ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,626 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
טעות אפשרל למחוק
הודעה אחרונה מאת dani12, -
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת avishay3, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום לכולם פוסט ראשון שלי ראיתי רכב יד רביעית פרטית Audi A4 S-line 2009-2L - TFSI - 211 HP צבע אפור-חציל כהה 113K קילומטר רכב שמור מאוד מטופל במוסך מורשה מצבר לפני חצי שנה הוחלף ברקס קדימה ואחורה הוחלף יחד עם המצבר *המוכר טוען כי הוא ממלא 1 קילו-2 קילו שמן כל 1500-3000 ק"מ ובמוסך המורשה אמרו לו שזה תקין, וגם באתר החברה הוא טוען שהוא קרא וככה זה אמור להיות על מנת לשמור על המנוע. במידה ומישהו מכם יודע על זה משהו אני אשמח לדעת. הרכב מבחינת פלסטיקה בפנים האוטו, הכל שלם. חיצונית לא חסר כלום הכל נראה מעולה הרכב ללא תאונות, המוכר מתחייב מנוע,גיר,שילדה המוכר טוען כי המחירון של הרכב 136K לאחר שהוא שכלל באינטרנט את היד,קילומטר …
הודעה אחרונה מאת sihproma, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 522 צפיות
שלום בהמשך לנושא קודם שפתחתי לפני כמה ימים צמצמתי את סוג הרכב שאני רוצה לקנות לאופציות התקציב הוא 15000 והכיוון זה רכב שנת 2005 ומעלה החשוב ביותר זה חסכוני ואמין ועל הדרך אם אפשר נראה יחסית טוב. האם תוכלו לעזור לי להחליט איזה רכב כדאי להתקדם ולקנות אותו? הפנדה עם גיר רובוטי ואמרו לי שזה לא אמין ויש בו הרבה בעיות ותיקון שלו יקר ( של הגיר)(מעבר להסתגלות אליו) הפונטו לא חזקה כמו הפנדה והבנתי שיש לה בעיות חשמליות והחלקים לא זולים כל כך הגטס בשנתו ןשל מעל 2006 ובדגמים ספציפיים יותר אמין אבל עדיין זולל דלק ולא נוח במיוחד. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי לכולם מוכרת את הרכב שלנו שגם אני וגם בעלי רשומים כבעלי הרכב. האם אני צריכה ששנינו נהיה נוכחים בדואר או שיש איזשהו יפוי כוח שאפשר להשתמש בו? תודה לכולם!
הודעה אחרונה מאת Mor Seban, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חברים, אני מתלבט כבר כמה חודשים האם לקנות רכב פנאי חדש ( קרוסאובר ) ההתלבטות היא בין כמה דגמים, שברולט טראקס סובארו XV קיה ספורטאז' בעקרון הרכב ישמש לעבודה ולנסיעות פרטיות , אני משער שק"מ חודשי יעמוד על 3000-3500 ק"מ. חשוב לי מאוד האבזור, נוחות הנהיגה וכמובן רמת הבטיחות ( מה שגרם לי לפסול את דאצ'יה למרות שיש להם אחלה הצעה ) התקציב הוא סביב 145K. אשמח לשמוע תגובות והמלצות
הודעה אחרונה מאת nburrack, -
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב לאדם צעיר רוב הנסיעות בתוך העיר. מה דעתכם על הדגם של הפולו שנים 07 08 מנוע 1600 אוטומט
הודעה אחרונה מאת shshaf, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שבוע מבורך לכולם, אני מבקש המלצה לרכב אוטומטי ראשון לאחיין שלי, התקציב הוא כ30K. הדגש הוא על אמינות/בטיחות ועלות אחזקה כי הוא בידיוק מסיים צבא ומעוניין לשלב לימודים ועבודה. בינתיים לפי הדיונים שראינו פה בדרישות דומות ממליצים על : -יונדאי גטס מ-2007 GLS -דייהטסו סיריון משנתון דומה(האם ההבדל במחיר מוצדק?) מה עוד לדעתכם עליו לישקול והאם גם ניתן להיסתכל לכיוון סובארו B3 האצ'באק 1.5 ליטר שנימכר גם סביב 30K ל2008? פונטו ספייס לא ניכנס לשיקול כי כמעט ולא ניתן לימצוא שמור כמו האחרון שמצאתי וגרנדה אני לא ממליץ לו ביגלל עלויות תיקון הגיר/החלפת קלאצ' וכו' שאני מכיר מניסיון. תודה לכולם ושבוע מבורך .
