ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,626 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 731 צפיות
שלום לכולם. לאחרונה אני מתעניין ברכבים קטנים וחסכוניים. מצאתי רכב ואני צריך להתייעץ . פיאט פונטו גראנדה2007 מנוע 1200 ידנית עשת 155 אלף קמ על פניו לפי המןדעה נראה במצב מצויין שמורה מגיעה עם מערכת חדשה הוחלף טיימינג בזמן בלי שריטות או פגיעות . סגרתי איתו על 16 אלף. הבעיה היחידה שהקילומטראז מפריע לי קצת כי בכל זאת מדיבר ברכב עם מנןע קטן. מה צריך לבדוק מעבר עזבו ברקסים קלאצ וכד כי הוא אומר שהם טופלו ובמצב טוב(נברר כמובן במוסך) , הכוונה במנוע וכמה המנוע הזה מחזיק. אני לא מתכוון לסוע עשרות אלפי קמ בשנה הקרובה. אני מעריך משהו בסדר גודל של גג 10 אלף בשנה. האם יש צפי להרבה תקלות ב3 שנים הקרובות ? אשמל לעוד דעות גם על הנןשאים הללו וגם מבעלי נסיון וידע על כל פרט טכני בר…
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 995 צפיות
היי, מעוניין לרכוש רכב ראשון. (בן 24) [נוסע אחד ברכב ביום יום] התקציב הוא 80K , מעוניין ברכב מה3 שנים האחרונות , 5 דלתות. חשוב לי שיהיה אוטומט (נוסע בפקקים חצי שעה ביום) , שיהיה מאובזר כמו שצריך ושיהיה זריז. אשמח גם אם הוא יהיה חסכוני יחסית.. פזלתי לכיוון הFR 2013 IBIZA (בול בתקציב ) , העניין הוא שאין כמעט מוכרים לרכב בדגם המדובר. אשמח לשמוע הצעות נוספות תודה.
הודעה אחרונה מאת SmartCoupe, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 757 צפיות
שלום לכולם. אני מחפש לקנות רכב יד שניה בתקציב של כ25-30 אלף ש"ח. אני נוסע איתו בערך כ75 ק"מ ליום (לעבודה וחזרה) והדרך מלאה בעליות וירידות (העבודה נמצאת בגולן). חשוב לי בעיקר שהרכב יהיה: א. חסכן בדלק. ב. בעל חלקי חילוף זולים. ג. אמין עד כמה שאפשר. על אילו דגמים הייתם ממליצים? מה חשוב לי לחפש כדי לדעת שהאוטו באמת לא יהיה חתול בשק. תודה רבה, תום.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב, אני ועוד 2 חברים פותחים חברה משלנו, ובין השאר עולה שאלה לגבי הרכבים. תקציב שלנו מוגבל מאוד, ואופציה של רכישת רכבים חדשים או כמעט חדשים לא עומדת על הפרק בשלב זה. 2 האופציות שאנו שוקלים הן: 1. לקחת רכבים בליסינג תפעולי בעלות של כ-2500 ש"ח לחודש כולל הכל חוץ מדלק 2. לקנות 3 רכבים משומשים בעלות של 20000-30000 ש"ח נצטרך לבצע הרבה נסיעות במסגרת העבודה - כ - 35-40 אלף ק"מ לשנה לפחות (כל אחד), כך שמדד חיסכון בדלק הינו קריטי. המטרה היא לקבל רכבים סבירים בעלות מינימאלית ביותר לתקופה של שנה-שנתיים, שאז כבר יהיה ברור עד כמה החברה מצליחה, ואם כן - לקנות רכבים או לקחת ליסינג ללא חשש. מדובר ברכב קטן (אבל לא נורא קטן) או משפחתי. אפשרי עם תיבת הילוכים ידני…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רב. אחי מחפש רכב במקום הבימר. השילוש הקדוש מתבקש: פוזה {לא I30 או ליסינגומטית משעממת} ידנית,חזקה וחסכונית. הכסף שיש: 40 אלף עכשיו או 90 אלף שקל {תיהיה הלוואה של 50} מה שקלנו עד עכשיו: אודי A3 מיטו ג'וליטה אלפא 159 {*כאן המקום לשאול עלויות טיפול חלקים תקלות ברכבים האלה} בימר {לא ניתן לאתר נורמאלית} סיאטים למינהם {איביזה, קופרע} ג'וק דגם ניסמו עוד רעיונות?
