Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כבעלים של אלנטרה 2005 לשעבר [ברוך השם] - אל תתקרב.כבעלים של סוזוקי בלנו 97 לשעבר - ממליץ בחום במידה והרכב שמור. אני הגעתי לצריכת דלק 12.5 קמ/ל בין עירוני 90%.גם הניסאן והפוקוס אופציות טובות. אישית אם הייתי צריך לבחור הייתי הולך שוב על הסוזוקי.אם היא שמורה ומטופלת ברמה סבירה+, תקבל שקט תעשייתי. אמנם לא הרכב המפנק בעולם, אבל אמין ובעל מכלולים פשוטים

גם לי היה בלנו 97 ותצרוכת הדלק שאתה מציג מראה על זה שאתה לא יודע לנהוג או שהרכב היה תקול אני נסעתי תל אביב לוד במשך שנתיים וזה ו13.5 לליטר היה הכי נמוך שהייתי מקבל.

פורסם

לפי דעתי הבלעדית: לפעמים אנשים שוכחים שיש רכבים שנה שלהם שווה לשנה של חיי כלב קרי: שכל שנת בלאי שלהם זה כמו 7 שנים של רכב מקביל מתוצרת אחרת...והמבין יבין.

אין ארוחות חינם החדש יותר לא עולה פחות סתאם.

בתקציב שהצגת הרכב היחיד שהייתי פוזל אליו זה קורולה שנת 2000 עם קצת קילומטרים זה רכב שמחזיק ומחזיק... ועוד פעם מחזיק.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
מניסיון לא קצר צריכת הדלק של האופטרה 11.5. אני לא נוהג לרשום מידע לא מבוסס. לגבי התקלות שנתקלת בהן, זו בדיוק הסיבה שאמרתי שיש לקנות מיד פרטית בלבד.

אני לא אומר שהמידע לא מבוסס, אבל בכל אופן אני בחיים לא התקרבתי לצריכת דלק ממוצעת כזאת עם האופטרה. גם כאשר ממש ניסיתי. מהיכרות עם עוד 2 אנשים שהייתה להם אופטרה בעבר (אחת פרטית 5 דלתות, אחת ליסינג 4 דלתות MORE), צריכת הדלק שלהם הייתה בערך כמו שלי. בגלל זה היה נראה לי קצת מוזר הצריכה שקיבלת...

מצטרף למי שהמליץ לבדוק גם את הסראטו. לדעתי זה רכב יותר טוב מהאלנטרה למרות בסיס זהה. המכונית הזאת לא נפוצה כ"כ וגם לא ממש מוכרת וכמו שיש לזה יתרונות (מחיר רכישה זול), יש לזה גם חסרונות (סחירות, עלויות וזמינות חלפים...).

פורסם

יש מומחי יונדאי שיוכיחו לפה או לשם, אבל למיטב ידיעתי הסראטו חולקת מכלולים מכניים עם האלנטרה. אלה רכבים שיוצאים מאותו פס יצור.

הבעיה העיקרית עם רכב מסוג זה היא חלקי פח ופלסטיק שהם שונים בתכלית, ואז אם יש לך תאונה או שנשבר חלק כלשהוא בתוך הרכב, קשה יחסית להשיג חלקי חילוף זולים.

מצד שני - אפשר לקנות סראטו צעירה בערך בשנה מאלנטרה מקבילה לה, אולי אפילו צעירה בשנתיים - וסה"כ זה רכב אמין מאוד, עם מכלולים מוכחים שעברו מאות אלפי קילומטרים ולא שומעים ציוץ של תלונה של בעלי רכבים - מעבר לעניין צריכת הדלק שתמיד מעיקה בקוריאניות משפחתיות שכאלה.

פורסם

מאזדה 323 לאנטיס תת דגם GLX אוט' 1.6 עם רילומטרז' 116,000 ק"מ

ויש גם

יונדאי אלנטרה 2003 אוט' 1.6 עם קילומטרז' 155,000 ק"מ

הק"מ ניראה נמוך מאוד ברמת המחשיד. אם אין היסטוריית טיפולים מסודרת ומלאה עם תיעוד של ק"מ לדעתי תברח. ק"מ נמוך הוא לא מדד לאמינות במיוחד לא בתקציבים נמוכים. מה שחשוב זה היסטוריית טיפולים מלאה, שכל המכלולים עובדים ושיש לרכב טסט.

• תוכן חדש...