הודעה אחרונה מאת hwgeek, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 984 צפיות
שלום, אני מתלבט בין שלושת המכוניות שבכותרת, טווח מחירים 45-55K. כולם במודל 2010 - כך לפחות על פי התקציב . אנחנו 5 נפשות כך שצריך מקום לסל-קל ושני בוסטרים. על פי רשימה של אורכי המושב שהתפרסמה בפורום זה מכבר הדגמים הנ"ל אמורים להתאים. בנוסף אני מעוניין בתא מטען בגודל סביר לכן הלכתי לכוון הסטיישנים. מה מומלץ מבחינת אמינות, עלויות תחזוקה, צריכת דלק ? סחירות הרכב פחות מעניין אותי. אם יש איזה דגם נוסף לאלה שבכותרת שיכול להתאים אשמח להמלצות . תודה .
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
האם זה רכב מהנה ונוח לנסיעות? קיבלתי הצעה בסוכנות 106 אלף כולל מערכת מולטימדיה מצלמת רוורס ומצלמה קדמית ברכב מותקנת מערכת מוביליי וחיישני רוורס, מנגנון מרימי שמשות ומנגנון לקיפול מראות צד ודיבורית בלוטוס. מה אתם אומרים האם זאת עסקה משתלמת?
הודעה אחרונה מאת lancer_06, -
- 2 תגובות
- 722 צפיות
שלום, אני נהג חדש ברכב, (5 שנים רכיבה על אופנועים) ואני מעוניין לרכוש רכב בנוסף לאופנוע שיהיה יחסית זריז, אמין , צריכת דלק סבירה. אבל התקציב הוא די דליל (בכל זאת מחזיק אופנוע ) אז חשבתי על המזדה 3 ספיריט, על פניו נראה רכב טוב 150כ"ס, רכב מוכר, חלקים בשפע. שמעתי שהצריכת דלק שלו בידיוק כמו ה1.6 אקטיב רק שהוא נותן לי תאקסטרה סוסים הללו. הרכב נסחר במחירים של 25-35 אלף. רכבים בעלי 170-200K ק"מ. השאלה כמה אמין הרכב מה היתרונות ומה החסרונות שאני לא יודע.? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת trekampt, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מעוניין לקנות רכב מסחרי קטן, שנים 2012 -2010, עד 90 k מה מומלץ בתחום? הייתי מעדיף אוטומטי, אבל הבנתי שהרוב ידניים אז מוכן להתפשר על זה. חשבתי על סיטרואן ברלינגו, או פיגו' פארטנר. אשמח לשמוע דיעות הצעות. איציק
הודעה אחרונה מאת itsik30, -
-
ג'יפ גדול בן שנתיים-שלוש עם תאוצה טובה שעלה הכביש במחיר של פחות מ 220K - יש חיה כזאת?