הודעה אחרונה מאת Pavlik, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש רכב קטן ראשון בסכום של עד 30 אלף שקלים הרכב ישמש אותי בעיקר לנסיעות בין-עירוניות (בערך 100 ק"מ ביום) כמובן שלעתים פחות ולעתים יותר. אני מעדיף שיהיה רכב אוטומט, ובנוסף שהטיפולים והחלקים שלו יהיו יחסית זולים עד כמה שאפשר. רוב הדרכים של הרכב הם עליות וירידות (כמעט ואין מישור) וזה בשל איזור המגורים. אשמח להמלצה טובה מכם, המון תודה ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 659 צפיות
תקציב עד 35k נסיעה חודשית של 1800 קמ תודה מראש
הודעה אחרונה מאת lioridan23, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום, אשמח לקבל חוות דעת על הדגם הנ"ל. התקציב עד 75K, ראיתי מספר מכוניות דגמי I118 וI120, לרב רצו מעל המחירון. אמינות של הרכב? צריכת דלק? תקלות נפוצות? היכן כדאי לבצע בדיקה לפני קניה לרכבי BMW? מה ההבדל פרט מהמנוע לגרסת ה118 וה120? תודה לעזורים וחג שמח :] אלכס
הודעה אחרונה מאת מיניקיפוד, -
- 0 תגובות
- 540 צפיות
אהלן אני מחפש רכב קטן וחסכוני בתקציב של 50 אל"ש מאד חשובה לי רמת גימור כמו בקרת אקלים, גג שמש, מושבים נוחים והגה נעים לאחיזה. אני נוסע בעיקר בתוך העיר. רצוי גיר אוטומט. תודה!
הודעה אחרונה מאת Cyotam, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אמינות? ביטוח?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
חג שמח לכולם!! אז מסע החיפושים ממשיך - רכב משפחתי, אמור לעשות 18,000 ק"מ בשנה, חסכוני בהוצאות דלק וחסכוני בטיפולים. חשבתי על סוזוקי SX4, שנת 2012 - ניתן להשיג בקילומטראז' נמוך יחסית באזורי מחיר של 70K ש"ח. חסכונית בדלק ואמינה. החסרון - מעט מכוערת, אבל לא נתקלתי בחסרונות מהותיים נוספים סקודה ראפיד, שנת 2013 - כאן מדובר במחיר מעט גבוה יותר, לכיוון ה- 80K ש"ח. חסכונית בדלק, רכב אמין, רכב מרשים יותר מהסוזוקי. החסרון - יקרה יותר, טיפולים יקרים יותר. מה אתם אומרים על הכיוון, האם כדאי לשקול אופציות נוספות? (להוציא יונדאי וקיה שזוגתי איננה מעוניינת בהן)
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ערב טוב חברים אני כבר מזה זמן מה מחפש לי רכב ראשון חדש ואני חייב את העזרה שלכם בקניית רכב ראשון. אני מחפש רכב חדש ידני וחסכוני אבל לא מחפש את הרכבים הקטנים שלא נהנים מהנסיעה. אני מחפש רכב שגם אני יהנה ממנו מחווית הנסיעה שלו ובכלל מהרכב עצמו. אודה לעזרה מכם!! תודה רבה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
206 במקום פולו 1 2
מאת Lagy1941- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לאחרונה תפסה את עיניי פג׳ו 206 שנת 2008 ידנית בחנייה של סוכנות פג׳ו, הרכב עבר 75 אלף קמ, יד ראשונה וזה הxs 1600. אני התקשרתי והגעתי לתת מבט לאוטו ובאמת שהוא נראה שמור מאוד עם היסטורית טיפולים, כמובן זה לא יפטור אותי מבדיקה במכון ברגע שאחליט. ההתלבטות היא כספית והגיונית...מצד אחד הפולו שלי במצב טוב, מצד שני כבר עם 280 אלף והאוטו מתחיל להראות לאט לאט סימני עייפות. מנגד עומדת הפג׳ו עם כלום קילומטרז ובת 7 לעומת הזקנה הגרמנית. מבחינה כספית ההבדל בהוצאות יהיה בערך ב470 שקלים מבחינת הוצאות חודשיות(חישוב מוערך) ואולי אפילו אם אהיה חסכוני בדלק ואמשיך לשמור מכל הלב גם ההוצאות יקטנו. חשוב לציין אני מקבל מימון של 25 אלף כדי לרכוש את הרכב. שוב אני עומד מול דילמה של עלות תועלת, מה…
הודעה אחרונה מאת Lagy1941, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 931 צפיות
שלום, אני מחפש רכב 7 מקומות אמין טוב וזול בעיקר לעבודה, אעשה כ 120KM כל יום. איזור: צפון (חיפה, קריות) או מרכז (נתניה,חדרה). מה חשוב: 1.אמינות 2.חסכון בדלק 3.זול לתחזוקה, ביטוח וכו 4.מחיר עד 20,000 ש"ח (אפשר קצת יותר) מה לא חשוב: 1.שנתון 2.גודל תא מטען 3.נוחות תודה,
הודעה אחרונה מאת Mercedes96, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אני רוצה לרכוש רכב חדש נציג חברת הליסינג טוען שאין כל רישום ברשיון פרט לתוספת יד .האומנם כך?ומה גובה ההפחתה מהמחירון?מדובר על הונדה סיוויק5D דגם comfort מחירון 135k הוא דורש 117.האם זה משתלם ומה הקאץ‘פה? מודה למי שמבין.
