ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,627 נושאים בפורום הזה
-
שלום לכולם,, היום הייתי בסוכנות מאזדה וקבלתי הצעה על מאזדה 3 2.0 ליטר דגם ספיריט,בהנחה של 7000 שקל, אבל הקאץ' פה שהרכב משנת יצור 2014 יושב בנמל באילת כניראה יותר מחצי שנה ורציתי להבין עד כמה זה משפיע ואם כדאי לשלם מחיר מחירון ולקבל רכב חדש מהמפעל? יכול להיות שהרכב ניזוק בכל הזמן הזה שהוא בנמל?הרי השמש של אילת יכולה לעשות נזק לצבע,צמיגים,גומי ופלסטיקים,לשלשת ציפורים וכו'...עזרה בבקשה
הודעה אחרונה מאת turbo2000, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 654 צפיות
אהלן, אני קונה הונדה סיוויק 5 דלתות, שנתון 2012 הבדיקה יצאה נקיה, וזה הדוח דחיסה אין לי מושג מה הוא אומר, מישהו מבין מה תוצאות הבדיקה?
-
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 938 צפיות
שלום, אנחנו מחפשים רכב לשימוש יום-יומי: נסיעות עירוניות מדי יום באזור הררי. נסיעות בין עירוניות ארוכות אחת לשבוע (250-300 ק"מ). נסועה שנתית כ-18,000 ק"מ. דרישות מהרכב: גיר אוטומטי (לא רובוטי) 4/5 דלתות תא מטען סביר-גדול (מתאים לעגלה) נסיעה נעימה (נוחות, בידוד רעשים וכו') בטיחות צריכת דלק נמוכה-סבירה אמינות גבוהה ככל האפשר שנת ייצור 2009-10 ומעלה התקציב הנתון: כ-40,000 ש"ח, עם אפשרות לחריגה של כמה אלפי שקלים, עדיף למטה . חיפשתי מעט בפורום, אבל לא הצלחתי להגיע למסקנות ... אשמח לקבל חוות דעת מבעלי מכוניות שיכולות לענות על הדרישות. תודה!
הודעה אחרונה מאת Edy, -
-
שלום לכולם, אני הרבה זמן קורא בפורום הזה אבל אף פעם לא פתחתי חשבון.. עד עכשיו . אני מחפש רכב יוקרתי, חדש, ספורטיבי, נראה טוב, אוטומט. (לא מחפש פרקטיות אני בן 23..) ההתלבטות כרגע היא בין: מיני קופר pure led - S מחירה הוא 232,000 audi a3 1.8 עם חבילת שארפ וחבילת s line ההצעה שקיבלתי מצ'מפיון היא 240,000 בערך אבל אפשר להוריד אותם. bmw סדרה 1 החדשה שתגיע בקרוב (אני לא אוהב את הצורה הקיימת כרגע ואני יכול לחכות למתיחת פנים) אשמח לעזרה!!
הודעה אחרונה מאת CarAddict, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 10.4 אלף צפיות
מה זה תיקון עמוד צד שמאל מרכזי:
הודעה אחרונה מאת adi_b, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, לקחתי לבדיקה יונדאי אקסנט 2007, יד ראשונה מפרטי. עוד לפני התוצאות - המוכר אמר מראש (בטלפון) שלא היו תאונות, כשנפגשנו עידכן שהיתה תאונה קלה, החליפו פגוש וסידרו מכסה מנוע. חוץ מזה, בבדיקה מצאו כמה ליקויים, שמופיעים בטופס המצורף. השאלה אם כדאי לקזז את זה מהמחיר, לקנות ולתקן או לוותר ולהמשיך לחפש. ואם מישהו יכול לתת גם סדר גודל של עלויות התיקון - תבוא עליו / עליכם הברכה.
