Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מתלבטת בין שלושה רכבים חדשים:

1. יונדאי I30 . אבל עליה קיבלנו הצעה ממש מבאסת מהסוכן. הבחור ממש התנהג כאילו הוא נותן לנו הצעה ראשונית וזה מה יש. מבחינת מידות ונסיעת המבחן הרכב התאים לנו אש:(

2. סובארו אימפרזה. במבצע החדש של סובארו שגם מאוד התאים לנו ומבחינה כלכלית אחד השווים.

3. סקודה ראפיד\ראפיד ספייסבק. דרך מבצע חבר. מבצע מאוד שווה. הראפיד גם מאוד מרשימה והספייסבק מאובזרת מאוד.

אני הייתי מעדיפה את האימפרזה אבל אני לא רוצה סדאן אלא האצ'בק בגלל שיש לי כלבים וככה הם אל חייבים להיות במושב האחורי. זה כרגע הדבר היחידי שהוא נגד האימפרזה ואולי גם קצת הגודל שלה.

הסקודה מדאיגה אותי בגלל הDSG7. שאומנם הוא חדש אבל יש לו שם נוראי וסקודה נותנים אחריות יבואן רק לשנתיים.

אני אשמח לעצות במה לבחור יותר. בעיקרון אם יונדאי היו נותנים לי עסקה יותר טובה או לסובארו היה האצ'בק מזמן הייתי בוחרת באחת מהם.

פורסם

מימון לא צריך להיות הקריטריון, כיון שאת לא חייבת לקחת אותו מהיבואן. בהחלט אפשר מהבנק או מגורמים כגון חברות ביטוח או חברות מימון. נושא זה תלוי בעקר במאפיינים שלך כלווה, לאו דווקא בדגם הנבחר. מציע לך לגשת בתחילת השבוע לבנק בו מתנהל חשבונך ולבקש הצעה עקרונית. מתוך תנאיה תלמדי עד כמה הבנק רואה אותך כלקוח יציב או מסוכן ולפי זה תראי אם מימון בכלל מתאים לך.

בגלל הכלבים הייתי בודק גרסאות סטיישן שמופיעות בהדרגה ביותר ויותר דגמים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שוב , הקיה ננפסלה כי לא אהבו אותה במשפחה.

מה שרצינו זה מקדמה נמוכה ותשלומים נמוכים.

חשוב לנו 5 דלתות (שוב בגלל הכלבים) ובנוסף אחריות יבואן (האחריות יבואן של סקודה נמוכה)וביטול כרית אוויר זה גם חשוב.

לגבי המימון מהבנק אין לי באמת דאגות תודה לאל. אני פשוט לא רוצה כרגע להוציא מקדמה גדולה ותשלומים חודשיים גדולים.

הכי אהבנו את הI30 אבל ההצעה של הבחור בסוכנות הייתה ממש מגוחכת וזה נראה כאיול בכלל לא הקשיב למה שאמרנו שזה חבל כי היינו מוכנים לצאת מהסוכנות עם הרכב אם ההצעה היייתה טובה.

כרגע סובארו נותנים לנו מקדמה של 6000 ש"ח +1500 ש"ח לחודש ואחריות יבואן לחמש שנים והתחייבות לקנייה מחדש.

אני פשוט מהססת כי זה סדאן וזה אומר כלבים במושב האחורי וזה פחות לנו. מה גם שלסובארו הבנתי שאין ביטול כרית אויר.

אולי הXV? אבל פה מדובר בהתחייבות כלכלית יותר גדולה.

הקיצר, בילינו שבוע בכל הסוכניות והליסינג השונים ועדיין לא מצאנו בול את מה שמחפשים.

פורסם (נערך)

מקדמה 6000 ש"ח ו-1500 ש"ח בחודש - זה 60,000 ש"ח ל-3 שנים. ומה קורה אחרי 3 שנים? תשלימי עוד 60,000 ש"ח יש מאין? תשארי שבויה בידי יבואן סובארו או חברת מימון זו או אחרת בעסקת "שדרוג"? תרוצי אחרי הבנק כדי לקבל הלואה לעוד כמה שנים, למימון רכב משומש שהבק ממש לא ירצה לקבל כמשכון ויגבה רבית גבוהה?