הודעה אחרונה מאת gjames, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום חברים, ברשותי רכבי ליסינג שנים רבות (מהעבודה), כמו לא מעט אנשים גם אני החלטתי להחזיר את הרכב ליסינג ולרכוש רכב פרטי. אני לא מחפש לקנות רכב משפחתי אוטומטי, אני מחפש רכב ספורטיבי מיוחד, קצת שונה. בגלל זה אני פוזל לכיוון GT86. נהגתי על הרכב כחצי שעה, בגדול מדהים, העניין שקצת מטריד אותי הוא האם לנהוג ברכב הזה כל יום לעבודה, סידורים וכו... יהיה נוח? חצי שעה לנהוג על האוטו זה נחמד אבל לא משקף הרבה, תוריד את ההתרגשות של ההתחלה ונטו הנהיגה קצרה. האם יש למשהו מחברי הפורום ניסיון עם הרכב קצת יותר מחצי שעה? האם מעבר לזה יש משהו נוסף שאני צריך לקחת בחשבון? נושא תחזוקה, ביטוח, טסט וכו...אני די מעודכן. אשמח לעזרה. תודה.
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 536 צפיות
שלום לכולם, ותודה מראש. מחפש לרכוש מרצדס 816, ארגז סגור, יד שניה. ששימשה למיניבוס או רכב הובלה עם קארמה טובה. אני מחפש את הדגם הזה מזה חודשיים, אבל לא מצליח למצוא כאלה בשוק במצב טוב. האם רכבים קיימים בשוק שדומים לנ״ל? תודה לעוזרים, מקס.
הודעה אחרונה מאת MaximVeksler, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז שלום לכולם, הגעתי לכאן בכדי לקבל ייעוץ ברכישת רכב ראשון עבורי. אז הדרישות שלי לא גבוהות, רכבים עד סכומים של כ-15 אלף שקלים יתאימו בול. ההעדפה היא לרכבים קטנים, חסכוניים וזריזים (עד כמה שניתן בשנתונים האלו), וגם כמובן שיהיו אמינים עד כמה שניתן. מבחינת צריכת דלק, לא ממש עקרוני בשבילי מכיוון שרוב הנסיעות יתבצעו בתוך העיר. מחפש רכב די אמין שלא יעשה הרבה צרות. מבחינת הנוחות, גם ממש לא עקרוני עבורי. אז כן, עשיתי מחקר קטן בשוק, וגיליתי שיש באפשרותי לרכוש מספר דגמים של רכבים, ולקחתי לצומת לבי מספר דגמים ספציפיים: -) יונדאי גטס מודל 2005-2006. -) סיטרואן סקסו מודל 2002-2003. -) פיאט פונטו ספייס מודל 2001-2002. -) פולקסווגן פולו מודל 2001-2002. -) פולקסווגן ג…
הודעה אחרונה מאת Inaal Aaolam, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם,לאחר שמכרתי (ועכשיו אני מצטער ) את ה B4 spec b הידנית, אני מחפש כבר זמן לא מבוטל גודשת יפנית . ובכן הצלחתי למצוא wrx שנת 2004 עם נסועה נמוכה כ 114000 ,רכב מדהים מבחוץ ומבפנים ,שמור ומטופל. הדבר היחיד שמפריע לי,והצנרת. הוא שהרכב יד 5 04 ברישיון. האם באמפרזות גם במספר ידיים כאלה אין בעיה לאחר מכן למכור ? למביני השוק הזה כמובן האם ישנה השפעה על המחיר? אני מתלבט כרגע אעפ שהרכב פשוט מדהים. היד 5 מפחידה קצת.