הודעה אחרונה מאת נומד, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 523 צפיות
שלום לכולם! בעלי ואני רוצים לרכוש רכב ראשון בארץ. בעלי עולה חדש וכהטבה אנחנו יכולים לקנות רכב חדש ללא מכס שבסכום שהקצבנו לעצמינו (95 אש"ח גג) מדובר בכ10-11 אש"ח הנחה. התנאי להטבה הוא לא למכור את הרכב 5 שנים אלא לעולה חדש. מכיוון שזה תנאי די נוקשה (הכל יכול לקרות ב5 שנים) בהתחלה רצינו לקנות רכב יד שניה, אבל אחר כך שיכנעו אותנו ללכת על רכב חדש ולנצל את ההנחה. בעלי חובב רכבים תוצרת גרמניה ובחו"ל נהג על דגמים שונים של מרצדס. בארץ לא נוכל להרשות לעצמינו את התענוג מכל הבחינות. המליצו לנו על פולצוואגן גולף וסיאט לאון, אבל הרכבים יקרים לתקציב שלנו, ואם לקנות רכב משומש אז עד 50,000 ק"מ. ההמצלה הבאה היא סיאט איביזה או סקודה פאביה החדשה. הסתכלנו על איביזה, והרכב מאד פשוט מב…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 27 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום, ברשותי טויוטה אוריס 2011 שאני מאוד אוהב (פרט לתא המטען הקטן) שהגיע הזמן לשדרג אותה לרכב חדש. אנחנו משפחה בת 4 נפשות (כשהאוריס נרכשה היינו רק 2) ואישתי נוהגת בקורולה יד2. הרכב אמור לשמש לנסיעות יומיות לעבודה, טיולים קצרים בסופ"שים ומדי פעם נסיעות ארוכות (אילת, כנרת וכ'ו). אנחנו מתלבטים בין (הרכב אמור להיות ברשותינו כ4 שנים): סובארו XV (רכב שגם אני וגם אשתי מסמפטים) הונדה סיוויק האצ'בק (המועדפת של אשתי ) וטויוטה אוריס סטיישן הייבריד (הממועדפת שלי) הנושאים שחשובים לי הם : שמירה על ערך נוחות נסיעה אמינות צריכת דלק מחיר טיפולים והכי חשוב - שיהיה מרווח וכיף לנהוג בו אשמח להצעתכם\דעתכם תודה אבישי
הודעה אחרונה מאת GoRide, -
חששות לאחר קניית רכב 1 2
מאת ab0607- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אני מקווה שזה הפורום המתאים ולא הפורום המשפטי. רכשתי רכב לאשתי ביום שישי מסוחר שכשרק הגעתי לראות את הרכב הוא הזדהה כסוחר ולא הסתיר את זה,הרכב נראה במצב מעולה חיצונית אך עקב חששות הלכתי גם למכון בדיקה ושילמתי כסף על בדיקה. מדובר על פונטו ספייס 2006 שעבר טסט לפני שבועיים (זה נתון שיוכל להועיל למי שיכול לעזור). עשיתי כמה טעויות של טירונים וזה עוד לא רכב ראשון שלי. יש לי מספר חששות שאשמח לדעת אם יש טעם לחשוש בכלל: 1.טעות ראשונה היא שקניתי את הרכב מסוחר,אני חושב שהסוחר מכיר את המכון בדיקה ולכן הבדיקה יצאה יחסית ללא כל בעיה..אין בעית נזילות (למרות שהמנוע נראה שטוף) התגלו רעשים ובלאי רגילים אבל לא משהו דרסטי או בעייתי בכלל.אין בעיות גיר שלדה או מנוע וללא תאונו…
הודעה אחרונה מאת ab0607, -
- 12 תגובות
- 846 צפיות
שלום, אני מעוניין להחליף את הרכב המשפחתי שלי, חשבתי על 4 רכבים למרות שאינם מאותה קטגוריה, אשמח להכוונה ממי שמכיר שמע יודע, סובארו B4 סקודה אוקטביה פורד פוקוס יונדאי I35 אני מדבר על סכום של עד כ70K +/-. כמובן לפי אחזקה של הרכבים ואיכותם (ביטוח,טסט,טיפולים)... תודה רבה!!!
