Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם-ג'יי, גם עם חבילת שארפ האבזור באאודי דל.. :( במרצדס הבסיסית(!) יש מצלמת רוורס, מערכת למניעת התנגשות (ולא רק במהירויות עירוניות), מערכת לזיהוי עייפות הנהג, כרית אוויר לברכי הנהג, דוושת בלם עם פונקציית Hold, תאורת אווירה ועוד. אין ספק שהאאודי איכותית יותר מבפנים, אבל פרימיום זה יותר מאשר איכות חומרים כזכור. אין מה לעשות, כדי לשים חומרים מאיכות כזו אאודי היו חייבים כנראה לקצץ איפשהו.

:idea:
פורסם
יאפ. תעשה נסיעות מבחן, תשווה ביטוח בwobi ואנחנו נעזור לך אחר כך בחשיבה לטווח הארוך - טיפולים, שמירת ערך, אמינות וכו'. אבל הנה תקציר:

האלפא תחליד לכדי ערימת אבק.

את הוולוו תצטרך לשלם למישהו שייקח אותה כי 4 דקות אחרי שתצא מהסוכנות היא כבר לא שווה כלום.

את האאודי תשאיר בצד הכביש עם גיר מקולקל.

את הבמוו יפוצצו לך בניסיון חיסול כושל.

את המרצדס תזרוק מצוק בגלל עלויות התחזוקה.

הלקסוס תשעמם אותך עד שתרדם ותכנס בעמוד.

שאלות?

לגזור ולשמור.

אתה צריך לעשות COPY PASTE ולשים את זה בכתבה ההיא, בשביל לחסוך לעצלנים את הקריאה של כל המבחן... ;)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

שאלת שאלה מעניינת, שברמה מסוימת רלבנטית גם אלי, ואפשר לראות אצל הכותבים השונים את הטעמים השונים. לא פירטת באיזו גרסא מדובר לגבי כל דגם, מה שמקשה מעט לענות (בגלל השוני במנועים ובדרגות האבזור).

לא זכור לי המצב המשפחתי שלך וצרכיך בהקשר זה, אבל (וזו כמובן דעתי האישית מהתרשמויות אישיות שלי):

S60? רק אם אתה צריך להסיע משפחה.

S40? מיותר חלוטין. יקר, לא זז מספיק עם T4, גם לא נראה מי יודע מה. ערך מוסף לא ברור.

סדרה 1: ערך מוסף של המותג (הנעה/הנאה), פחות רלבנטי אם אתה מסיע משפחה, בעיני יותר ערך "מותג" מאשר ערך. בעיקר משדר שברור שאין לך כסף לסדרה 3 :-) ו/או שאתה trophy wife

סדרה A: היפה ביותר מבפנים, ממש תחושת יוקרה. לטעמי לא זזה מספיק בגרסת הכניסה. יפה מאוד גם במחוץ.

לקסוס: לא מכיר, לא מדבר אלי.

A3: מבפנים - מאוד נוח. לדעתי המנוע לא מצדיק את המחיר. אפילו אם "תתעלף" על פעם מעצם הידיעה ששילמת על חבילת אבזור שארפ...

ג'ולייטה: זו היתה הבחירה שלי, וכרגע אף שאני שוקל להחליף (מחלה אישית) אני לא מוצא סיבה אמיתית מעבר לעובדה שקשה להסיע שם שלושה ילדים מאחור (שנים שלי + אורח מזדמן). מבפנים היא לא המפוארת ביותר, אך אלגנטית דיה. מבחוץ היא יפיפייה. והיא נוסעת מצויין.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם אתה הולך על הוולוו, תמתח את התקציב ותרכוש את ה-t5 שעדיפה משמעותית מה-t4.

הגיר פאוור שיפט של הוולוו שונה מזה של הפוקוס בגלל מצמדים רטובים לעומת יבשים בפוקוס.

פורסם
שאלת שאלה מעניינת, שברמה מסוימת רלבנטית גם אלי, ואפשר לראות אצל הכותבים השונים את הטעמים השונים. לא פירטת באיזו גרסא מדובר לגבי כל דגם, מה שמקשה מעט לענות (בגלל השוני במנועים ובדרגות האבזור).

לא זכור לי המצב המשפחתי שלך וצרכיך בהקשר זה, אבל (וזו כמובן דעתי האישית מהתרשמויות אישיות שלי):

S60? רק אם אתה צריך להסיע משפחה.

S40? מיותר חלוטין. יקר, לא זז מספיק עם T4, גם לא נראה מי יודע מה. ערך מוסף לא ברור.

סדרה 1: ערך מוסף של המותג (הנעה/הנאה), פחות רלבנטי אם אתה מסיע משפחה, בעיני יותר ערך "מותג" מאשר ערך. בעיקר משדר שברור שאין לך כסף לסדרה 3 :-) ו/או שאתה trophy wife

סדרה A: היפה ביותר מבפנים, ממש תחושת יוקרה. לטעמי לא זזה מספיק בגרסת הכניסה. יפה מאוד גם במחוץ.

לקסוס: לא מכיר, לא מדבר אלי.

A3: מבפנים - מאוד נוח. לדעתי המנוע לא מצדיק את המחיר. אפילו אם "תתעלף" על פעם מעצם הידיעה ששילמת על חבילת אבזור שארפ...

