ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,626 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 749 צפיות
הי, אשמח לייעוץ לגבי שלושת הרכבים הבאים: סובארו אימפרזה (רק בגלל המחיר) יונדאי גטס פיאט פונסטו גרנדה או ספייס כולם בין השנים 2002 2007 מחירים בין 8K ל 13K. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת sahbak, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום חברים, אחרי כמעט 5 שנים שלא היה לי רכב, הגיע הזמן לאחד כזה. מחפש אוטו קטן, חסכוני, אמין ונוח. אני חושב חזק על סוזוקי סוויפט 2011-2012 עם המנוע של ה- 1250 עם 94 כוח סוס. למישהו יש ניסיון עם האוטו? הוא מומלץ? מתאים לדרישות שציינתי? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת avk, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, חבר מחפש טנדר 4*4 בתקציב של עד 50 אלף, שנתונים 2004-2006. מה הכי מומלץ מבחינת אמינות וצריכת דלק? איסוסו 4*4 מאזדה b2500 או מאגנום 4*4, מה הכי משתלם?? ואיזו מבין כולן מזדקנת הכי בכבוד? אגב , הוא מחפש שתהיה עוד קבינה מאחורה. תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת agent_amos, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 852 צפיות
יונדאי גטס GLX שנת 2008 כסופה. אוטומטית 117,000 ק"מ בעלות נוכחית:פרטית בעלות קודמת:ליסינג. יד שנייה. נפח מנוע-1,400 סמ"ק. מה נחשב מחיר טוב? ואיך המחיר 19,300 שקלים לפני מיקוח ?
הודעה אחרונה מאת noogie, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 616 צפיות
שניהם שנת 2004, ק''מ זהה ויחסית נמוך, הסריון טיפה יותר יקרה. השאלה איזה רכב עדיף? (מבחינת אמינות, אחזקה, צריכת דלק, מזגן, שליטה, למי שוק יותר טוב כשארצה למכור). עוד כיוון נוסף זה קיה סראטו 2006, הבעיה שאני מאמין שהצריכת דלק שלה הרבה יותר גבוהה.
הודעה אחרונה מאת agent_amos, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 504 צפיות
שלום חברים, מבקש המלצה לרכב חדש לאשתי עד 70-80K. אוטומטי, ביטול כרית אוויר מקדימה, אמין וחסכוני, בגאז' יותר גדול מאלטו פיקנטו ודומיהן. על מה הייתם ממליצים? תודה
הודעה אחרונה מאת bidav, -
-
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רב. מעוניין לקנות רכב ראשון לי ואישתי. תקציב עד 28k. שימוש: נסיעות חיפה קריות משהו כמו 40 קילומטר ביום. חבר טוב של אבא הציע לי יונדאי גטס שמורה מאוד שנת 2008 1.4 אוטומט עברה 140 אלף יד 2 ב 26,000₪. רציתי לשמוע חוות דעת על ההצעה הזו או המלצה לרכב אחר? תודה רבה וחג שמח!
הודעה אחרונה מאת slavikik, -
-
פיג'ו 3008 1 2
מאת EVGKOP-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 16.6 אלף צפיות
רוצה לקנות פז'ו 3008 משנתונים 2010-2011 ופוחד מהמנוע 1.6 THP. שמעתי על מספר תקלות במסגרת אחראיות. אשמח לקבת חוות דעת על רכב ותחזוקה. הגיר 6 הילוכים בכל שנים?
הודעה אחרונה מאת save, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני רוצה למכור את הרכב שלי ואין לי כוח להתעסק עם טיפוסים מפוקפקים ונסיעות למכוני בדיקה. האם כדאי ללכת לסוחר\מגרש\משהו אחר? המוסכניק שלי גם הציע לי עזרה במכירת האוטו... מה הדרך הכי כדאית? טיפים ל"התמודדות" עם סוחרים וכו'? אשמח מאוד לעצות וכו' תודה!