הודעה אחרונה מאת claudia5, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי בבקשה חוות דעת לגבי הרכב הנ"ל. נתוני צריכת דלק, אמינות, באיזה מוסכים לטפל, עלות אגרת רישוי, וכל נתון נוסף שיכול לעזור לי לגבש החלטה. תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת j22bulfas, -
- 5 תגובות
- 932 צפיות
שבוע טוב לכולם , לאחר 4 שנים עם ניסאן קשקאי שנת 2011 אני מעוניין להחליף רכב יש לי כמה התלבטויות בין רכבים , 1. פורד מונדאו החדשה (פיוז׳ן)2015 2.שברולט מאליבו (הגירסא שתצא בתחילת 2016) 3.מאזדה 3,6, cx5 אני מחפש ברכב שיהיה מאובזר מבחינה טכנולוגית מצלמת חנייה, מערכת מולטימדיה , גג נפתח לא חובה אבל עדיף , מרווח , נוחות נהיגה ,צריכת דלק של סבירה , שמירה על הערך במהלך השנים , מכונית אמינה , ועדיפות לכ״ס וקגמ גבוה . מבחינת נהיגה אני לא מתכוון לעבור את ה 10 אלף קילומטר בשנה . תודה לעוזרים
שלום, אני מחפש רכב משפחתי מרווח (שלושה ילדים), חסכוני ואמין. קיבלתי המלצה חמה על הרנו פלואנס וגם עסקת ליסינג פרטי מזמינה - 5000 ש"ח מקדמה ותשלום חודשי של כ-1000 ש"ח לשנתיים. הרכב מגיע עם אחריות לשנה. הבנתי שהדגם סובל מתקלות חשמל - והייתי שמח לקבל חוות דעת על אמינות הרכב. כאמור ירידת הערך לא רלבנטית מאחר ומדובר בעסקת ליסינג לשנתיים שבסיומה אני מניח מפתחות על השולחן. תודה
הודעה אחרונה מאת liorsn, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי כרגע יונדאי אלנטרה 2007 מנוע 2.0, היא עושה 1:10 , האוטו ממש בסדר אבל הגיר מרגיש לי טיפה כבד.... אני שוקל להחליף לאאודי 2007 מנוע 2000 סמ׳׳ק ( משום מה אני מפחד לקחת טורבו, במידה ויתקלקל נראה לי הטיפול יקר מאוד) , אני תמיד אוהב לשמוע דעות של אנשים אחרים, אשמח להצעות או ניסיון עם האאודי, איך הוא מרגיש כבדה/זריזה, צריכת דלק, טיפולים.. (אני גר בכרמל בחיפה ונוסע כול יום למפרץ בקריות וחזרה, כלומר כול יום יש ירידה רצינית ועלייה רצינית)
הודעה אחרונה מאת 1986edi, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 723 צפיות
היי. פתחתי כאן בעבר שרשור של עד 15, המשפחה מוסיפה אז התקציב עלה ל30K אנחנו זוג תל אביב שמחפש רכב קטן כיאה לבעיות החניה בתל אביב. שיהיה בעיקר אמין וחסכוני להחזקה מכל הבחינות - דלק מוסך חלפים ביטוח וכו' אנחנו נוסעים מעט בעיר באמצע השבוע ומחוץ לעיר בסופשים. האוטו צריך להיות אוטומט (ועדיפות ללא רובוטי) בטיחותי במידת האפשר בתקציב האוטו מיועד לשרת אותנו לפחות לכמה שנים זה לא אוטו לשנה שנתיים. אם אפשר אז גם שיהיה מהנה לנהיגה אבל זה לא בראש סדרי העדיפויות זהו, אשמח למספר המלצות בקטגוריה כדי שאתחיל לחפש כאלה עם שנתון גבוה וקילומטרז' נמוך ככל שאמצא תודה מראש לכולם
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום שמי מאיר בן 25 סטונדט ונהג מנוסה מגיל 18 מחפש רכב אמין,אוטומט,חסכוני,וגם נוח.(וגם עליות בחיפה) אני יודע שלתקציב זה הרבה דרישות אבל אני לא מבין כל כך במכוניות, כרגע חשבתי על 2 מכוניות שנראה לי שמתאימות לי. -מיצובישי לנסר קלאסיק 2008 -פיאט גראנדה 2008 אני פתוח להמלצות, גששתי גם ויש כמה מכוניות שהייתי רוצה לשמוע המלצות: -מאזדה 3 -סובארו אמפרזה -הונדה סיויק -סיאט איביזה 03-08 תודה רבה מכל הלב על זמנכם אני לא מבין גדול סה"כ מחפש קניה בטוחה.
