Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצטער מראש אני חופר על הנושא שוב, הייתי פשוט בוועידה משפחתית ונפלה החלטה(לא סופית אמנם) שהכי עדיף לקחת רכב חדש מהניילונים וזה אחרי שחבר של המשפחה ניסה לדחוף לי פיאט פונט גרנדה 2011 עם 100 אלף ק"מ ב34,000 שקלים.

לאחר הוועידה המשפחתית נסענו בין הסוכנויות ועצרנו על שלושה רכבים: פיאט פנדה, סוזוקי סוויפט וניסאן מיקרה. הנטייה שלי היא יותר לסוזוקי סוויפט מאשר ל2 האחרות אבל אני מתלבט מבחינת תמורה לכסף. אני נהנתי מהסוזוקי שהרגישה לי מאוד זריזה וגיר קצר ונעים להעברה, מבחינת ישיבה אני הרגשתי נוחות אבל תא מטען מאוד קטן. המיקרה הרגישה לי טיפה יותר נוקשה אבל עדיין נעימה, איבזור עדיף יותר ומשומה הרגישה לי יותר איטית ועצלה. מבחינת תא מטען אין הרבה הבדלי גודל לטעמי. הפנדה הייתה גם זריזה, נוחה, נעימה למגע ויושבת גבוה יותר ומרגישה טיפה יותר מרווחת אבל ההורים שלי מתנגדים גדולים של פיאט וצרפתיות אז קצת קשה לשחרר אותם מזה למרות שהם נסעו איתי ברכב.

מה שבאמת חשוב לי ברכב זה שכמו בחתימה שלא יתווכח איתי באת צורך לעקיפה(אני נהג די זהיר ולא עובר את ה100), מומלץ שתהיה מערכת שמע נורמלית עם USB/AUX לפחות אחד מהם, בטיחות טובה, סחירות עתידית טובה וצריכת דלק שתגיע למינימום 1:14 משולב.

ראיתי מספר חוות דעת וגם פה ראיתי נטייה לסוזוקי יותר מאשר לניסאן, האם באמת מבחינת אמינות, דלק וסחירות היא עדיפה ?

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

הניסן מיקרה רכב אמין מאוד,הוא נמכר במבצע של 60 אלף לגיר ידני אם זה עדיין קיים לדעתי זאת עיסקה טובה,היא מרווחת מהפנדה,תא מטען גדול יותר ותהיה זריזה יותר.

הסוויפט יקרה יותר,מבחינת הנוחות של המושבים הסוויפט לי אישית עדיפה.

לכן אם המיקרה הייתה לך בסדר והיא עדיין נמכרת במחיר הזה הייתי הולך עליה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

לא, אבל הסוכן הציע לי את המיקרה ב65 אלף אחרי טרייד אין על הנגמש והנחה קלה וכמו שרשמתי לא ממש נהנתי מהנהיגה שלה היא הרגישה לי די עצלה לעומת הסוויפט.

הסוויפט ברמת העיקרון הבעיה שאני רואה בסוויפט זה המחיר והתא מטען אבל אם מבחינת בטיחות, חיסכון דלק, אמינות וסחירות היא תתן לי את המבוקש ותהיה תמורה טובה לכסף אז אני אשמח לסחוט עוד כמה אלפים בשביל השקט הזה.

אשמח אם בעלי הסוזוקי סוויפט במיוחד הידניות יגידו לי את דעתם על הרכב

עריכה אחרונה על ידי Lagy1941

פורסם

לאגי - כמה אתה רגיש למחיר? אם זכרוני אינו מטעני, בגלגול הקודם ההתלבטות היתה בין רכב ישן לרכב פחות ישן, עם מגבלות תקצב משמעותיות. האם הפרש המחיר איבד את משמעותו?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ההפרש בפועל בין הסוזוקי למיקרה שואף לאפס כמעט, מבחינת תקציב יש מוגדר עד 70 אלף ולפחות כרגע ההצעות שקיבלתי על הסוזוקי והמיקרה נבדלות בינהן ב-4000 שקלים. על הסוזוקי 68 אלף ועל המיקרה 64 אלף. מבחינה כלכלית כללית המשפחה התגייסה לטובתי ותעזור ולכן הוחלט ללכת על חדש שישרת אותי כמו שצריך.

פורסם

הייתי בןדק גם את הקליאו שעכשיו מןצעת ב70 אלף גם כן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני טראומטי לגבי צרפתיות וגם במשפחה...בעיקרון כמו שאמרתי איבזור פחות מעניין אותי העיקר שיש מערכת שמע סבירה עם USB/AUX ולכן אין לי שום בעיה ללכת על רכב כמו סוזוקי סוויפט. חשוב לי מאוד לדעת מבחינת בעלים של סוזוקי שיש בבעלותם את הדגם הידני לתת לי חוות דעת על האוטו מבחינת בטיחות, דלק, אמינות ובכללי מה דעתכם על האוטו.

פורסם

חוות דעת על בטיחות - ה-EuroNCAP נתן לסויפט 5 כוכבים. אני מסופק אם יש בפורום מישהו יותר מוסמך, למרות מגבלות מבחני ה-NCAP.

לגבי שאר הנושאים - חפש הודעות שלי ושל חברת הפורום Murzilka, למרות שהן מתיחסות לדגם האוטומטי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...