ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,626 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב ידני וחזק. אני לא מתכוון לחזק בקטגוריות של GTI וכאלה, אלא משהו עממי יחסית שיסחוב היטב משפחה גדולה (לא כמותית ). היה לי בעבר פיג'ו 206 XS שעשתה עבודה לא רעה בזמן הקצר שהייתה ברשותי, אך לצערי נגנבה. אני מחפש משהו שיתן לי סוג של כוח והנאה באותה צורה. לשמחתי הרבה, הצלחתי למצוא עבודה יציבה מה שמאפשר לי לקנות רכב במימון או הלוואה. כרגע אין לי סכום נזיל למשהו יותר מתקדם מלקנות פיג'ו 206 פעם נוספת, אבל אני רוצה משהו שיתן לי שקט נפשי מבחינת תחזוקה ויציבות מאשר אוטו מזדקן בן 8-10 שנים. אחרי איזה שבועיים של בדיקה, אני חושב שדי צמצמתי את האפשרויות, ואשמח לשמוע את דעתכם: 1. סוזוקי סוויפט ידנית - על פניו אוטו יחסית חזק וזריז ביחס לאחרות בקטג…
הודעה אחרונה מאת Dark Muse, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 895 צפיות
מעוניין ברכב מיני\קומפקטי משנתון 2011-2012 לנסיעה לעבודה באזור המרכז. סה"כ קילומטראז' לשנה בסביבות 12000-15000 רוב הנסיעות בין-עירוניות בכביש החוף בפקקים. הדגשים הם: 1. צריכת דלק נמוכה 2. אמינות 3. חווית נסיעה 4. איבזור האם כדאי ללכת לכיון היברידיות כגון: הונדה ג'אז או טויוטה יאריס
הודעה אחרונה מאת shahari, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברה, לפני כמה חודשים התחלתי בחיפושי אחר רכב מתאים ולאחר כמה ניסיונות ללא הצלחה ברכישת רכב מתאים,הגעתי למסקנה שאני רוצה לקנות טויוטה קורולה או קורולה ראנאיקס כמובן כי האצ'בק עושה לי את זה. לאחר חיפושים רבים בפורום לגביי בעיות הבוצה ברכבים הנ"ל בין השנים 03-04' לא ממש הבנתי איך יש לי אפשרות במעמד הקניה לבדוק האם הרכב לא סובל מבעיית הבוצה הידוע, האם יש לי אפשרות לבדוק במוסך לפני הקניה את עיניין הבוצה?(כי לא ממש בא לי להתחיל לפרק קרטרים לפניי קניה) תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת K4vK4Zi, -
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לרכוש רכב זול ומפנק, הלכתי לראות כמה רכבים דיי התלהבתי. עכשיו כדי לא ליפול אני מתייעץ פה מה הסיבה שהרכב בשנתונים האלה נימכר כל כך זול ואיזה דגם הכי מומלץ בשנתונים האלה? ועל מה לשים דגש שרוכש את הרכב מה הבעיות הנפוצות שלו?
הודעה אחרונה מאת alon04, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 18.4 אלף צפיות
בשעה טובה הרחבנו את המשפחה בזוג תאומות. יש לנו בנוסף 2 ילדים (5,2) ועל כן צריך להחליף את הסוזוקי sx4 2010 שלנו. אשמח לקבל המלצות למיניוואנים. על הסוזוקי אקבל בסביבות ה50k. אוכל להוסיף עוד עשיריה אשמח להמלצות. חשוב לי קילומטראז נמוך, צריכה סבירה ואמינות. חשבתי על רנו לוגאן אבל הבנתי שהוא לא הכי בטיחותי. על סיטרואן c4 פיקאסו הרחיקו אותי כמו מאש עקב בעיות מכניות וחשמל רבות ומגוונות. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
בוקר טוב, רגע לפני אישור הזמנה סופית של הרכב האם יש משהו שעליי לדעת או לקחת בחשבון ? מדובר בדגם הבסיסי 2.0 ליטר הנעה קידמית. תודה
הודעה אחרונה מאת ROEE1975, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 746 צפיות
קיבלתי הצעה למודל 2009, 115,000 ק"מ שמעתי קצת ביקורות שליליות על הרכב, אשמח לשמוע ממי שיודע- צריכת דלק, בעיות מיוחדות וכו
הודעה אחרונה מאת fish fish, -
-
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת GalRo, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, אני רוצה לקנות אוטו התעניינתי בaudi a3 שנת 2000-2001 אני מוכן לחרוג ל 15 אם זה שווה את זה, ממש אהבתי את ה audi גם בגלל הכוח שיש לה לעומת הרכב שיש לי בבית אני נוסע על i10 מנוע 1.0 אז אני באמת מעדיף שהקנייה תיהיה אם שינוי במנוע, למשל יש לנו בעיר פולו שנת 2001 יפה וגם שמורה אבל בגלל ה75 כ''ס היא לא כל כך שונה מהאוטו שלי, אז אני מתלבט בניהם עכשיו אני גם שמעתי שהחלפים של האאודי ממש יקרים זה נכון ? אני אשמח לקבל הצעות, היופי מאוד חשוב לי שלא יהיה רכב שנראה כאילו הוא אספנות תודה רבה למי שיעזור.
