Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקשיב, אם בחרת להיעלב - זכותך. אני עדיין בטוח שאי אפשר לתת ביקורת בלי ניסיון אישי על הרכב ואני וודאי לא זקוק למליצי יושר. אבל שוב - זכותך.

נעלב מאיזה מתנשא בפורום, ממש.

They are trying to ban me...

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"ילד הייברידי" הכל טוב, ברור שרומן (RK) מסוגל להיות פחות סרקסטי ועוקצני אבל אין צורך להעלב ולעשות זאת בגלוי, פותח השרשור מנסה להחכים ולהגיע לפתרון, להעמיס על השרשור סתם זה חסר טעם, חוץ מזה שיש משהו בדבריו של רומן, אם לא נהגת ברכבים כיצד אתה יכול להעביר עליהם ביקורת?, המספרים על הנייר לא מספרים לנו הכל, מניסיון!.

לכל אדם ישנם צרכים אחרים וייתכן ומה שמתאים ומרגיש לך לא מתאים לאחר וכד'.

בקיצור כפי שנאמר על פותח השרשור לעשות נ.מבחן על הרכבים ולהחליט מה קסם לו יותר ומתאים לצרכיו וכיסו.

חג שמח!

פורסם

לא מבין מה הבעיה כאן, זוכר שירשור עתיר שותפים ופוסטים, בו אחד המשתתפים היותר מעורבים וגם מכובדים שגם נושא להבנתי תואר של מנהל כאן, בכלל לא נהג על האוטו נשוא הדיון, הספיק לו שאיזה גורו ממקום אחר עשה זאת.

פורסם
"ילד הייברידי" הכל טוב, ברור שרומן (RK) מסוגל להיות פחות סרקסטי ועוקצני אבל אין צורך להעלב ולעשות זאת בגלוי, פותח השרשור מנסה להחכים ולהגיע לפתרון, להעמיס על השרשור סתם זה חסר טעם, חוץ מזה שיש משהו בדבריו של רומן, אם לא נהגת ברכבים כיצד אתה יכול להעביר עליהם ביקורת?, המספרים על הנייר לא מספרים לנו הכל, מניסיון!.

לכל אדם ישנם צרכים אחרים וייתכן ומה שמתאים ומרגיש לך לא מתאים לאחר וכד'.

בקיצור כפי שנאמר על פותח השרשור לעשות נ.מבחן על הרכבים ולהחליט מה קסם לו יותר ומתאים לצרכיו וכיסו.

חג שמח!

כבר הבהרתי שאני ממש לא נעלב (וקיבלתי על זה התראה).

וכמו שכבר רשמתי, נתתי כמה עובדות, עובדות שאפשר להגיע אליהן גם אם לא נהגתי על הרכבים. (וגם על זה קבלתי התראה)

לא רשמתי כלום על אבזור, איכות החומרים או איך הרכבים נוסעים, כי לא נהגתי עליהם.

ורוב האנשים לא נהגו על רוב הרכבים שהם ממליצים עליהם, אבל הם יכולים להמליץ וזה מה שזה, המלצה!

באים לפורום כדי להתייעץ ולקבל כיוון, לא חייבנו אף אחד לקנות רכב כזה או אחר וכל המעשים של פותחי השרשורים הם באחריותם.

אני כבר שנים מגיב בפורום וגם בייעוץ רכבים, אף פעם לא הטעתי אף אחד, לא כתבי סתם דברים או ביקורות שטותיות.

(לא סתם מונה ההודעות שלי נמוך, מעדיף לא להגיב מאשר לדבר סתם או לחזור על דברים שנאמרו)

לא מבין מה הבעיה כאן, זוכר שירשור עתיר שותפים ופוסטים, בו אחד המשתתפים היותר מעורבים וגם מכובדים שגם נושא להבנתי תואר של מנהל כאן, בכלל לא נהג על האוטו נשוא הדיון, הספיק לו שאיזה גורו ממקום אחר עשה זאת.

הוא מנהל, מותר לו.

אם אנשים פשוטים עושים את זה הם מקבלים עונש.

(יש מצב טוב שאני הולך להיחסם על זה)

They are trying to ban me...

פורסם

• Fkl0ster - היות ומדובר בבחירה שלך שהיא מן הסתם מאוד סובייקטיבית , ההמלצה הכי ראוייה בכל השרשור הזה היא לגשת לאולמות התצוגה להתרשמות ולהמשיך בנסיעת התרשמות/מבחן .
  • הרשה לי להוסיף מועמדת נוספת לשיקולך , שאף אחד לא הזכיר , שלדעתי עונה היטב לרשימת הקריטוריונים שהעלת כחשובות עבורך "עוד עידון, עוד כוח, עוד אבזור, עוד ליטוש, עוד פינוק."
  • שמור על ראש פתוח - ואל תפסול על הסף . בטוחני שמייד ילעגו להמלצה. כשתלך לראות את הג'ולייטה ביגאל אלון - המשך עוד
  • 20 פסיעות מעבר לפינה. הכנס לאולם המותג הנדיר "לנצ'יה" ובחן עם ראש פתוח את הדלתא.

• 200 כ"ס, מרווח והידור מעולים, איכות חומרים והרכבה, יופי ואלגנטיות.

