Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ישנה התלבטות בין קיאה ספורטאז 1.6 חדשה לבין מיצובישי אאוטלנדר שנת 2011-2012.

כאשר הספורטאז הינו פשרה לגבי מספר המקומות, אך מדובר על חדש מהחנות.

הפשרה באה היות וכאשר יש שימוש ב7 מקומות אין בכלל מקום בתא המטען - וזה הכרחי!

רוב הנסיעות הן 4-5 אנשים + שימוש בתא המטען, לעיתים רחוקות יש צורך בעוד מקומות (כ-פעם בחודש, חודש וחצי) ואז נוסעים 2 רכבים.

האם ישנה אלטרנטיבה אחרת עם 7 מקומות + מקום לתא המטען, עם עלויות אחזקה די זהות (כולל צריכת דלק)?

הנטייה עם הלב היא ללכת על הקיאה החדשה, אך הראש אומר לקנות יד שנייה. אשמח לעצות.

פורסם

אם זה מעניין אותך, אני מאמין שמיצובישי פאג'רו ארוך, דיזל, מאיזור שנת 2008-2009 אתה יכול למצוא בתקציב שלך.

אני בחרתי אגב בקיאה חדשה שהתאימה לצרכים שלנו כמו כפפה ליד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

אם אתה מתלבט בין ספורטאז לאאוטלנדר אני מניח שאתה לא צריך ג'יפ לנסיעות שטח.

בסכום הזה- קיה סורנטו אורבן משנתון 2012 . יש כמה כאלה ביד 2, ללא ספק תמורה טובה בהרבה מספורטאז ואאוטלנדר וכך גם תחסוך את ירידת הערך הדרמטית של השנים הראשונות.

עריכה אחרונה על ידי עמיחי נ
פורסם

שלום,

פגרו לא באה בחשבון בעקבות עלויות אחזקה גבוהות מאד יחסית. כמו כן, אין בכלל צורך ביכולת שטח.

קיאה סורנטו או יונדאי סנטה פה, מחירון מאד גבוה ולדעתנו מבחינת מרחב אין יתרון על האאוטלנדר. או שאנחנו טועים?

פורסם

מדהים איך שאלת על שני רכבים וקיבלת תשובה על ארבעה אחרים.

לשאלתך- אני דווקא הייתי הולך על ספורטאז' חדשה, לדעתי גם התא מטען שלה הוא יחסית בסדר.

לקנות רכב עם 7 מקומות בשביל פעם בחודשיים זה די מבאס (לפחות לדעתי).

פורסם
אם אתה מתלבט בין ספורטאז לאאוטלנדר אני מניח שאתה לא צריך ג'יפ לנסיעות שטח.

בסכום הזה- קיה סורנטו אורבן משנתון 2012 . יש כמה כאלה ביד 2, ללא ספק תמורה טובה בהרבה מספורטאז ואאוטלנדר וכך גם תחסוך את ירידת הערך הדרמטית של השנים הראשונות.

אם כבר העלת את הסורנטו מצאתי מבחן השוואתי בין השתיים: http://cars.walla.co.il/item/2779643 אבל אני חושב שהספורטאז' 1600 היא תמורה מצויינת לכסף וסה"כ מדובר באותו רכב בדיוק כמו ה-2000 ככה שאני הייתי שם את הכסף שלי עליו.
  • תוכן חדש...