הודעה אחרונה מאת Idan Bin-Nun, -
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי מישהי בעבודה שמוכר את המאזדה 3 שלה משנת 2008, 45 אלף ק"מ ב20,000 ש"ח שהיא סיפרה לי הייתי בשוק, ראיתי את האוטו והכל נראה כמו חדש, היא קנתה את האוטו ממגרש לפני שנה ב30 אלף ש"ח, עברה טסט לפני 3 חודשים ואין לה בעיה לקחת את האוטו לבדיקה. האם זה מציאותי? מחשיד? שווה בדיקה או שאולי לוותר על האוטו מלכתחילה? האוטו מאוד קורץ לי אבל מפחד לעשות טעויות.. תודה לכולם..
הודעה אחרונה מאת zvih, -
-
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם חושב על קניית גיטה 2015 חדשה ויש לי כמה התלבטיות דבר ראשון כרגע נותנים לי הנחה של 10000 שח על דגם ה 1.2 tsi כי מגיע מחליף עם מתיחת פנים חדשה עוד חודש-חודשיים ההצעה - גיטה 1.2tsi עם 105 כ״ס במחיר של 126,000 שקל הצעה שנייה גיטה 1.4 tsi עם 122 כ״ס במחיר של 145000 שקל , לציין שבנוסף למנוע מקבלים גלגל הגה עם שליטה על טלפון/מערכת מולטימדיה שהבחלט יפה יותר התלבטות ראשונה בין שני הדגמים? היום נסעתי בדגם ה 1.2 tai והיה מספק אין להם כרגע את דגם ה 1.4tsi מישהו מכיר את שני הדגמים ויכול לתת לי חוות דעת על השניים ?? צריכת דלק דומה פחות או יותר ?? אמינות של המנוע ?? בסוכנות כולם המליצו על דגם ה 1.2 ומציינים שיותר קל אפילו למכור את הדגם הזה בנ…
הודעה אחרונה מאת ishay0703, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, בעקבות המלצות חברי הפורום החלטתי לרכוש יונדאי i20 למשפחה הצעירה שלי. מצאתי מכונית מיד 2 שנראית טוב ועונה על כל דרישות המפרט היבשות (טרם נלקחה לבדיקה, אך שמורה מאוד). שאלתי היא - ברישיון הרכב מצוין שהדגם הוא GLI. לא נתקלתי בדגם הזה במחירון של יצחק לוי. מצאתי התייחסות אחת בפורום לעניין אבל אבל בלי תשובה סופית ולכן - האם מישהו מכיר את הדגם ויודע במה הוא נבדל מהinspire? במחירון של יד2 הוא מתומחר 5k פחות, וזה מעלה בי קצת חששות. לא הייתי רוצה לשלם יותר מדי על דגם מופחת, אבל אני לא בטוחה מה ההבדל. אני גם חוששת מהשוק שיש לדגם הזה לטובת מכירה עתידית. בנוסף המושב האחורי מרגיש לי קצת צפוף. האם למישהו יש ניסיון אישי עם ה-i20 לזוג+ ילד? ושאלה אחרונה - האם יש ה…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אהלן, מתלבטת בין שלושה רכבים חדשים: 1. יונדאי I30 . אבל עליה קיבלנו הצעה ממש מבאסת מהסוכן. הבחור ממש התנהג כאילו הוא נותן לנו הצעה ראשונית וזה מה יש. מבחינת מידות ונסיעת המבחן הרכב התאים לנו אש 2. סובארו אימפרזה. במבצע החדש של סובארו שגם מאוד התאים לנו ומבחינה כלכלית אחד השווים. 3. סקודה ראפיד\ראפיד ספייסבק. דרך מבצע חבר. מבצע מאוד שווה. הראפיד גם מאוד מרשימה והספייסבק מאובזרת מאוד. אני הייתי מעדיפה את האימפרזה אבל אני לא רוצה סדאן אלא האצ'בק בגלל שיש לי כלבים וככה הם אל חייבים להיות במושב האחורי. זה כרגע הדבר היחידי שהוא נגד האימפרזה ואולי גם קצת הגודל שלה. הסקודה מדאיגה אותי בגלל הDSG7. שאומנם הוא חדש אבל יש לו שם נוראי וסקודה נותנים אחריות יבואן רק לשנתי…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
סופש נעים לכולם חברים אני פונה אליכם במטרה לקבל המלצות לרכב למשפחה , שישרת בעיקר אותי ואת אמא שלי בסדר גודל של כעד 50,000 אין דרישות ספציפיות אך כמובן כרכב משפחה חשוב שלא תהיה מטחנה של דלק ושהרכב יהיה אמין סך הכול אם בנוסף אפשר יהיה לקבל גם עיצוב ומראה יפה על מנת לספק את אמא שלי שהיא זאת תנהג ברכב לטווח הארוך אז כמובן שזהו גם בונוס אנו עוברים לרכב הזה מטויוטה קורולה 2008 גיר רובוטי , שדרך אגב אוטו מצויין ששירת אותנו נאמנות מלבד הגיר שלאימי קצת קשה להתרגל אליו .