מאת matanya cahana- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי מחפש ג'יפ מרווח (לא גיפון כמו I35 או ספורטאג') אלא גדול יותר, יכול להיות 5 או 7 מקומות. שנתונים 2012-2013 הכרחי - תאוצה סבירה - לפחות 9 שניות ל-100 וכדאי שהאחיזה לא תהיה ממש גרועה. יכול להיות דיזל/בנזין. המגבלה שלי היא שהרכב מוכר לשווי שימוש ולכן אני צריך רכב שעלה לכביש במחיר של עד 220K (אולי טיפה יותר) יש חיה כזאת? תודה
הודעה אחרונה מאת bigmik, -
שלום לכולם, ברצוני לרכוש לאמי רכב מהדגמים המצוינים מעלה. איני בעל הכרות מעמיקה עם חברת סקודה או VAG בכלל ולכן איני מכיר את דורות המנועים שלהם או את משמעותה של תיבת ה DSG7 שלהן. מחיר הראפיד 1.4 122 כ"ס הוא 108K מחיר אוקטביה 1.2 105 כ"ס הוא 122K המחירים המדוברים הם על יד ראשונה 0 ק"מ -ואני מודע להשלכות הסעיף ברשיון ומקבל אותן. העדיפות שלי מבחינה תקציבית היא על הדגם הזול יותר אך באם ישנם הבדלים משמעותיים לטובת האוקטביה אקח אותה. אם מישהו יוכל לפרט ולהסביר תוך התייחסות קונקרטית לדגמים הנ"ל זה יהיה לי לעזר רב. תודה רבה לעוזרים ולמסייעים ואשמח לתגובות מאירות ולא מקניטות. תהייה ביני לבין עצמי לסיום- האם ההונדה ג'אז היברידי ב102K היא אולי הליכה על יפנ…
הודעה אחרונה מאת menir1, -
- 0 תגובות
- 500 צפיות
משפחה קטנה מחפשת רכב חסכוני ו"ירוק", בטיחותי ומרווח ככל האפשר. מה דעתכם על ההונדה ג'אז ההיברידי כרכב יד שניה?(סביב שנתון 2012-2011) מבחינת אמינות ותחזוקה, האם המערכת ההיברידית מייקרת משמעותית? כמו כן מה דעתכם על הגירסא האוטומטית הרגילה (לא היברידית) סביב שנת 2010. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת אורטל 83, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
החלטנו על רכישת רכב שני למשפחה עם 3 ילדים. יש לנו אאוטלנדר ואני זקוק לרכב שני קטן אוטומטי וחסכוני לנסיעה לעבודה 25 קמ לכל כיוון. תקציב כ65000 שח אחרי בדיקה מעמיקה של השוק הגעתי לכמה מסקנות 1. אני רוצה רכב יפני קוריאני מטעמי מחיר אמינות ושמירת ערך 2.אני מעוניין ברכב עד 3-4 שנים על הכביש . 3.אני מחפש רכב שעבר עד 50000 קמ למרות שניסיתי לתת צאנס לשוק הפרטי, לאור מה שרשמתי העסקה שנראית מתאימה ביותר היא פיקנטו 0 קמ משלמה סיקסט ב 68000 (הוט צרכנות) חשבתי על ספייססטאר (אישתי הטילה וטו וגם היא קצת משעממת) על פולו 1.2 אבל בתקציב כזה זה רק 2010-2011 על איביזה אבל ירידת ערך רצחנית יאריס- יקרה אולי ללא הצדקה בקיצור פיקנטו מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת look38, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום, אנחנו 5 נפשות כרגע. מניחים שמהלך ה3 שנים הקרובות בעזרת השם נגדל עוד אנחנו מאוד רוצים להחליף את הרכב הנוכחי קורולה 2008 ברכב חדש, ומתלבטים האם להחליף לקורולה 2011 או לרכב של 6 מקומות. רכב 6 מקומות, קיבלנו הצעה מסוכנות טויוטה לורסו מתאריך ינואר 2011, עם כ60K קמ, אחריות יבואן מלאה לשנה (טויוטה SELECT),הרכב יד שנייה מליסינג (חברת הליסינג נשמעת קטנה ואני באופן אישי לא מכיר אותה, אנחנו נהיה יד שלישית) בתוספת של כ70K בנוסף לקורולה שלנו. איך הורסו מבחינת אמינות ועלויות תחזוקה? איך היא בצריכת דלק לעומת הקורולה? האם התיבה הרציפה בעייתית? לפי מה שראיתי הורסו לא תתאים באמת ל7 נפשות כיון שאז אתה בלי באגז בכלל, כרגע אנחנו 5 נפשות שהצעיר ביותר הוא בן שבוע…
הודעה אחרונה מאת vardump, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי. אחרי שבעבר הייתי נעול על כל הרכבי צעירים כמו סיויק,קולט,גולף וכו' המליצו לי בתקציבים של סביב ה10 לחפש בעיקר יונדאי גטס. מצאתי אחת משופרת ויפה,הנה הפרטים עליה. ''גאנטים, השחרה בפנסים,ניקלים,קסנון, שתי צמיגים חדשים,מגיני רוח ,מערכת סאונד בשווי 5000 שקלים בהוספה כמובן ועוד,,, שנת:2003 יד:01 (2) קילומטרז:138500 אוטו יפה ושמור עבר טיפול 10000'' מדובר על רמת גימור GLS,דעתכם על הרכב?,אני לוקח אותה לבדיקה למוסכניק שאני מכיר לא בדיקה בדיקה של מורשה אלה בדיקה של לראות אם הכל תקין. דעתכם?,מחלות שיש לרכב משהו שצריך לדעת?,הבנתי שהיא לא כל כך חסכונית וזה לא כזה מפריע לי את האמת העיקר שתהיה אמינה. מה דעתכם גם על המחיר סגרנו 10 אלף.
