Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות בקשר לסיטרואן c5 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היצרן אמר 30k אז אני עושה כל 15k . טיפול קטן 550₪ טיפול גדול 1000₪ לסירוגין. בטיפול גדול מבצעים גם פלאשינג.

בשנים האחרונות היצרן החליט שישראל בעלת אקלים טרופי והמליץ כל 20k ושמן סינטטי מלא. בנושא השמן לקחתי את ההמלצה.

חבל שמוסך רון יצא במבצע החלפת שרשרת תזמון רק לגרמניות . גם לצרפתיות מגיע להנות. כנראה שפעם ב 100K צריך להחליף שרשרת.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
היצרן אמר 30k אז אני עושה כל 15k . טיפול קטן 550₪ טיפול גדול 1000₪ לסירוגין. בטיפול גדול מבצעים גם פלאשינג.

בשנים האחרונות היצרן החליט שישראל בעלת אקלים טרופי והמליץ כל 20k ושמן סינטטי מלא. בנושא השמן לקחתי את ההמלצה.

חבל שמוסך רון יצא במבצע החלפת שרשרת תזמון רק לגרמניות . גם לצרפתיות מגיע להנות. כנראה שפעם ב 100K צריך להחליף שרשרת.

אני אתקן אותך קצת הייצרן ממליץ כל 30K טיפול.

אך בספר רכב מצויין כי בארצות חמות מעל 30 מעלות ומאובקות יש לבצע טיפול כל 20K או שנה

• תוכן חדש...