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אנחנו מעוניינים לרכוש רכב פנאי שטח חדש תקציב בסביבו 170K הדבר החשוב ביותר עבורי הוא ישיבה גבוהה ונוחה. בגלל כאבי גב שאני סובלת מהם. כמו כן חשובים לי: נסיעה שקטה, נוחות ואבזור. מבחינת צריכת הדלק, אני מבינה ששתיהן חסכוניות יחסית. יכולות שטח - לא משמעותי עבורי. נהגתי קצת בCX-5 ואהבתי את הכרית המתנפחת בגב התחתון. לא יודעת אם יש את זה גם באאוטלנדר? אני יודעת שהאאוטלנדר הוא 7 מקומות. זה פחות חשוב, אם כי מדי פעם (לעתים רחוקות) זה יכול להיות שימושי. אשמח לחוות דעתכם. תודה
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- 29 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם, נקרתה בדרכי הזדמנות לרכוש רכב משנת 2007 עם פחות מ-5,000 ק"מ (נתון אמת). הרכב הוא מאזדה 3, מנוע 2000, דגם ספיריט (עליה לכביש באמצע שנת 2006). הבעיה היא שהרכב מ-ע-ו-ל-ם לא עבר טיפול כלשהו, מלבד החלפת מצבר וצמיגים, כאשר היו תקופות שהרכב לא היה כלל בשימוש. האם רכישת רכב כזה הינה בבחינת 'בור ללא תחתית', או שמא מדובר בעניין פתיר ע"י ישור קו מאסיבי. אודה לתובנות של החברים המנוסים. כל טוב, צבי
הודעה אחרונה מאת zvih, -
- 2 תגובות
- 620 צפיות
עקב התרחבות המשפחה ושימוש בסלקל ובכסא תינוק אני מעוניין לשדרג את הרכב הקיים (אלמרה 2002). הרכבים ששמתי עליהם עין הם I30CW פוקוס סטיישן ופלואנס 2 ליטר. לגבי האחרון הציעו לי רכב עם 73K קילומטר יוצא ליסינג עלה לכביש באוקטובר 2010 ב45 אלף שקל. הרכב נוח ומאובזר לא רע (כולל פתחי מיזוג למושבים האחוריים). הנסועה הממוצעת היא עד 10K בשנה. מה אתם אומרים על הפלואנס או שיש אופציות יותר טובות? תודה
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 1 תגובות
- 603 צפיות
שלום לכולם אני מחפש רכב כבר כמה זמן שישמש אותי לנסיעות עירוניות ובינעירוניות פעם בשבוע, אחרי לבטים החלטתי ללכת על יד 2 משנתונים 2008 2007. אחרי חיפושים מצאתי את המכוניות האלה: רנו קליאו III אוטומטית 2008 עם 49000 קמ ב 33000. פולקסווגן פולו אוטומטית comfortline 1.4 שנת 2007 עם 52000 קמ ב 35000. בקשר לקילומטרז האם צריך להחשיד שיש כזה קמ נמוך? אני יותר מעוניין בפולו , יש משהו שצריך להזהר ממנו ברכב הזה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת j22bulfas, -
- 14 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום . אני מתלבט לגבי רכישת רכב חדש - סוזוקי קרוסאובר או יונדאי i-35 או מאזדה 3 אני נוסע פחות מ 10000 ק"מ בשנה אני קונה את הרכב מליסינג במזומן, אני מצאתי מליסינג במחיר הזה : סוזוקי קרוסאובר 111900 יונדאי אלנטרה 114900 מאזדה 3 114900 בלי האגרה כמובן חשוב לי - מחיר הטיפולים , הביטוח , שהרכב יהיה שומר ערך ולא ירד המון אחרי 5 שנים , רכב לא קטן , האבזור שיש ברכב , רכב חסכוני ורכב מהיר על העליות ... היונדאי אלנטרה הכי יפה אבל היא לא חסכונית בדלק המאזדה 3 חיסכונית ומאובזרת אבל אני לא רוצה אותה כי אחותי יש לה מאזדה 3 הסוזוקי קרוסובר מאובזר וחסכוני וזול אבל אני לא יודע אם הוא אמין או לא וגם א…
