Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא ברור לי איך הגעת למסקנה שסדרה 1 משדר שאין לך כסף לסדרה 3.

אני אישית מכיר שניים שנוסעים ברכבים כאלה כשהם יכולים להרשות לעצמם גם סדרה 5 בלי להניד עפעף ובכל זאת העדיפו אותה בגלל הגודל.

פשוט אין קשר בין הדברים, וגם לא הבנתי את ההערה על trophy wife, אולי כי אתה לא לגמרי מבין מה זה.

או אולי זה רק אני שלא הבנתי נכון?

יש פלח מסוים בקהל היעד של ב.מ.וו שקונה אותה בשל מה שהיא משדרת לסביבה, ועל הדרך מקבל גם יופי של אוטו אבל זה באמת חשוב פחות. אצל אותו פלח ב.מ.וו "קטנה וזולה" היא החטאה מצערת של המטרה. מצד שני ומאותה סיבה בדיוק יעדיפו שם איזה X6 או אפילו סידרה 3 בת שנה או שנתיים על סידרה 1 חדשה ולכן הסיכוי שמישהו קונה ב.מ.וו כזו חדשה בשביל השכנים הוא ממילא לא גבוה.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעייתי רכבי הפרמיום במחיר שרשמת,ומנסיוני יש הרבה כאלה שהמחיר מרגיש כפיתוי והסמל מאוד חשוב.

אפשר לחכות לימי מכירה של הדגם היותר בכיר ולקבל הנחה משמעותית,שווה.

ואם אתה כמוני שלא מתרצה מהפרמיום ה''מעליב'' (למרות שהסכום הוא לא קטן בכלל),אזי הולך אני לכיוון

הפרמיום ורוכש רכב שנה על הכביש וק''מ נמוך ועדיין באחריות.

ויפה השירשור שבו אפשר לראות מלא תגובות וכל אחד נותן את דעתו האישית,איזה מזל שכולנו שונים .

מקוה שלא תקבל בילבול מהשירשור ותגיע למסקנות משלך.

עוד עיצה קטנה,אל תמהר.

פורסם
ביקרתי היום בוולוו, מרצדס ואאודי. המרצדס פשוט מאכזבת לא רק מבחינת איכות חומרים, אלא גם הרכבה. האאודי בדיוק בקצה השני - מאד איכותית, מושבים נוחים, מהודרת. הוולוו איפשהו באמצע ביניהן.

אגב, המיני שלי מרגישה איכותית מהמרצדס ואפילו מהוולוו ורק האאודי מכריעה אותה. הבעיה עם אאודי היא האבזור המעליב (למה יש לי דז'ה-וו?), כאשר למרצדס הכי הרבה אבזור וספציפית "אבזור פרימיום". הוולוו נראית כמו פשרה בין שתיהן. רוצה לומר, איכות החומרים וההרכבה באה על חשבון אבזור ולהיפך - כאמור, לא מפתיע.

תחנות הבאות: ב.מ.וו, לקסוס ואלפא.

אבזור זה גם סאנרוף, מושבי עור , תאורת אווירה, קסנון - אתה מדבר על אבזור בהקשר יותר של מערכות בטיחות. בינינו , כמה פעמים עד היום כמעט נרדמת על ההגה שמערכת כזאת זה מאסט אצלך?

נ.ב - אני עדיין לא מבין למה עדיין ממשיכים להציע לך את הג'ולייטה כשברור שהיא לא עונה על הדברים שהכי משמעותיים עבורך?

פורסם

בענייו מנועים/גירים, עם כל הכבוד, יש הבדל רב מאוד בין ה- 120 של אאודי (עם DSG7) או מרצ, לבין ה- 170 של הג'ולייטה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כמו שרשמתי בתגובה הראשונה שלי- אין הרבה טעם להחליף רכב לדעתי.

אבל אם חייב, הייתי הולך על הסדרה 1.

לא ישבתי או נהגתי שאף אחד מהרכבים האלו, אבל השילוב הכי טוב של מנוע-גיר-הנעה נמצא בBMW, לפחות על הנייר.

יש אין סוף תשבוחות על הגיר, שנמצא בהרבה דגמים אחרים של יצרניות אחרות, מנוע חזק וזמין והנעה אחורית (יש מה לפרט?).

נכון, הדיפ לא מוגבל החלקה או מתוחכם במיוחד, אבל זאת עדיין הנעה אחורית.

They are trying to ban me...

פורסם
לא ישבתי או נהגתי שאף אחד מהרכבים האלו

אז מה ח'ר לנו או לפות"ש מהעצה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מניסיוני, נהגתי במרצדס A, ג'ולייטה רובוטית, וולוו V40 על שלל גרסאותיה מהבסיסית למאובזרת והR דיזיין, סדרה 1 118 M פאק..

בבמוו הרגשתי הכי בבית, במיוחד כאשר היא מצויידת במתלים המוקשחים והמונמכים, מושבי האלקנטרה הנעימים ויחידת הכוח והתמסורת הנהדרים.

יש לי עדנה מהבית לאלפא אבל למען האמת התאכזבתי, הרכב בו נהגתי היה בעל תג מחיר גבוהה שחצה את רף ה200 אלף ש''ח, אך מבפנים הרגיש דל ולא ממש שידר פרימיום, הגיר מנוע עובדים לא רע, היא פחות פחות שובבה ומרגישה באמת יותר קרוזרית.