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 607 צפיות
למי שרכב לפני מס' חודשים, אחרי משך הזמן הנ"ל איך אתם מתרשמים מהרכב? העדפה לגרסת דיזל 4X4
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב, ברשותי מאזדה לנטיס 323 GLX שנת 2001. קודם כל רציתי לשאול בכמה אני יכול למכור אותה היום? דבר שני, רציתי להחליף , קצת להשתדרג ואני מחפש רכב בתקציב של עד 40K. יש המון אופציות בשוק, אבל אני מצמצם את הרשימה בכך שהדברים החשובים לי הם: 1) בראש ובראשונה אמינות הרכב, מבחינת טיפולים אחזקה, שיהיה אמין ובטיחותי. 2) אני סובל קצת מבעיות גב, ולכן אם אפשר שיהיה נוח באופן יחסי כמה שאפשר. 3) אם אפשר שיהיה חסכוני בדלק, מה טוב.. רכבים שאני לא מתקרב אליהם הם : כל רכב צרפתי, איטלקי(רנו,פיג'ו,סיטרואן פיאט וכו'..) הונדה (רק בגלל שהיא מאד נמוכה וזה קצת מקשה עליי) מיצובישי (פשוט לא מתחבר) כל השאר באות בחשבון. אז תודה רבה לכולם, שיהיה חג עצמאות שמח, ומקווה לק…
הודעה אחרונה מאת UpSeNt, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 851 צפיות
היי אני מחפש לקנות גטס 2006. ראיתי שיש למשל תחת תת דגם gls מנוע 1350 ומנוע 1400 ובעבר אמרו בפורום שה1350 שותה דלק. האם הדבר נכון גם לגבי הדגמים של 2006?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
שלום, לקחתי לבדיקה סוזוקי אלטו 2012 GLX 0.996 ידני, יד 1 מפרטי, עשתה 41,000 ק"מ, טסט ואחריות יצרן עד נובמבר השנה. לרכב יש מספר שריטות ודפיקות, צריך להחליף שני צמיגים, ללטש פנסים קדמיים, להחליף מצבר. בנוסף התברר לי (בבדיקה, לא נאמר לי מראש) שהדלת השמאלית האחורית הוחלפה, אך אין נזק לשילדה או הלחמות כלשהן. נסעתי על הרכב והוא נוסע מעולה מבחינתי. כמו כן לקחת בחשבון טיפול 45,000 בעלות של כ-1100 ש"ח בקרוב. שאלתי היא, בהינתן שמחיר המחירון הוא 38,600, מה המחיר עבורו שווה לי לקנות את הרכב? תודה
הודעה אחרונה מאת nadav25, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 465 צפיות
שלום, אני רוצה להחליף את הרכב שלי ואני שוקל לרכוש אימפרזה טורבו (סוג של חלום ילדות ). כנראה שאקבל דלקן לרכב הפרטי שלי ממקום העבודה הבא שלי ולכן בוא נוריד מראש את שיקול עלויות הדלק, שהוא שיקול כבד במיוחד ודי ברור לאן הוא נוטה בנוגע לרכב זה. מעבר לכך , רציתי לשמוע מה דעתכם בנושא? 1.אני מעדיף רכב שלא עבר שיפורים או שיפורים מינימלים (בעיקר כי לא בא לי שיורידו אותי מהכביש ושאצטרך להתעסק עם העברת טסט בקומבינה) , כמה קשה למצוא אימפרזה כזאת? 2.מה עלויות האחזקה מעבר לכך? בדקתי בוובי ועלויות הביטוח נראות סבירות לחלוטין. ירידת ערך כבר אין לרכב ישן כל כך , אז נשאר רק אחזקה שוטפת, האם היא יקרה משמעותית מרכב משפחתי אחר? תודה, אוהד.