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 928 צפיות
שלום לכולם, אני רוצה לקנות רכב בתקציב צנוע (עד 20-35K). מה שחשוב לי זה: אמינות, תיקונים\חלפים לא יקרים, שמירת ערך, חסכון בדלק - ז"א רכב חסכוני בכסף ובביקורים במוסך. עדיף ידני. הרכב מיועד ליחיד\זוג ובעיקר לנסיעות עירוניות (ולכן ממש מעדיף רכב קטן) ובין עירוניות קצרות (ירושלים-מבשרת-ירושלים), ומידי פעם בין-עירוניות ארוכות. אשמח להמלצות
הודעה אחרונה מאת cfir71, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הי מתלבטת האם לקנות סיאט איביזה 2015 או טויוטה יאריס 2015? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 667 צפיות
זאת שאלה פילוסופית אבל מהותית כאשר מחפשים רכב משומש מוכרים רבים מבקשים מחיר מחירון , מעט מתחת לו ולעתים אף מעליו (הונדה FRV) למרות השוק הגרוע לרכבים משומשים היום (להוציא רכבים אמינים ושמורים במיוחד) איך אתם מתייחסים להערכת המחיר הזאת? האם זאת נקודת פתיחה למשא ומתן שיסתיים 1000-2000 שקל נמוך יותר או שאין קשר בין המחיר הנקוב למחיר האמיתי?
הודעה אחרונה מאת OJetta, -
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת kfirg, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מצטער מראש אני חופר על הנושא שוב, הייתי פשוט בוועידה משפחתית ונפלה החלטה(לא סופית אמנם) שהכי עדיף לקחת רכב חדש מהניילונים וזה אחרי שחבר של המשפחה ניסה לדחוף לי פיאט פונט גרנדה 2011 עם 100 אלף ק"מ ב34,000 שקלים. לאחר הוועידה המשפחתית נסענו בין הסוכנויות ועצרנו על שלושה רכבים: פיאט פנדה, סוזוקי סוויפט וניסאן מיקרה. הנטייה שלי היא יותר לסוזוקי סוויפט מאשר ל2 האחרות אבל אני מתלבט מבחינת תמורה לכסף. אני נהנתי מהסוזוקי שהרגישה לי מאוד זריזה וגיר קצר ונעים להעברה, מבחינת ישיבה אני הרגשתי נוחות אבל תא מטען מאוד קטן. המיקרה הרגישה לי טיפה יותר נוקשה אבל עדיין נעימה, איבזור עדיף יותר ומשומה הרגישה לי יותר איטית ועצלה. מבחינת תא מטען אין הרבה הבדלי גודל לטעמי. הפנדה הייתה גם ז…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 11 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם מועדים לשמחה כמו שאני מכיר את עצמי, אני מעוניין לשאול נטו על הסיטרואן אבל אני מתפתה לספר את הסיפור המלא (למרות שזה חשוב כי אשמח לשמוע הערות בדרך ) אני בשלבים לפני רכישת רכב בעסקת טרייד אין הרכב שלי הוא יונדאי אקסנט 2008 מנוע 1400 אוטומטית 140K ק"מ מחירון לפני הורדות של לוי יצחק 35,500 ש"ח עברתי בין חברות הליסינג ביניהם שלמה סיקסט, אלבר, אלדן ואוויס. להפתעתי רק לאוויס היה מה להציע, יחסית הרבה דגמים לעומת שאר החברות. הרכב שאני מחפש הוא קומפקטי, בעיקר לעיר, זריז וחסכוני (דגש גם על חסכוני וגם על זריז וחזק) תקציב מעבר לטרייד אין זה עוד 25 אלף שקל. שנתון 2011-2012 המטרה הייתה סוויפט או איביזה (הכי חסכוניות + זריזות) אבל אין ממש לחברו…
הודעה אחרונה מאת save, -
שלום לחברי הפורום, אשמח אם תוכלו לסייע לי להחליט איזה רכב לקנות. אני נוסע פעם בשבוע לדרום לצרכי לימודים, מת''א לבאר שבע (בערך 100 ק״מ לכיוון) עם נסיעות בתוך העיר בעיקר בסופ"ש עיקר ההתבלטות שלי היא בין קיה פינקטו החדשה ליונדאי i10. (אשמח לשמוע המלצות גם לגבי רכבים אחרים). 1. האם החסרון בכוח הוא קריטי, או נסבל? (לאור הצרכים שלי) 2. מה צריכת הדלק האמיתית של הרכבים המצויינים לעיל? שמעתי הרבה דעות על כך שהן לא כל כך חסכוניות במציאות, אשמח לשמוע ממשיהו שמכיר את הנושא. אני מעוניין ברכב שישרוד אצלי הרבה זמן שטיפולים והאחזקה שלו לא יקרים. *תקציב באזור 70K אפשר גם פחות. תודה
הודעה אחרונה מאת vday, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 639 צפיות
שלום, רציתי לדעת האם למישהו יש מידע על הרכב הנ"ל מבחינת צריכת דלק, אמינות, בטיחות וכדומה. האם למישהו יש את הרכב הנ"ל זמן מה ויכול לחוות עליו את דעתו? האם יש בעיות נפוצות שצריך לבדוק? תודה וחג שמח.
