Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

איך השרשור קפץ למעלה?

נוחות היא עניין אישי מאד, וברור של כל מושב שיתאים למני יתאים גם לשרית. על זה, ועל ההעדפה לאחוריים משוטחים או מאורכים נאמר "על טעם וריח אין להתוכח".

נושא המימון הוא עניים שונה לחלוטין. עסקת בלון היא עניין מסוכן מאד, במיוחד אם אין לך הסכום הדרוש בחשבונך, כיון שיום סיום העסקה יגיע ואז הבלון עלול להתפוצץ בפנים כאשר יהיה עלייך לשלם סכום גדול. אפילו אם צפוי שחרור של סכום מתאים, נניח קרן השתלמות, לא כדאי להסתמך עליו, שכן הקרן עלולה להפסיד מערכה, או שהסכום יידרש למטרות יותר חשובות. המקרה היחידים שבהם הייתי לוקח הלואה הם אם מדובר בגישור (עד מכירת הרכב הקיים, עד שחרור קרוב של סכום שברשותך או כדי להמנע מפתיחת פקדון\קרן כלשהי, שעומדת לרשותך במקרה של תקלה בהחזרים) או אם מדובר בהלואה בתוך המשפחה שבה אין לחץ ברור להחזר בזמן קבוע, ובד"כ אין עלויות נלוות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היי שרית,

לא אלאה אותך במלל אני רק יכול לידע אותך שבסובארו כמו שציינת באפשרות שנייה שלך יש כמה פרמטרים שמאד מתאים לרצונות שלך:

*האחריות ל-5 שנים

*תיבת הילוכים רציפה בשילוב מנוע בוקסר שתורמים לצריכת דלק מצוינת של 17.2 ק"מ/ל' בנסיעה משולבת.

*נכון שהאמפרזה היא לא 5 דלתות, אבל יש רכבים אחרים שגם עומדים באותם פרמטרים כמו ה-XV בעלי 5 דלתות.

אשמח לעזור לך בשאלות יותר ספציפיות...

תודה ,אייל :)

פורסם

אני מניח שאת מדברת על מבנה המושב האחורי ולא הקדמי, ובמקרה זה אני מסכים איתך, זווית המושב האחורי בריו שכובה מדי. זה מרגיש מעט מוזר אבל נוח לאורך זמן. סיד זה רכב אחר לגמרי. איכותי הרבה יותר מריו וגם מאלה שצינת כמתחרות. בנוסף המושב האחורי בסיד בעל מבנה פחות שכוב מהריו.

בכל מקרה הייתי ממליץ לך לבדוק את פיג'ו 308. זו מכונית מאוד נוחה, אם לא הנוחה ביותר ועם תא המטען הכי גדול בקטגוריה.

כולם נותנים היום מימון בצורה כזו או אחרת, אז נקודה זו פחות רלוונטית לפני שבחרתם בדגם.

פורסם

בחירה מעולה :) תהנו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...