Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפשת רכב משפחתי חסכוני בדלק, מרווח, תא מטען גדול, וחזק (לא דורש הרבה טיפולים)

מתלבטת בין הונדה סיוויק 2007, טויוטה קורולה או יונדאי I30 2011,

מה חסכונית יותר? חזקה יותר? והאם יש משהו יותר טוב וחסכוני?

תודה

מינדי

פורסם

היי מינדי

הקורולה והיונדאי יכולות בהחלט להתאים לדרישותייך.

הקורולה בשנתונים המקבילים של ההובנדה והיונדאי מגיעה עם גיר רובוטי שאמנם לא מאוד אהוד על הרבה אנשים, אבל ללא ספק חסכוני בדלק יותר מאשר תיבה אוטומטית "מסורתית".

היונדאי לעומת זאת מציעה תיבה אוטומטית רגילה, או לחילופין מנוע 1.4 עם תיבה ידנית שתהיה חסכונית עוד יותר.

שתיהן בכל מקרה יהיו חסכוניות יותר מאשר הסיוויק לה מנוע 1.8 ותיבה אוטומטית (בהינתן כמובן אותם תנאי נהיגה).

תא המטען של הקורולה קצת גדול יותר משל היונדאי, אך זה של היונדאי נוח יותר בזכות דלת חמישית (הא'צבק).

שתיהן יהיו אמינות ומחירי התחזוקה שלהן יהיו סבירים לחלוטין עד זולים.

יחד עם זאת, שתיהן לא יהיו חזקות, אך גם ממש לא "עגלות". את מוזמנת לקפוץ אלינו לאחד הסניפים ולהתרשם בעצמך.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה ותתחדשי.

לכל שאלה, אל תהססי לפנות אלי.

פורסם

ההונדה סיויק אמנם יקרה יותר אבל מנסיון איתה היא חסכונית ומתפתיעה לטובה לעומת מאזדה 3/פורד פוקוס ומשפחתומטיות נוספות (1:10-11 בעיר, 1:16-1:15 בנסיעות שרובן מחוץ לעיר).

השאלה כמה אתם נוסעים בשנה שהחסכון בדלק חשוב לכם? אם הנסועה לא גבוהה, צריכת הדלק לא תהיה הפרמטר העיקרי בבחירת רכב. אם יש אפשרות לגיר רגיל זה יעזור מאוד בחסכון בדלק.

שאלה נוספת- מה התקציב ומה הדרישות מהרכב מעבר לאמינות וחסכון? (במדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי יש פירוט איך בוחרים רכב לפי דרישות).

מה גם שאמינות רכב יד 2 תלוייה מאוד באיך תחזקו אותו.

פורסם

מציע לבדוק את הקיה פורטה.

היא מרווחת, נעימה ונוחה לנסיעה ונמכרת במחיר אטרקטיבי ביחס למתחרות.

לא ציינת תקציב אבל רצוי להעדיף את דגמי 2011 שהגיעו עם גיר אוטומטי בעל 6 הילוכים ולא 4 כמו ששווק בין 2009 לסוף 2010.

פורסם

+1 לפורטה.

מהאופציות שציינה השואלת הייתי ממליץ על איי30 סטיישן.

היא מרווחת מאוד, זולה מאוד לאחזקה ובעלת תא מטען גדול ונוח מאוד להעמסה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אמינה, תא מטען גדול, מרווח, חסכוני, חזקה, זול לרכישה, זול לאחזקה, לא סחירה, קשה למכור = טויוטה קורולה 2008 הרובוטית.

אמינה, חסכונית, סחירות מצויינת, חזקה, פחות מרווחת, תא מטען קטן מאוד, יותר יקרה לרכישה, יותר יקרה לאחזקה = הונדה סיוויק 2007.

לגבי היונדאי לא יודע.

בהצלחה.

פורסם

גם אם תחסכי כסף על הדלק בהונדה סיוויק, את תבזבזי אותו יגם יותר מזה על טיפול הכי שגרתי במוסך.

לפני שבוע דודה שלי בצעה טיפול 80,000 במורשה ושילמה 5500 ש"ח.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

השאלה מה החליפו בטיפול. מחיר טיפול שגרתי בסיויק לא עובר את ה 2000 שקל במורשה (מנסיון עם 2 הונדות אחת 2004 ואחת 2006 דור 8, כמו של דודה שלך).

אגב, גם במורשה יונדאי המחירים לא זולים. אני מטפל ב I20 שלי במוסך מומחה יונדאי אבל אל מורשה יבואן שמשתמש בחלקים מקוריים בלבד והמחיר שלו סביר.

בהונדות טיפלתי רק במורשה יבואן ב"בני את דוד" באשקלון ומאוד הייתי מרוצה. מה גם שאפשר תמיד להתמקח על מחיר הטיפול ולבקש הנחה.

פורסם (נערך)
גם אם תחסכי כסף על הדלק בהונדה סיוויק, את תבזבזי אותו יגם יותר מזה על טיפול הכי שגרתי במוסך.

לפני שבוע דודה שלי בצעה טיפול 80,000 במורשה ושילמה 5500 ש"ח.

+1,

2000 שקלים לטיפול שגרתי זה המון כסף גם במורשה, בקורולה טיפול בסיסי זה 500 שקל, למה ללכת על הסיוויק מלכתחילה, אלה אם כן דוד שלך עובד בהונדה אז זה משהו אחר.

הקורולה סוחבת יותר טוב, (זניח), בדלק חסכונית בהשוואה לרכבים אחרים מקבילים, ההונדה חסכונית יותר בדלק, מה שכנראה יילך כהוצאה שוטפת על טיפולים(אחזקה), שיקול שלך, שניהם מעולים.

לפי דעתי: ללכת על הקורולה מודל 2007 ורצוי דגם GLI מפרטי.

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...