הודעה אחרונה מאת yacovmateo, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
עומד בפני התבלטות בקנית רכב חדש, כעת עם 3 ילדים, אך נדרש להחליף רכב, ומתכנן רכב שיחזיק לפרק זמן ארוך (שבמהלכו בעזרת השם המשפחה תתרחב) מצד אחד דאצ'יה לודג'י זולה מאוד, מרווחת והחברה מבטיחה שהטיפולים העתידיים יהיו זולים, (לא יודע מי יכול להבטיח שהרכב אמין ויחזיק מעמד, ושהחברה תשאר עמנו) מאידך קניית רכב אמין וורסו מבית טויטה יד שניה משנת 2011 (המחיר לערך כמו הלודג'י 101 אלף שח) החסרון, האם בעוד תקופה של שנתיים שלוש הרכב ישאר אמין ולא ידרש לטיפולים דחופים במוסך. (בתעלם מעבוד שהרכב קטן משמעותית מהלודג'י). כך או כך אצטרך לבצע עיסקת מימון מהשקל הראשון - מאמין שגם זה שיקול. אודה לתבונתכם. תודה
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 0 תגובות
- 634 צפיות
שלום! כבר די הרבה זמן אני מחפש רכב ישן (1980-2000) וזול עם הנעה אחורית, אבל מאחר והבנתי שקשה לי מדי למצוא דבר כזה (קשה לי למצוא סדרה 3 E30 במצב טוב), החלטתי לעבור ולחפש רכב עם הנעה כפולה (לא ג'יפ, אלא ספורטיבי). אשמח לקבל המלצות על דגמים שבשנים שציינתי שהם זולים יחסית וידוע שהם בעלי ההנעה הכפולה. כמו כן, חשוב לי מאוד שהרכב יהיה ידני (אם זה משפיע על הדגם). עריכה: שכחתי לציין שמבחינת מחיר אני לא רוצה להגזים, עד נאמר 35K תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Morters, -
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
צהרים טובים אני לפני רכישת הונדה ג'אז ומשום מה לרכב כבר היתה בדיקת קנייה מלפני חודש-שמופיעה בה תקלות בשני מכלולים: בלאי במערכת המנוע ובלאי בגיר (רובוטי) האם יש ממה לחשוש או שמכוני הבדיקה כידוע מקצינים בתוצאות הבדיקה? וכן האם זה יעזור לקחת את הרכב למוסך מורשה הונדה ולשלם על טיפול ע"מ לקבל אינדיקציה אמיתית? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 947 צפיות
שלום לכם, מבקש את חוות דעתכם. מדובר בסוזוקי אלטו ידנית 2012, הרכב נמכר מחברת השכרה, עשה 70,000 ק"מ עם טסט ביולי הקרוב. כאשר שאלתי את הנציג מתי אוכל לקחת את הרכב ענה שיש להחליף לו שני צמיגים ולתקן נזילה מתיבת ההילוכים ואז יוכל למסור לי את הרכב. השאלה שלי אם נזילה מתיבת ההילוכים זה משהו שאמור להדליק לי נורה אדומה ? אני לא מבין בזה מכנית, נזילה מתיבת