רוב האנשים רוכשים בארץ (מהיבואן או יד שניה) רכבי בנזין ולא דיזל. ראיתי אתמול בתחנה שאני מתדלק אצלה קבוע, כי המחיר לליטר דיזל זול בכ-35 אג' ממחיר ליטר בנזין וברוב המקרים רכבי הדיזל יגמעו יותר ק"מ מהבנזין - כלומר גם לתדלק בפחות כסף וגם לנסוע יותר - רווח כפול. אז איפה הקאץ'? עד כמה שידוע לי מנועי הדיזל אמינים, רועשים פחות מפעם וגם מזהמים פחות. היום יש רכבי דיזל גם לסופר מיני (קאיה), מיקרו וואן (C3 פיקאסו), משפחתיות (פלואנס), ג'יפים (גרנד צ'ירו'קי) ועוד. כלומר יש מבחר (וגם גירים אוטו'/רובוט'). אז למה בכל זאת לא רוצים דיזל? האם האחזקה במוסך יקרה יותר ברכבי דיזל? האם הם סובלים מתקלות יותר מרכבי בנזין? האם יש תשלום נוסף למדינה בגין הדיזל? (נדמה לי שביטלו כבר א…
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום רב, ברצוני לייבא ב.מ.וו. 320D חדשה מגרמניה. הדגם במנוע דיזל עם 184 כ״ס, גיר ידני, בגרסת לימוזין או סטיישן (עדיין לא החלטתי). מחיר הרכב בגרמניה, ללא מעמ הוא 24,000 יורו שהם כ- 100,000 ש״ח. אני מעוניין להתחיל את תהליך הייבוא. האם מישהו יכול להעריך את העלות המלאה והסופית של הרכב הכוללת את תשלומי המיסים, ההפחתות, ההובלה וכל השאר? האם מישהו יכול לפרט, פחות או יותר, את העלויות הכרוכות בתהליך? תודה!
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 3 אלף צפיות
הי, אשמח לקבל תגובות על פז'ו308 שנת 2010 66,000 קלומטר האם האוטו רואה הרבה מוסך? האם יקר לתחזוק? אשמח לעזרת מבינים תודה
הודעה אחרונה מאת skitsa, -
היי, אני מסיים בקרוב 3 שנים של עסקת ליסינג מהעבודה ובגלל שזה די יקר, אני לא מתכוון להמשיך בליסינג. אני מתלבט האם לרכוש את הרכב שהיה לי בשלוש שנים האחרונות: סקודה אוקטביה אמביאנט 1.2 TSI, עלה לכביש במאי 2012. 100 אלף ק"מ. אופרייט-ליס הציעו לי לקנות את הרכב ב-70 אלף ש"ח, כמבצע לעובדי החברה. לשם השוואה, עבור אוקטביה 2011, 84 אלף ק"מ, הציעו לי באופרייט-ליס שלא במסגרת העבודה, 73 אלף ש"ח. ביד 2, המחיר גבוה בהרבה. מחירון משוקלל ליד ראשונה נהג יחיד בליסינג, 100 אל ק"מ, בלי תאונות זה בערך 81 אלף ש"ח, כך שההצעה היא לא רעה. הרכב עצמו היה סבבה יחסית, פרט לנורות שכל הזמן נשרפו, וחיישן לחץ שמן מנוע שתוקן. שאלה ראשונה, האם ידועות תקלות נפוצות לרכב הזה…
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 822 צפיות