לא כתבת זאת בפירוש, אבל נדמה לי שאת נופלת למלכודת הקרויה "ליסינג פרטי". את צריכה להסתכל על עלויות העסקה בכללותן, לא רק על המקדמה. אם אין ביכולתך לרכוש רכב חדש אל תעשי זאת, כיון שמימון עודף - ומה שאת מתארת מצטייר לי כמימון עודף יחסית ליכולתך הכלכלית - הוא מלכודת העלולה לסבך אותך בעתיד.

ד"א - הלואה בבנק תצטייר לך כיותר יקרה מלכתחילה, אבל יש לה שלושה יתרונות: הפרישה היא ל-5 שנים (עם אפשרות פרעון מוקדם, חלקי או שלם), הרכב נרשם על שמך כיד ראשונה ובסיום ההלואה הרכב שלך, לא של חברת הליסינג. מדובר בעסקה שונה לחלוטין שלדעתי עדיפה למרבית הלקוחות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין לי בעיה עם הלוואה מהבנק אבל אני בכל מקרה אעשה עסקת בלון.

הרי גם העסקה של חבר היא דרך הבנק שלי.

היתרון שלפחות נראה לי שסובארו זאת ההתחייבות שלהם לקנות את הרכב במחיר מחירון ואחריות לחמש שנים.

מצד שני, אני חושבת שאולי אני מסתבכת יותר מידי עם הראפיד ספייסבק. זה רכב טוב, נחמד מאוד שעונה על כל הדרישות שלנו.

מפחיד אותי שווי השוק שלו עוד שלוש שנים. בייחוד כי הספייסבק זה דגם חדש לחלוטין.

פורסם

של נעליך מעל רגלייך והס עם דיבורים כאלו!

:)

זה לא רק הכלבים, אני אישית לא אוהבת סדאן. זה כל כך מרובע בעיני. אני מעדיפה האצ'בק או סטיישן

פורסם

לספייסבק בעיית נוחות נסיעה - את תרגישי כל בור, האם ביצעת נסיעת מבחן?

בלי קשר מחזק את מה ש-sperial כתב לגבי העדפת הלוואה בנקאית לעומת עסקת ליסינג.

לא מבין למה פסלתם את הקיה סיד, היא המכונית הטובה ביותר מבין אלו ששקלתם וגם נראית הכי טוב בעיני (+ אחריות של 7 שנים). החסרון היחיד שלה, הוא שגרסת הסטייל נפוצה מאד בציים, אך אם אתם מתכוונים להחזיק במכונית 5 שנים אז זאת לא נראית לי בעיה. כמו כן, אם שקלת ספייסבק, אז הייתי בוחר את הסיד האצ׳בק שגם מאובזרת יותר, יפה יותר ולא נפוצה בציים כמו אחותה הסטיישן.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הקיה נפסלה בגלל נוחות.

פשוט לא אהבנו את המושבים שהיו מאוד משופעים לעומת רכבים אחרים.

אפילו הישיבה ברכב באולם תצוגה הייתה לא נוחה.

אמנם בריו השיפוע היה פחות מאשר בסיד אבל הריו לא באמת ענתה על כל הצרכים.

אנחנו ננסה לראות השבוע את הסוזוקי קרוסאובר ולעשות נסיעת מבחן.

בנוגע להלוואה מהבנק אנחנו לא חוששים לקחת בכלל אלא רק רוצים לראות הצעות הגיוניות.

ההצעה של יונדאי הייתה ממש מגוחכת והשאירה טעם כאילו הסוכן לא רצה למכור.

זה לא מובן לי בכלל היחס של חלק מהסוכנים, הם לא מרוויחים עמלה?

• תוכן חדש...