הודעה אחרונה מאת Fadi Hag Yehya, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 569 צפיות
יש לי כרגע הונדה אקורד 2003. הרכב מאוד איכותי, נסיעה חלקה, יש כוח למנוע, האוטו יפה לטעמי. הבעיה היחידה זה הדלק שהוא במשולב צורך בערך 1 ל 10. אני מחפש רכב חסכוני בערך משולב מעל 1 ל 17, שיראה יפה וירגיש איכותי כמו האקורד עם שמירת ערך כמו של הונדה. לא משנה ידני או אוטומט. חשבתי על מיני קופר שנים 2006-2007 אבל אני חושש מעלות אחזקה גבוהה משמעותית. מה אתם אומרים על פיאט 500 מנוע 0.9 ידנית? (אני חושש מירידת ערך דרסטית).
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 659 צפיות
ההורים שלי רוצים להחליף את הראפיד למשהו קצת יותר קומפקטי, הפאביה החדשה מאוד קורצת, הדבר היחידי שמרתיע זה DSG7 עם אחריות לשנתיים בלבד, אז אולי בכל זאת יש משהו עדיף? נסועה שנתית של כ-15,000 ק"מ סדר עדיפויות: 1. אבזור 2. זריזות 3. צריכת דלק 4. נוחות וכל השאר פחות רלוונטי (כמו מרווח לנוסעים מאחור, עלויות ביטוח, אחזקה וכו') כמובן שהשאיפה היא רכב חדש ולא משומש. תודה
-
מבקש להתייעץ לגבי רכב חדש לאישתי. הרכב יחליף סופר מיני ועליו להיות מרווח, כך שסלקל המונח על בסיס איזופיקס במושב האחורי, עדיין יאפשר לקחת את המושב שליד הנהג מספיק אחורה ולשבת בו בנוחות. שאר הדרישות, לפי הסדר: 1. אמינות 2. איבזור 3. מראה חיצוני 4. כוח 5. סחירות 6. נוחות 7. צריכת דלק אופציות שעלו בינתיים בג'יפונים הן: ספורטאז' 1.6, סוזוקי קרוסאובר, אופל מוקה. במשפחתיות: פיג'ו 308, טויוטה אוריס היברידית. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Yondalar, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 772 צפיות
אז אחרי שיחת טלפון, אני הולך כדי לבדוק את הרכב. אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים על הרכב. מודל 08 יד 3 כאשר היד הראשונה הייתה ליסינג של בן אדם אחד. 100,000 קילומטר. הבחור מטפל ברכב והרכב עבר טיימינג אך ללא קבלות. והטסט הוא לעוד חודשיים. המחיר שהוא דורש הוא 23k שזה כ-2k יותר מהתקציב שלי, אך אם זה רכב במצב טוב אני מוכן להתאמץ יותר. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
שלום. מתלבט בין שני רכבים ספציפים שנמכרים עכשיו. שניהם יד שניה ועולים קצת פחות מ30 אלף. שניהם עברו בערך 125 אלף קמ' . הכי חשוב לי זה אמינות ותחזוקה זולה. לא יודע מה עדיף.. נוטה קצת לסוזוקי.
