Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני מתלבט בין שלושת המכוניות שבכותרת, טווח מחירים 45-55K.

כולם במודל 2010 - כך לפחות על פי התקציב .

אנחנו 5 נפשות כך שצריך מקום לסל-קל ושני בוסטרים. על פי רשימה של אורכי המושב שהתפרסמה בפורום זה מכבר הדגמים הנ"ל אמורים להתאים. בנוסף אני מעוניין בתא מטען בגודל סביר לכן הלכתי לכוון הסטיישנים.

מה מומלץ מבחינת אמינות, עלויות תחזוקה, צריכת דלק ? סחירות הרכב פחות מעניין אותי.

אם יש איזה דגם נוסף לאלה שבכותרת שיכול להתאים אשמח להמלצות .

תודה

:-)

.

עריכה אחרונה על ידי shayke77
פורסם

לפי דעתי היונדאי עדיפה מבין השלושה שציינת .

יותר סחירה וזולה לאחזקה עם תא מטען גדול , אני אישית לא כל כך אוהב את סוג הרכבים האלה אבל יונדאי עשו משהו מוצלח עם הדגם הסטיישן הזה .

פורסם

מבחינת נוחות ישיבה מאחור, הסניק הכי מוצלח - הוא מציע 3 מושבים מלאים מאחור. אם מדובר במנוע 1.6, אז למכונית ביצועים עלובים למדי אשר פוגעים בבטיחות האקטיבית של המכונית (עקיפות). דגם ה-2.0 ליטר מוצלח משמעותית. קח בחשבון סחירות בעייתית. לדגם הזה היו בעיות רבות בשנים הראשונות, אך לאחר מתיחת הפנים הוא הפגין אמינות סבירה.

הייתי בודק גם סיטרואן C4 פיקאסו עם מנוע ה-2.0 ליטר שאמורה להציע מרווח ונוחות ישיבה דומה לסניק (3 מושבים מאחור), והיא מכונית טובה יותר, אם כי צריך להתרגל לגיר הרובוטי שלה. אם נוהגים בו כמו גיר רגיל (רק ללא הצורך בהפעלת מצמד), אז החווייה לא נוראה. בשנה זאת הסיטרואן החלה להיות משווקת עם מנוע 1.6 טורבו הזרקה ישירה, אך למרות עדיפות הביצועים, מנוע זה סובל מבעיות רבות וקשות ולכן אינו מומלץ.

המיקרוואנים הנ״ל יהיו הנוחים ביותר לשימוש, במשפחתיות סטנדרטיות יש להתפשר בכל הקשור לנוחות הושבת 3 כסאות בטיחות מאחור. הפוקוס (דור קודם) היא מכונית יותר טובה מהיונדאי (נוחות נסיעה עדיפה משמעותית), אך גם היונדאי לא רעה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...