את הפרמטר הזה כ-deal breaker.

לסיכום, אם יש לך חיבה למותג או לדגם, אז לא הייתי שולל לגמרי את הקנייה, רק תבדוק את הרכב לפני.

עריכה אחרונה על ידי LowNSlow
פורסם

הרכב הינו ידני, אין לי מושג מה הקוד מנוע.

אני רק יודע שכל החלקים מקוריים והוחלפו רק

ברקסים ,בולמים, פלאגים, שמן ופילטרים.

פורסם

ב5000₪ או פחות צריך למצוא את הרכב הכי שמור שאפשר - ולהבין שלוקחים פה הימור עצום.

לא משנה איזה רכב תקנה, בסכומים האלו תצטרך להשקיע בו כסף מדי פעם שימשיך לנסוע

פורסם

אתה יכול לעלות עוד בשנתון במקום להתחיל להיות לקוח נאמן של המוסכים, ומכוני הטסטים, מניסיון רכב זקן או רכב ספורטיבי משופר זה שני דברים שעושים עליהם את המוות במכוני רישוי, ואני בעל ניסיון גם בזה וגם בזה. פעם זה המשאבות בלם, ופעם זה המחזיר שמן, ופעם זה המסרק הגה, ופעם זה עשן לבן שפתאום הרכב מוציא בבדיקת גזים אבל אחר כך אין כלום, בקיצור מוריד שנים מהחיים, גוזל זמן, ומעצבן מאוד.

אם אתה יכול לקנות אפילו שנת 2000, ויותר זה יהיה טוב, כמה שיותר להמנע מהכניסות האלה למכונים, ולמוסכים.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אתה חובב רכב ישן?

אחזקה של רכב ישן זה לא נורא כמו שאומרים במידה והרכב שמור ומטופל, פעמים טסט זה אכן כאב ראש אבל לא כזה נורא אם לא תזניח אותו.

קח בחשבון שסכום 10,000 ש"ח אפשר להביא אסטרה צורה חדשה שנת 2000-2001 שמורה עם ק"מ נמוך של עד 150 אלף

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...