הודעה אחרונה מאת mejok, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 717 צפיות
אחי מחפש לעבור לרכב גדול יותר. נקודת המוצא היא שהנהג מאוד מרוצה מה- A3 עם 160 כ"ס שנת 2011 שיש לו היום (שילוב של מראה, מנוע, איכות בפנים, ביצועים ואחיזה). יתכן ויש טובים אבל מהרכב הזה הוא נהנה מאוד. השאלה הראשונה - האם מעבר לA4 1.8T עם הספק של 170 כ"ס יפגע בהנאה מעבר לכמה עשיריות השניה בתאוצה? (גיר שונה, מתלים שונים) שאלה שניה - האם צ'יפ ל 211 כ"ס מתאים לרכב או שהוא ישלם עליו באמינות/תחזוקה בבקשה תשובות ממי מהתנסה עם שניהם
הודעה אחרונה מאת matanya cahana, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 789 צפיות
רוצה לקנות רכב ראשון,חבר המליץ לי על סוזוקי בלנו(כמו שאתם מבינים התקציב לא מטורף..) מה אתם אומרים?יש בסיס?רכב טוב כרכב ראשון? תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחר לוקח את הרכב לבדיקה,רציתי לברר קודם האם זה רכב אמין? יש הסטוריית מחלות לרכב? במה להתמקד בבדיקה של הרכב? מה צריכת הדלק?הבנתי שב2.5 הוא צורך פחות או יותר כמו ה2.0 האם זה רכב יקר לאחזקה בהשוואה לפאסאט,סופרב,אקורד וכו'? תודה לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת turbo2000, -
אתחיל בלציין שמדובר בגישושים ראשונים בלבד ובגדר משאלת לב היפותטית. כזכור לחלקכם, יש בבעלותנו פיאט פנדה חדשה, שבזכות העברה שלה בתוך המשפחה התאפשר לי לרכוש את המיני. בחצי השנה הקרובה היא ככל הנראה תימכר; עלה בליבי הרעיון לבצע תהליך דומה לזה שבוצע עם הפנדה - להעביר את המיני על מנת לאייש את המשבצת של הפנדה כיום, מה שאומר שאצטרך רכב חדש. שלא תבינו לא נכון, אני מרוצה עד מאד מהמיני - כל כך מרוצה, עד שהיא עוררה אצלי תאבון גדול לעוד.. עוד עידון, עוד כוח, עוד אבזור, עוד ליטוש, עוד פינוק. אצטט את עצמי משרשור אחר: התקציב שאני יכול לגייס הוא כ-175K, מה שאומר שאני לכל היותר יכול להרשות לעצמי את אחת מאלו: אאודי A3 מרצדס A Class ב.מ.וו סדרה 1 אלפא רומאו ג'ולי…
הודעה אחרונה מאת Cuore Sportivo, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 827 צפיות