ההילוכים זה משהו שקורה כתוצאה מבלאי או שזה אומר שיש בעיה עם תיבת ההילוכים ? ובכלל, הייתי רוצה לדעת כמה לדעתכם נכון יהיה לשלם עבור זה הרכב ? הוא דורש 33,000 ש"ח, ירד ל- 31,000 ואני שואל אתכם אם יש מקום להוריד יותר או שזה מחיר הוגן עבור הרכב הספציפי הזה עם כל המשתמע מכך (טסט בקרוב, קילומטראג' גבוה) ? תודה …
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
-
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 10.1 אלף צפיות
שלום רב, אני בתקופה האחרונה מתלבט בין לקנות רכב יד 2 לבין רכב חדש בשיטת ליסיג פרטי של אוויס אקספרס או נטו ליס( די דומים) . בחיפוש שביצעתי בפורום ראיתי רק תגובות של אנשים שסגרו עסקה לפני שנה וחצי-שנתיים. במהלך כל התקופה העסקה נשמעת די טובה (בהנחה שאני לא עוזב באמצע) אבל מפחיד אותי העניין בסוף התקופה במיוחד באוויס אקפרס לגבי העניין ששמאי יבדוק את הרכב ויחייב אותי על שריטות/ תקלות/ ירידת ערך או כל דבר אחר שירצה כי הם יכולים ואני כבול אליהם. אשמח לשמוע חוות דעת בעיקר מאנשים שנמצאים במהלך העסקה הזאת או בסיומה, לגבי אופן השירות שהם מקבלים מהחברות, חיובים מיותרים, תיקונים נוספים מעבר למה שיש בחבילת האחזקה ועוד. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת נירביץ, -
שלום, אני מתכנן להתחדש בסיאט לאון FR חדשה (פחות או יותר), עוד לא החלטתי אם אקנה ישר מהיבואן או יד שניה (ירידת ערך גבוהה מאוד בשנה הראשונה). יש מחלות כלשהן ברכב שצריך לדעת עליהן? (הבנתי שגיר DSG שנוי במחלוקת) מה עלות הטיפולים הצפויה? יש רכבים דומים בקטגוריה במחיר דומה שכדאי לבדוק? זה רכב ראשון שאני רוכש, כך שאני מתחיל בתחום ומשתדרג משמעותית (מאזדה 626 99'). על מה צריך לשים דגשים ברכישת רכב חדש מיבואן? אגב, עוד לא לקחתי את הרכב לנסיעת מבחן, אני מקווה לעשות את זה בימים הקרובים. תודה
הודעה אחרונה מאת Quntix, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 636 צפיות
מניסיון שלכם כמה הרכב באמת צורך דלק ? אם אני קונה יד שנייה עד כמה ק"מ כדאי לחפש ? רכב עם מכה קצה שילדה קל (לא בדקתי כמה קל...ע"פ המוכר מכה קטנה..נבדוק במוסך ) כמה ירידה במחיר כדאי להתעסק עם רכב כזה בהנחה שאני רוצה להחזיק את הרכב לשלוש שני לפחות ולמכור אותו הרכב עם ק"מ נמוך ואני יעשה מעט ? הכל ביחס לגטס כמובן ! מה ההבדל ברמות של הגטסים ?