הודעה אחרונה מאת goose, -
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
אני חושב לקנות סקודה פביה עם מנוע 1.4 100 כ"ס. אני נוסע בשנים האחרונות עם סובארו אימפרזה וגמעתי איתו כבר 400 אלף ק"מ, איזו רמת אמינות וקושי טכני אני צריך להיתקל בסקודה? אני רגיל שבסובארו אני יכול להחליף רדיאטור/ אלטרנטור/ פילטר אוויר ועוד ללא עזרת מוסכניק- האם גם תכנון תא המנוע של הסקודה קל לתפעול?
הודעה אחרונה מאת יונדב, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בס"ד שלום רב אנחנו זוג צעיר עם ילד בדרך שרוצים לרכוש את הרכב ה1 שלנו שיחזיק לנו מעמד לשנים הקרובות בלי צורך להחליף. אנחנו מחפשים רכב אמין בלי טיפולים יקרים שיכול להיות חסכוני בדלק מכיוון שאנחנו נוסעים די הרבה קילומ' בשנה מעל 25 אלף בנוסף תא מטען מרווח שיכול להכיל מטען של משפחה שלמה לשבת. ההתלבטות שלי הם על יונדאי I30CW שנת 2010-2011 ואחותה התאומה קיה סייד או טיוטה קורולה 2010. התקציב שלנו בין 60 אלף ל65 אלף שקל. אשמח לקבל המלצה וחוות דעת תודה רבה יונתן
הודעה אחרונה מאת rolling_stony, -
- 8 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אהלן חברים. מודה שאני בור ועם הארץ בכל הנושא הזה של רכבים,לכן קיוויתי שאולי ממכם תבוא לי הישועה. העניין הוא כזה: יש לי אפשרות לרכוש מאזדה דמיו מודל 2001 (רוכש מבן משפחה מדרגה קרובה). הרכב בסך הכל לאחר בדיקה של חבר טוב שמבין קצת יותר ממני בעניינים האלה נמצא במצב בסדר גמור,וגם המחיר שאשלם (סביבות ה-7000 שקל) מאוד נמוך לפי מה שהבנתי. ההתלבטות היא בנושא הקילומטראז' הדי עצום של הרכב. 260 אלף קילומטר עשתה המאזדה,ואני חושש שמהר מאוד יגיעו התקלות ואצטרך כל שני וחמישי להכניס את הרכב למוסך. השאלה שלי מהן האלטרנטיבות? האם שווה לשים 7K על רכב שבסך הכל במצב טוב אבל עשה כל כך הרבה קילומטראז שאולי תוך תקופה מסוימת אצטרך להוציא שוב כסף על כל מיני טיפולים בשבילו? למבינ…
הודעה אחרונה מאת rolling_stony, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 993 צפיות
ניסן לארגו 2X4 ניסן סרנה 2X4 לא יודע מה ההבדל מרצדס ויטו 2002 שנה או כל מסחרית אחרת שמשהו יכול לייעץ לי עד המחיר 20K
הודעה אחרונה מאת Yoel Shabat, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מעוניין לקנות אאוטלנדר 2013 החדשה בטרייד אין. 27000 ק"מ. טיפול אחרון ב20000. בתוצאות הבדיקה רשום על מערכת המנוע- לחץ שמן תקין לפי נורית. רעשים פנימיים במנוע- מרמים. שמן כהה, LAMBDA 1.011 X O20.28 ֵׁׂCO2 15.1 ֵׁׂ HC 11 ׁPPMׂCO 0.05 ֵׁׂ (לגבי הרעש מנוע אולי הכוונה רעש מהמרימים?) חוות דעתכם בבקשה! מה שמפריע לי המיוחד זה רעשים פנימיים במנוע. מדובר ברכב חדש יחסית. האם לדעתכם מדובר בבעיה משמעותית וכדאי להתרחק מהרכב?