מעוניין לקנות פולקסוואגן קאדי, מצאתי במגרש מכוניות, קאדי גיר אוטומטי משנת 2012 ,קילומטרז 60,000 ק"מ בעלות פרטית המחירון- 98,000 הסוחר רוצה- 100,000 ש"ח יש ביסוס למכור רכב כזה מעל המחירון? אני יודע שהשוק די חלש עכשיו. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת j22bulfas, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 757 צפיות
שלום לכולם, אני מעוניינת ברכישת מכונית יד 2 בעיקר לצרכי נסיעה לעבודה במיקום מרוחק . אני מעוניינת במכונית אמינה, בטיחותית וחזקה עם אבזור קל (בעיקר חלון גג/שמש) וסחירה. עד 80 אק"מ במחיר של עד 70 אש"ח . רוצה לרכוש בעיקר יונדאי i25 אוטומטית או משהו דומה כגון קיה ריו 1.4 סדאן או האצ'בק . עדיפות גבוהה לק"מ נמוך ,מרכב סדאן וגרסאות מאובזרות של הרכבים )אשמח גם לגרסאות ידניות של הרכבים הנ"ל). אני מתלבטת בין מס' רכבים שמצאתי : 1) יונדאי i25 , מנוע 1.6 אוטו' , גרסת פרימיום (מאובזרת) 2012, 87 אק"מ ,רכב מהשכרה, (צבע שחור). אבחנות לא תקינות ברכב לפי דו"ח בדיקה : א ) מערכת היגוי : נקישות יתר; ב) תיקוני מרכב , משמעות נמוכה : תיקוני מרכב וצבע דופן ימין, מעיכות פנלים, מעיכו…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
טויוטה פריוויה 1994 1 2
מאת IONI1-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אחותי כעת מתניידת עם מזדה MPV מודל 2004 . נסועה מועטת של כ- 5000 ק"מ לשנה, בתוך העיר (הסעת ילדים לחוגים, קניות וכו..). רכב 7 מקומות הוא חובה. בשנה האחרונה, המזדה לא מפסיקה לעשות צרות, ועיקר הנסיעות הן מהמוסך לבית ובחזרה: בוצע שיפוץ ראש מנוע, הוחלף רדיאטור, המזגן התקלקל אולי 5 פעמים, הדלתות מתפרקות, האגזוז שופץ, קיימות נקודות חלודה נרחבות במשקופים,בעיות חוזרות במערכת החשמל ועוד הרבה דברים ששכחתי. בימים האחרונים, קיים איבוד מים לתוך המנוע. אחד השכנים מציע למכירה טויוטה פריוויה מודל 94 עם 300K ק"מ, יד חמישית, במצב טוב ב- 30K . יצאנו לסיבוב במכונית ונדהמנו מנוחות הנסיעה, מהמנוע החרישי והאיכות הכללית של הרכב, שנראה בליגה אחרת לגמרי מהמזדה למרות שהוא ישן יותר ועבר כמו…
הודעה אחרונה מאת A900, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי אופציה לרכוש את הרכב הנ'ל יד שנייה פרטי ,ראשונה ליסיניג . 86 אלף ק'מ ב43 אלף ,מחירון 56.600 לוי יצחק למה לשים לב במיוחד למחלות אם קיימות באוטו ? איך מבררים את מצבו של הטורבו ? מישהו מכיר את הרכב ?עצות יתקבלו בברכה .