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, ישנה התלבטות בין קיאה ספורטאז 1.6 חדשה לבין מיצובישי אאוטלנדר שנת 2011-2012. כאשר הספורטאז הינו פשרה לגבי מספר המקומות, אך מדובר על חדש מהחנות. הפשרה באה היות וכאשר יש שימוש ב7 מקומות אין בכלל מקום בתא המטען - וזה הכרחי! רוב הנסיעות הן 4-5 אנשים + שימוש בתא המטען, לעיתים רחוקות יש צורך בעוד מקומות (כ-פעם בחודש, חודש וחצי) ואז נוסעים 2 רכבים. האם ישנה אלטרנטיבה אחרת עם 7 מקומות + מקום לתא המטען, עם עלויות אחזקה די זהות (כולל צריכת דלק)? הנטייה עם הלב היא ללכת על הקיאה החדשה, אך הראש אומר לקנות יד שנייה. אשמח לעצות.
הודעה אחרונה מאת possi7, -
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
שלום לכולם אני מחפש מכונית משפחתית שנתון מינימום 2009 עם עדיפות ל2010 אפילו. התקציב הוא 50 אלף, אני יכול גם לגרד 55 אלף אם זה יהיה הכרחי. מה שחשוב לי שהרכב יהיה: 1. זול לתחזוקה - ביטוח, חלפים וכו'. 2. אמין 3. לא מפלצת דלק. צריכה סבירה שתהיה... חשבתי על קיה פורטה 2010, מה אתם אומרים עליה? יש יותר מומלצות בתקציב הזה? שאלה נוספת- מכיוון שאני לא כ"כ מוצא בשוק הפרטי (גר בדרום), חשבתי לנסוע למגרשי רכב בגלילות. עד כמה הדבר מומלץ? של מי אותם מגרשים? מדובר ברכבים במצב טוב או שלא כדאי להתקרב? תודה רבה מראש!!
הודעה אחרונה מאת lze22, -
פיגו 206 מנוע 1600 1 2
מאת eelico- 17 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לרכוש רכב פיגו 206 שמעתי שהדגמים הפשוטים יותר 1400 לא מוצלחים ואין להם שוק. אחד המוסכניקים שאני מטפל אצלו אמר שה1600 16v דגם מוצלח אם מטפלים בו בזמן. לקחתי 2 רכבים לנסיעת מבחן ידני ואוטומט . הידני יותר חזק אך מזיע קילומטרז גבוהה. והאוטומט שמעתי שהגירים מחליקים ומתקלקלים אשמח לקבל ייעוץ : חסרונות ויתרונות מדובר על דגם 2002 אשמח למחירונים של לוי יצחק על 2 הדגמים. וכמה הוא באמת יותר מוצלח מהמנוע 1400 ולמה.
הודעה אחרונה מאת ג'ובני, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום, ברשותנו סובארו אימפרזה 99, 230 אלף ק"מ. החלטנו שאנחנו רוצים להשתדרג לרכב בטיחותי וחדיש יותר, מבלי ליצור נזק גדול מדי לכיס (השקעה של 20 אלף שקל +- + כמה שנקבל על הסובארו). כיוון שאין לנו זמן להתעסק יותר מדי עם חיפוש רכב מחליף + מכירת הסובארו, החלטנו לבדוק אופציה של טרייד אין. היום היינו אצל קרסו, וקיבלנו את ההצעה הבאה: * רנו מגאן 2008 * יוצאת ליסינג * 129 אלף ק"מ * כרגע ללא טסט, אך המוכר אמר שבמידה וניקח אותה הוא יעביר אותה טסט, והוא יהיה תקף עד 27.9 . * לפי ההיסטוריה שהוצגה לי, בסה"כ היא מטופלת בזמן * מבחינת חיצונית, חוץ משפשופי חניה לא ראיתי משהו שבלט * ביצעתי סיבוב קצר, והרכב הרגיש בסדר. לא שקט מדי ולא רועש מדי. לרכב נעשתה בדיקת קנ…
הודעה אחרונה מאת subaru_loyale, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הייתי היום בכמה אולמות תצוגה וכולם היו מלאים באנשים. משהו יודע איזה הנחות יש? אני חיכיתי חצי שעה באולם תצוגה והלכתי.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 949 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- לב טוב
- itzik123
- sperial
- SlowRide
- Jeka88
- WE988244
- BioS
- danbr
- אליה
- אורי מ.
- chilcom
- srool