הודעה אחרונה מאת papula, -
-
שלום לפורום הנכבד. בעוד כחודשיים מסתיימת לי עסקת הליסינג איתה רכשתי את הלאון הנוכחית שלי. בגדול, יש לי רק תשבוחות לומר על הלאון הזו - גם חזקה, גם אמינה וגם חסכונית בדלק. כמשפחתית מהירה, היא מספקת תמורה נהדרת ואני בספק אם יש רכב אחר בטווח המחירים הזה שמספק יותר תמורה לשקל. עכשיו עומדות ברשותי כמה אופציות: 1. להשלים את העסקה על הלאון ולשלם את יתרת הסכום. 2. לעשות טרייד אין כמעט במחיר מחירון ולהשתדרג ללאון חדשה. 3. למכור באופן עצמאי, לשלם את יתרת החוב ולהשאר עם סכום ביד לעסקת מימון הבאה איפה שארצה. אופציה מס' 1 מתבטלת אוטומטית ואני מתלבט בין אופציה מס' 2 לאופציה מס' 3. ביקרתי בסוכנות סיאט וקיבלתי הצעת טרייד אין מעולה על סיאט לאון 1.2TSI בעלת גיר ידני. נכ…
הודעה אחרונה מאת abdsamara911, -
- 3 תגובות
- 677 צפיות
אני מחפש רכב שעונה על הדרישות הבאות: בטיחותי (היחיד במשפחה) גיר אוטומטי תא מטען גדול, רצוי סטיישן מזגן חזק (או לפחות לא חלש) אמין ולא יקר מידי בתחזוקה צריכת דלק פחות חשובה לי (ראה הערות) אבזור עשיר - יתרון שנתון חדש - יתרון תקציב עד 50K הערות: רב הנסיעות יהיו קצרות - סביר להניח שלא יעבור יותר מ-10K ק"מ בשנה. אפשר להגדיל את התקציב אם יש משהו הרבה יותר טוב מההיצע עד 50K. הרכב הולך לבלות הרבה זמן בתחנת רכבת כלשהי - לא יודע אם זה משפיע על משהו תודה מראש על ההמלצות!
הודעה אחרונה מאת ronfi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אני מחפשת רכב משפחתי חסכוני בדלק, מרווח, תא מטען גדול, וחזק (לא דורש הרבה טיפולים) מתלבטת בין הונדה סיוויק 2007, טויוטה קורולה או יונדאי I30 2011, מה חסכונית יותר? חזקה יותר? והאם יש משהו יותר טוב וחסכוני? תודה מינדי
הודעה אחרונה מאת ronfi, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הציעו לי בחברת ליסינג לקחת רכב בן 3-4 שנים, להשכיר אותו לתקופה ארוכה של שנה - שנתיים, בעלות של כמה מאות שקלים לחודש. בין 500 - 700 ש"ח. יש להם מגוון דגמים, האחרון היה קיה פורטה. כאשר כל עלות התיקונים/טיפולים/טסט/ביטוחים הם עליי. אין סכום התחלתי. זה נשמע דבר די מושך, מה אתם אומרים על עסקה כזו?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 20 תגובות
- 2 אלף צפיות
שברולט אופטרה תת דגם LS PLUS אוט' 1.6 עם 125,000 קילומטרז' ק"מ מאזדה 323 לאנטיס תת דגם GLX אוט' 1.6 עם רילומטרז' 116,000 ק"מ ויש גם יונדאי אלנטרה 2003 אוט' 1.6 עם קילומטרז' 155,000 ק"מ
הודעה אחרונה מאת לאון, -
- 10 תגובות
- 969 צפיות
שלום, אני שוקל לקנות את פג׳ו 206 1.4 xt אוטומט 2003 (3 דלתות). קראתי תגובות קודמות בנושא הפג׳ו ורשום שהיו בעיות בעיקר עד 2003 עם הגיר. המוכר אומר שיש בעיה עם הרצועת טיימינג והוא יוריד מהמחיר (כמה בערך עולה להחליף?) האם למישהו יש ניסיון עם האוטו הזה? האם הייתם ממליצים לי משהו אחר? הסכום שלי הוא לא גבוה, והנסיעות הם ב״ש-ת״א (פעם בשבוע) וכל השאר עירוניות (לא יותר מדי). תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת asafasraf,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 949 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- לב טוב
- itzik123
- sperial
- SlowRide
- Jeka88
- WE988244
- BioS
- danbr
- אליה
- אורי מ.
- chilcom
- srool