הודעה אחרונה מאת yuri100, -
-
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב, לאחר שיטוטים אין ספור בפורום אני פותח אשכול אני עם 2 תינוקות + 1 בדרך, ויוצא לי לקחת את 2 ההורים פעם בשבוע לערך, ולכן החלטתי לעבור למיניוואן. האפשרויות ששקלתי הם: C4, 5008, קארנס, אורלנדו, פריוס+, SMAX, גלאקסי, ג'רני. הפרמטרים שחשובים לי הם: נוחות כסא נהג, איבזור, מראה עממי ולא בולט (לכן הורדתי את הגיפונים למינהם), הנאה מנהיגה. יתרונות אחרים: תא מטען, גלגל ספייר, מחיר רכישה, מולטימדיה (או אפשרות להחלפה למערכת דאבל דין מתקדמת), חסכון בדלק, אמינות. כיום אני עם מאזדה 6 2012 ומערכת מולטימדיה משודרגת של קנווד, כך שחשוב לי לא לרדת מהמצב הקיים... אני נוהג הרבה עירוני למרחקים קצרים (5/10 דקות) אבל יש גם נסיעות ארוכות. המטרה היא לשמור את ה…
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 905 צפיות
אני מחפש רכב שעלותו עד 10 אלף שקל (ועדיף סביבות 7) ושיהיה חסכוני מאוד בדלק משום שאני צופה שזאת תיהיה ההוצאה המרכזית שלי. אני מתכנן לסוע רק כ15K בשנה, בעיקר במסלול בין עירוני. ראיתי מספר מכוניות, פיג'ו 206, רנו קליאו B, פורד פיאסטה, טויוטה סטארלט וכו', אבל שום דבר לא מצא חן בעיני כמו הוולוו S40 שראיתי. האוטו שנת 2002 עם קילומטרז' של 330 אלף (לא לשכוח, מדובר בדיזל). הרכב נמצא בבעלות כבר 8 שנים ברציפות והמוכר מאוד מרוצה ממנו. יש טסט לכמעט שנה, מצבר חדש ונעשה גם טיימינג יחסית לא מזמן. התיקון שכן צריך לעשות הוא מזגן, עוד לא הראתי למוסך מה בדיוק. הצבע גם לא משהו (לא קריטי). המוכר רוצה סביבות 7-8 אלף עבורו ואני מתפתה לשלם את המחיר הזה. רציתי לשאול מה תיהיה עלות ה…
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
שלום! אמי בת ה-67 מחליפה (או יותר נכון אבי מחליף לה) את הפיאט גרנדה-פונטו 2009. ואני קיבלתי עלי את נושא הבחירה של 3 אופציות + קביעת נסיעות מבחן והגעה להחלטה. מדובר ברכישת רכב חדש מיד 2 (מסתבר כי חברות שונות קונות רכבים חדשים ומוציאות אותם למכירה כרכבי יד 2 חדשים). אפשרויות שעלו: * מיצובישי ספייסטאר. * ניסאן אקו-נמיקרה. * קיה פיקנטריו. (רצינו גם יונדאי I20 - רק שזו יקרה ב-10K). אם יש לכם המלצה נוספת על רכב שבמחירון החדש שלו הוא עד 85K - אשמח לשמוע. הערות ושאלות: - לרוב אמי היא המשתמשת ברכב. - נסיעות של 50-15ק"מ לרוב. - במבחן "אוטו" שקראתי (ספייס סטאר מול ניסאן מיקרה) נכתב כי ל-ספייסטאר שטח מת ענק... האם זהו שיקול שצריך לקחת בכובד…
הודעה אחרונה מאת Cleaner, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 730 צפיות
היי, יש לי טויוטה קורולה מודל 2008 GLI, על הכביש מאמצע 2007 ועם 84 אלף ק"מ. אני מעוניין להחליף אותו ברכב משפחתי חדש או עד 3 שנים עם ק"מ נמוך. כרגע ממש פתוח - שוקל שוב טויוטה, סוזוקי קרוסאובר, יונדאי i30 או i35 וכו'. האם יש אפשרות לעשות עסקת טרייד אין במקרה כזה? יש מקומות מומלצים? הולך די קשה בלמכור ב-יד2. בעיקר אני רוצה לחסוך את הכאב ראש ולעשות הכל במכה. ברור לי שזה לא בחינם - אבל מה ההפרש הצפוי בעלויות לעומת למכור עצמאית ולמכור בנפרד? תודה!
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
שלום לכולם, בקרוב ארכוש אוטו והחלטתי ע"פ תקציב ואמינות ללכת על מאזדה 3. לפי מאמרים באינטרנט הבנתי שהדגמים שאחרי 2005 יותר מוצלחים מאלה שלפני, אך בכל זאת הכיס מאפשר לי רק את שנת 2004 ו-2005. ולכן באתי לשאול אתכם, אני די הייתי מעדיף את שנת 2005 כמובן אבל יש מישהו שאני מכיר שמוכר 2004 יד ראשונה עם 140,000 אלף ק"מ. כדאי? מה השינויים שבוצעו בין 2004 ל2005? תודה רבה ומועדים לשמחה!
הודעה אחרונה מאת zorg,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 949 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- לב טוב
- itzik123
- sperial
- SlowRide
- Jeka88
- WE988244
- BioS
- danbr
- אליה
- אורי מ.
- chilcom
- srool