ג'ולייטה: זו היתה הבחירה שלי, וכרגע אף שאני שוקל להחליף (מחלה אישית) אני לא מוצא סיבה אמיתית מעבר לעובדה שקשה להסיע שם שלושה ילדים מאחור (שנים שלי + אורח מזדמן). מבפנים היא לא המפוארת ביותר, אך אלגנטית דיה. מבחוץ היא יפיפייה. והיא נוסעת מצויין.

לא ממש מובן למה אפשר לקנות מרצדס a או וולוו v40 ולא לחשוש מכך שיגידו ש״אין לך כסף לדגמים הגדולים יותר״, כשב.מ.וו זה כן כך לדעתך.

פורסם

סתם מקריאה בין השורות, כאן זה יותר בולט מהרבה פעמים אחרות. מרבית המשיבים מתייחסים לזוית האישית מתוך העדפות אישיות.

ההתרשמות שלי היא שפות״ש מתענג מסמלים. הסמל הנכון הופך לפריזמה ששוברת אור צהבהב לשלל צבעי קשת מרהיבה.

בתקציב הזה, אין חשש לקבל עגלה או מחדל מוטורי. לכן, הבחירה היא בצבע של המרצדס ובאפשרויות האבזור. יש שם גם מתנות נחמדות לרוכש. ממותגות כמובן.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ביקרתי היום בוולוו, מרצדס ואאודי. המרצדס פשוט מאכזבת לא רק מבחינת איכות חומרים, אלא גם הרכבה. האאודי בדיוק בקצה השני - מאד איכותית, מושבים נוחים, מהודרת. הוולוו איפשהו באמצע ביניהן.

אגב, המיני שלי מרגישה איכותית מהמרצדס ואפילו מהוולוו ורק האאודי מכריעה אותה. הבעיה עם אאודי היא האבזור המעליב (למה יש לי דז'ה-וו?), כאשר למרצדס הכי הרבה אבזור וספציפית "אבזור פרימיום". הוולוו נראית כמו פשרה בין שתיהן. רוצה לומר, איכות החומרים וההרכבה באה על חשבון אבזור ולהיפך - כאמור, לא מפתיע.

תחנות הבאות: ב.מ.וו, לקסוס ואלפא.

פורסם
לא ממש מובן למה אפשר לקנות מרצדס a או וולוו v40 ולא לחשוש מכך שיגידו ש״אין לך כסף לדגמים הגדולים יותר״, כשב.מ.וו זה כן כך לדעתך.

בשל סוגי האוכלוסיה השונים שרוכשים כל מותג ומותג. אפשר עוד להעלות טיעון כלשהו לגבי המרצדס (אם כי עדיין היא רחוקה מ- בה אן וו...) אבל ברור שהוולבו לא במשחק הזה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא ברור לי איך הגעת למסקנה שסדרה 1 משדר שאין לך כסף לסדרה 3.

אני אישית מכיר שניים שנוסעים ברכבים כאלה כשהם יכולים להרשות לעצמם גם סדרה 5 בלי להניד עפעף ובכל זאת העדיפו אותה בגלל הגודל.

פשוט אין קשר בין הדברים, וגם לא הבנתי את ההערה על trophy wife, אולי כי אתה לא לגמרי מבין מה זה.

או אולי זה רק אני שלא הבנתי נכון?

פורסם

לדעתי האישית המכונית שהכי קרובה מבחינה דינאמית למיני היא הסדרה 1 וגם היא שונה יחסית. אין בה את תחושת הקארטינג ואת התרן אין של המיני.

הגולייטה הכי קרובה למיני בקטע העיצובי והיחודיות ,היא מרגישה מיוחדת ולדעתי כיף להסתכל עליה בחניה גם היום אחרי מתיחת הפנים.

אני חושב שהיה לי קשה להחליט בין הסדרה 1 לגולייטה . את השאר ההית פוסל מסיבות כאלו ואחרות. ואולי כדאי בכלל לא להחליף...

אגב המחירם עלו מאז שקנית את המיני שלך אז האס רק הפכה יקרה יותר ולמצוא 2014 r56 ב175000 יהיה קשה עד בלתי אפשרי לדעתי

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

אייל, בהחלט נכנס, אלא שממבחני דרכים הביצועים של גרסאות הבסיס של כל המתחרות די שקולים בסה"כ. אין שם שובר שוויון, וזה לא מקרי מן הסתם..

שמח על ההשתתפות הערה, keep'em coming.

פורסם

אני דיי התאכזבתי מה-A קלאס, היה שם סמל של מרצדס אבל לא הרבה יותר מזה. תא הנוסעים היה פלסטיקי ופשוט ואני זוכר שהתגובות של הגיר היו מאוד איטיות.

מצד שני היא נראית מעולה והסמל של מרצדס הכי ירשים בחניה.

אם יש אפשרות להמתין אז כדאי לראות עם איזה מפרט ואבזור תגיע הב.מ.וו סדרה 1 המחודשת. אם לא אז הייתי בודק את דגמי ה-M פאקג' שמפורסמים עם 0 ק"מ ביד 2, נראה מעניין.

• תוכן חדש...