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. אני רוצה לקבל ייעוץ בבקשה לגבי הרכב שברולט אבאו מודל 08-09 ידנית/אוטומט קילומטראז׳ לא מעל 130,000. אני רוצה לדעת אם הרכב הוא תמורה יפה לסכום של עד 22k ואם יש לרכב ״מחלות״ ידועות. אשמח לקבל כל דעה. תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת mark_Avn, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אז דברתי עם איזה 6 אנשים פונטו 1: הדגם הרגיל ,היה בהשכרה, יד חמישית שנה 2003, 285000 קמ, טופל במוסך של אבא שלו ואין היסטוריית טיפולים יש קבלות, יש abs , לא עבר תאונות, יש אזעקה ומזגן תקין על קור וחום, ויש נעילה מרכזית עם שלט מחיר 8000 מתגמש פונטו 2: הדגם הרגיל יכול להיות שהלך המצבר, יד 3 , 2003 הבחור לא יודע כלום על הרכב והוא אומר שהיא במצב מכני מעולה, מדבר הרבה ומספר הרבה סיפורים על הרכב, 181000 קמ , טסט עד חודש 7, לא טיפל במוסך מורשה ואין היסטוריית טיפולים הוא מוכר את הרכב אחרי חצי שנה בגלל שקיבל רכב מהעבודה והוא טוען שלא היתה לו תקלה אחת אז אין לו היסטוריית טיפולים הוא אומר שהוא החליף קלאץ ויש לו abs והמזגן תקין פונטו 3: ספייס רגיל, יד חמישית ל…
הודעה אחרונה מאת daniel08, -
-
- 19 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום לכולם! אבקש לדעת בקשר לסיטרואן c5 2011 דגם קומפורט. האם הרכב מומלץ?ניסיתי לחפש שרשורים בקשר לרכב הזה חוץ מזה שהוא נוח לא מצאתי משו מיוחד, כמה מכרים שלי אמרו שבשנה הזאת הטורבו והמנוע נתקלו ועשו כמה בעיות..זה נכון?אם אקנה את הרכב אני אמור לצפות לתקלות מהמנוע?מה התקלות ומה העלות תיקון? הרכב יקר לתחזוקה בהשוואה לסופרב ופאסאט? האם הרכב אמין או שכדאי לי להמנע מסיטרואן ומהמנוע הנ"ל?
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ביד 2 מפורסמת פונטו ספייס 2003 דגם elx ידנית יד ראשונה עם 139000 ק"מ באזור חיפה. המספר של המוכר הוא 0547304432. דיברתי עם המוכר והוא אמר לי להגיע לתחנת הרכבת בת גלים, ומשם הוא יאסוף אותי ונמשיך לבדיקה. המוכר העונה לשם יוסי טען בטלפון שהרכב על שמו (בפועל בהסתכלות ברשיון הרכב רשום על שם אישה שהוא טוען שהיא אמא של אישתו), טופל כל יומיו במוסך מורשה, ושהוא ידאג להביא את הניירת מהטיפול האחרון. יצוין לזכותו שציין שאם יש תקלות הוא מטפל על חשבונו - לא בדקתי את אמיתות הדברים. בבוקר כשהגעתי הוא טען שהמוסכניק היה עסוק ולכן לא יכלו להנפיק לו ניירת על הטיפול, ושזה רכב ישן ואף אחד לא מסתכל על זה... בהמלצת הפורום רציתי לעשות בדיקה במ.מ.מ טסטומט בחיפה. כשהחלטנו לנסוע למכון בד…
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אחרי שבועות ארוכים של חיפוש (די בעצלתיים) של קאיה ריו או יונדאי אקסנט שלא עלה יפה בינתיים (רוצה לקנות אוטו רק מפרטי ולא מליסינג אבל זה כבר נושא לדיון אחר...) הקנייה הפכה דחופה ולכן החלטתי להרחיב את האפשרויות. בהתחשב בתקציב שלי (עד 55k בערך) ובעובדה שאני מחפש שנת 2011 ואוטומטי בלבד נותרתי עם מס' אפשרויות ורוצה להתייעץ אתכם. הפרמטר הראשון שלי הוא שהאוטו יהיה מתאים למשפחה של זוג+ילד בן 6+תינוק, אבל מכיוון שאני רוצה להישאר איתו 6-7 שנים אז שיתאים גם ל-2 ילדים יותר גדולים (8-12) הכוונה כמובן למרווח במושב האחורי ומקום לעגלה שגם תשאיר עוד קצת מקום בתא המטען. נא הגידו לי אילו מהאופציות הבאות יכולות להתאים (כולן מתייחסות לשנת 2011). חשוב לי להדגיש שאנחנו לא מפונקים, כלומר גם…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום רב, אני מעוניין לקנות רכב ספורטיבי אך מרווח, משהו בסגנון של הסיאט לאון. האם הלאון נותנת תמורה למחיר? (שנת 2011 נכנסת בתקציב) אשמח לקבל תשובה והצעות נוספות, תודה מראש
הודעה אחרונה מאת sihproma,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 949 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- לב טוב
- itzik123
- sperial
- SlowRide
- Jeka88
- WE988244
- BioS
- danbr
- אליה
- אורי מ.
- chilcom
- srool