המרצדס נאה מבחוץ וגם בפנים המעצבים שתלו אלמנטים מעניינים, אבל שאתה נוגע אתה מרגיש שזה רחוק מהאיכות של היצרן...

הוולוו בעלת שלדה טובה, אני יצאתי עם מגוון רכבי וולוו לכבישי השומרון, יום של וולוו שהפתיע לטובה ואפילו העלו חיוך מדי פעם, במיוחד דגמי הR שסיפקו דינאמיות טובה, אך עדיין לרעתה הגיר הרובוטי, ההיגוי המעורפל ועוד שלל דברים שקשה לשים עליהם את האצבע.

חפש לך 118 משומשת צעירה, רכב נהדר...

פורסם

לא מתנשא בכלל (אין לי מושג מי אתה, מצדי שתלמד את שומאכר לעשות סקי), פשוט לא מבין למה להגיב אם לא נהגת באף אחת מהמכוניות, אף לא אחת - ברגע שהפידבק לא מעשי, הוא לא רלוונטי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לא מתנשא בכלל (אין לי מושג מי אתה, מצדי שתלמד את שומאכר לעשות סקי), פשוט לא מבין למה להגיב אם לא נהגת באף אחת מהמכוניות, אף לא אחת - ברגע שהפידבק לא מעשי, הוא לא רלוונטי.

לא צריך לנהוג בכל הרכבים בשביל לדעת:

1. מיני יותר ספורטיבית מכל הרכבים שהוצעו פה.

2. הגיר של ZF מעולה. יש מספיק ביקורות עליו.

3. לבימר הנעה אחורית.

לא יודע לומר כמה כיף אפשר לקבל בסדרה 1, אבל כנראה שיותר משאר הרכבים. (הנעה אחורית לא בהכרח אומר יותר כיף אבל בקרה הזה יש לה יתרון ברור).

פורסם

אין לי מושג איך אפשר לגבש דעה מבלי לנהוג, זו כנראה סגולה שיש ליחידים. אשריך, זכית.

לגופו, אם לשפוט לפי סדרה 3, ה-1 באמת אמורה להיות טובה, השאלה כמה מתוך ה-3 יש ב-1. בגיר של ZF באמת מעולה. ועדיין - אי אפשרת להשוות מבלי, אהם, להשוות.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

הרושם שעולה מהדברים עליהם פלוקסטר שם דגש הוא שלא מדובר בחורך פניות מתקדם, אלא מישהו שמעדיף את האיכויות של הרכב שאפשר להנות מהן גם בעמידה בפקק. כך שלא נראה לי שלהנעה כזאת או אחרת יש כאן איזשהו משקל. מה גם (לא נהגתי על ה-1, אבל נהגתי על מכוניות אחרות עם הנעה אחורית) שהיום כל תחושות הניהוג כל כך מושתקות במכוניות שקשה מאוד יהיה לשים לב ביומיום איזה ציר מניע את האוטו.

הגיר אחלה, אבל אני בטוח שזה של וולוו אחלה באותה מידה וזה של אלפא מעביר הילוכים מהר יותר. לא שזה משנה מה אני חושב, כי לא נהגתי על הסדרה 1 ואין לי מושג איך מתנהג הגיר שלה.

לספורטיביות של המיני אין שום משקל בהחלטה, כמו שכבר ציינתי בפסקה הראשונה (מה גם שהמיני של פות"ש רחוקה מאוד מלהיות ספורטיבית. היא פונה מצויין, אבל בשביל להיות ספורטיבית צריך עוד כמה וכמה דברים).

בחזרה לנושא המקורי - לאיזה "אבזור פרימיום" התכוונת שיש ל-A קלאס? כי כשאני נהגתי בה זה היה בגרסת ה-250 AMG הכי הכי הכי (לפני ה-45, נכון, אבל אני לא חושב שיש הבדלים באבזור) וחות מהתרעה על אי שמירה מרחק ומכוניות בשטח המת לא זוכר שנתקלתי במשהו מיוחד.

בוולוו (כן, אני שוב חוזר לוולוו. זד**נו :) ) יש בחבילת R-Design עוד שטיקים חמודים כמו תאורת קסנון ושמיר אקטיבית על נתיב נסיעה (אפקטיבית יכול לנהוג כמעט לבד בכבישים ישרים יחסית).

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אין לי מושג איך אפשר לגבש דעה מבלי לנהוג, זו כנראה סגולה שיש ליחידים. אשריך, זכית.

לגופו, אם לשפוט לפי סדרה 3, ה-1 באמת אמורה להיות טובה, השאלה כמה מתוך ה-3 יש ב-1. בגיר של ZF באמת מעולה. ועדיין - אי אפשרת להשוות מבלי, אהם, להשוות.

ועכשיו הגישה המזלזלת..

אתה מוכן להתנהג כמו בנאדם?

גם אם התגובה שלי ממש צרמה לך אתה יכול לומר "בלי לנהוג על הרכבים קשה לתת ביקורת" או משהו בסגנון.

אבל לא, היית חייב להתנהג מגעיל.

פורסם

תקשיב, אם בחרת להיעלב - זכותך. אני עדיין בטוח שאי אפשר לתת ביקורת בלי ניסיון אישי על הרכב ואני וודאי לא זקוק למליצי יושר. אבל שוב - זכותך.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...