שלום לכולם. שמי תומר(24),גר בנשר ומיועד להתחיל את שנתי האקדמאית הראשונה במכללת רופין(עמק-חפר) באוק' הקרוב. הרכב הנ"ל יהיה בשימוש עיקרי שלי אך גם של בת הזוג בחלוקה של 70:30 לטובת הבין-עירוני(!). הרכב מיועד ל15,000 ק"מ בשנה בקירוב. תקציב: 35K-40K *במסגרת תקציב זה עפ"י לוחות הרכב ניתן לרכוש סיריון 08/09 או פולו 07/08. דרישות(בדגש על סטודנט): -אמינות -יוקר טיפולים -צריכת דלק -יוקר ביטוחים -נוחות נסיעה בין-עירונית וכמובן לשקלול,מי נותן את התמורה הטובה ביותר למחיר?! תודה רבה מראש על חוות הדעת
הודעה אחרונה מאת adi_b, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. בחיפושיי אחר רכב חסכוני, בטווח של עד ה-30K, אמין, מצאתי מס' מציאות, בין השאר את המרצדס C CLASS. מדובר ברכב 2000-2200 סמ"ק, מנוע דיזל או דיזל טורבו, מאובזר היטב וגם חסכוני. העניין הוא הקילומטראז'. רובן היו מוניות בעבר, ולכן מגיעות עם מעל 450K ק"מ. עד כמה זה משמעותי? האם לא שווה לקנות רכב כזה כיוון שהוא אמין וחסכוני ולקחת את הסיכון עם הקילומטראז'? בנוסף - האם אתם מכירים עוד יתרונות וחסרונות של הרכב הזה שכדאי להתחשב בהם? תודה רבה!
- 1 תגובות
- 3 אלף צפיות
ערב טוב, רציתי לשאול האם מישהו יודע לגבי אמינות של הגיר ברכב הנ"ל, הייתה בבעלותי A3 2011 גיר Stronic 7 לצערי לא התרשמתי לטובה הייתי מספר פעמים במוסך לצורך החלפת קלאצים ועידכוני גרסה למינהם.. אם מישהו יודע לגבי ה Q3 2012 זה יעזור לי מאוד?
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מברר עבור חברים שרוצים להחליף טויוטה ורסו 2013 ברכב גדול ומפנק יותר. האופציות שחשבתי עליהם: יונדאי סנטה פה (זו הבחירה שלהם כרגע), קיה סורנטו (דגם אורבן אומנם זול אבל לא מספיק מפנק) ופורד אקספלורר שאין לי ממש מידע לגביו. הדרישה היא לרכב שישמש משפחה בת 6 נפשות, שיהיה מרשים ומפנק. נוסעים ממש מעט (כ-10000 קמ בשנה בלבד). אני יודע שמדובר בצעד ממש לא כלכלי אבל זו הבחירה שלהם. אשמח להמלצות על הדגמים שרשמתי וגם על דגמים שלא חשבתי עליהם.
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
אחרי חיפושים נרחבים החלטתי לרדת מ-7 מקומות ולמצוא רכב עם מושב אחורי מרווח ל-3. כשישבנו ברנו סניק (רגילה, לא גרנד סניק) , נדהמנו לגלות עד כמה הרכב מרווח הקןלאוס- על פניו נראה רכב נחמד במחיר שפוי, מציע מרווח גחון גבוה שחשוב לנו (אין צורך ביכולת שטח) ולשאלות: האם המושב האחורי והחלל הפנימי מרווחים כמו ברנו סניק? תא המטען? האם יש בעיות אמינות מיוחדות? אחזקה? לא נתקלתי במנוע הזה בדגמים אחרים תודה
הודעה אחרונה מאת j22bulfas,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 914 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- David32
- איציק נ.
- מלטבשי
- baer
- flytomars
- avargel
- ידית
- falou
- guy.a
- NirNissimov
- ברווז
- gadik6