ראה כאן :

http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/403/406.html

מניסיון , אנשי המכירות שיופתעו ממי שמגלה עיניין בדגם הנדיר מאוד גמישים במחיר הסופי , שלא לדבר על יבואן איכותי.

פורסם

• Fkl0ster - היות ומדובר בבחירה שלך שהיא מן הסתם מאוד סובייקטיבית , ההמלצה הכי ראוייה בכל השרשור הזה היא לגשת לאולמות התצוגה להתרשמות ולהמשיך בנסיעת התרשמות/מבחן .
  • הרשה לי להוסיף מועמדת נוספת לשיקולך , שאף אחד לא הזכיר , שלדעתי עונה היטב לרשימת הקריטוריונים שהעלת כחשובות עבורך "עוד עידון, עוד כוח, עוד אבזור, עוד ליטוש, עוד פינוק."
  • שמור על ראש פתוח - ואל תפסול על הסף . בטוחני שמייד ילעגו להמלצה. כשתלך לראות את הג'ולייטה ביגאל אלון - המשך עוד
  • 20 פסיעות מעבר לפינה. הכנס לאולם המותג הנדיר "לנצ'יה" ובחן עם ראש פתוח את הדלתא.
  • 200 כ"ס, מרווח והידור מעולים, איכות חומרים והרכבה, יופי ואלגנטיות.

ראה כאן :

http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/403/406.html

מניסיון , אנשי המכירות שיופתעו ממי שמגלה עיניין בדגם הנדיר מאוד גמישים במחיר הסופי , שלא לדבר על יבואן איכותי.

כך בחשבון שאין כבר לנציות דלתא חדשות - יש רק עם "אפס" קילומטר שנת 2014 או אפילו 2013. מחיר המחירון הוא 200 מחיר המכירה סביב 160 .

אבל בהחלטת יכולה להיות בחירה שונה לגמרי - לדוגמה בחן את הספסל האחורי ואת האפשרות להזיז אותו קדימה ואחורה.

פורסם

הדלתא מעולה אם המחיר אכן נמוך, 200 זה מוגזם עבורה. קח בחשבון שהיא קרוזרית מצוינת, אך לא אוהבת פניות. לא משהו שלא נפתר עם סט בולמים איכותי, אבל החלפת בולמים לא בדיוק צעד נפוץ ברכישת רכב חדש. מנוע-גיר מעולים - חזק וחלק. הגיר פלנטרי, אגב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

ב.מ.וו 118/120 מתוחות הפנים, יחד עם ה-ZF8 המשובחת (מהירה כמו כפולת מצמדים טובה, בלי תופעות לוואי ואמינות מפוקפקת).

נכון שהיא אינה חפה מחסרונות - תא הנוסעים שלה מעט צפוף ביחס למתחרות, והוא גם מעט פחות מרשים בעיצובו ונוחות הנסיעה בסדר (לא נוקשה מידי, גם לא מרחפת), אבל בכל הקשור ליכולת הדינמית ומדד הכיף בנהיגה, הבווארית הטובה ביותר מבין השאר - ונהגתי לא מעט על 116i ו-135M בארצנו / על 116d ו-120d בגרמניה.

הגרסאות המקומיות אכן די דלילות באיבזור, אך אם עוד ישנה אופציה לקיט M, בהחלט הייתי בוחר בה - יש שדרוג מורגש באיבזור (קסנונים, קיט חיצוני שונה, וכו), שדרוג בן הדינמי ומושבים מצויינים (אחרי 2500 ק"מ עם 116d-M בגרמניה, הגב לא התלונן ולו לשנייה).

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אחמדיניג'אד ישיר את התקווה בשידור חי לפני שפקלוסטר יעדיף את הלנצ'יה על פני הבוואריות .. just sayin...

פורסם

Fkl0ster,

עדיין לא ברור מה חשוב לך. האם ניהוג? האם יכולות שיוט? האם אבזור ותחושת יוקרה? לא ברור...

מה שכן, את המרצדס הייתי פוסל בכל מצב. היא פשוט יקרה מדי ביחס לתמורה שהיא נותנת וזו אינה רבה מלכתחילה.

אאודי A3, בהנחה שחגיגת ההנחות בצ'מפיון ממשיכה, אמנם משעממת אך ניתן לקבל אותה בהנחה מאוד משמעותית (אני מתייחס ל1.8 המאובזרת) אבל זה יהיה קצת מעל התקציב שהגדרת - לא יודע עד כמה אתה גמיש.

לקסוס CT200? טוב שלא רשמת פריוס.

מה כן?

ג'ולייטה מציעה חבילה מעניינת. אמנם אני משוחד, אך אני גם מכיר את הרכב inside out. הגרסאות המעודכנות נגעו בכמה נקודות טעונות שיפור של הדגם הקודם וכעת זו חבילה יותר שלמה. אם יש לך אפשרות למתוח מעט את התקציב, חד משמעית לך על התלתן הבסיסית. צליל המנוע ימשיך לנגן בראש שלך גם אחרי שיצאת מהרכב. אם לא, גם טוריסמו (גרסת הביניים) תתן חבילה מעניינת.

אם אתה מוכן להתפשר בסעיף ההתנהגות, הוולוו יכולה להיות טובה.

ב.מ.וו סדרה 1. מתיחת הפנים תגיע בקרוב לארץ ובסה"כ מדובר על רכב מוצלח מאוד. שווה לבדוק.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...