ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,624 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בשנה הקרובה מתחיל ללמוד באשדוד, אני מאשקלון והרכב יצטרך לשרוד את הנסיעות האלו על בסיס יומי(20 ק"מ לכיוון). קראתי פה המון המלצות בפורום וכולן נוטות לטובת פיאט פונטו ויונדאי גטס. אני מעדיף רכב ידני והדרישות העיקריות שלי הן צריכת דלק ואמינות. אני לא מצליח למצוא ביד 2 יונדאי ידניות שנראות במצב טוב, ואלו שכן חורגות מהתקציב. לעומת זאת, נתקלתי בכמה פיאט פונטו גרנדה משנתון 2008, ידניות, בסביבות ה150K. חלקן מהשכרה\ליסינג וחלקן מידיים פרטיות. דווקא זו שנראית הכי שמורה, כבר עברה החלפת גיר וקלאץ' ותאונה קלה(לטענת המוכר) שדרשה יישור מכסה מנוע והחלפת פנסים. מה אתם מציעים לעשות? אני בתקופה מאוד לחוצה מבחינת סידורים לקראת החתונה שלי בחודש הבא, ולא יכול להישאר בלי רכב.
הודעה אחרונה מאת OranKimhi, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 819 צפיות
אשמח לקבל ייעוץ על איזה רכב כדאי לי לקנות בטווח 45K-40 מה חשוב לי שיהיה באוטו: - אוטומטי - תחזוקה זולה - חסכוני בדלק בעיר - אמין - שלא יבקר במוסכים יותר מדי - שהאוטו יהיה מרווח לזוג, ולמצב שיש ארבעה נוסעים - רכב 5 דלתות (האצ'בק) אני נוסע כיום ב - I20 אוטו', לדעתי צריכת הדלק לא משהו. וכיסאות מעט קשים לנסיעות ארוכות. ולכן אני מעוניין לרכב בסגנון דומה עם שיפור ב 2 הנושאים האלה. תודה רבה מראש לכל העוזרים בפורום
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
1. מה דעתכם על הרכב? 2. האם עלויות הטיפולים אכן מחרידות כפי שנהוג לחשוב על דגם זה? 3. לפי האתר KML אין הבדל משמעותי בצריכת הדלק בין דגם הבנזין לטורבו דיזל (שניהם 1:9 משולב), האם יכול להיות? 4. ולשאלת הטריויה - מי יודע מהם ההבדלים [אם בכלל] בין 2008-2011 ל 2012 ומעלה
הודעה אחרונה מאת Eitan Katz, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכם , אין לי כל כך הרבה ידע בנושא מכוניות ורציתי להתייעץ פה לגבי seat ibiza 1.2 turbo שכרגע מהחברה באזור ה-85K ואופל קורסה שכרגע במוטודיל ב-83 אלף בעקרון רציתי לדעת יתרונות וחסרונות של הרכבים האלה או על רכבים מומלצים בסגנון הזה השימוש הוא שימוש עירוני בעיקר חשוב לי שהאוטו יהיה אוטומטי , חסכוני , אמין , אחזקה זולה יחסית , אשמח גם למידע שיוכל לכוון אותי לעוד אופציות , מה חשוב מבחינת אבזור הרכב , והאם כדאי לקנות בחברות כמו מוטודיל ? תבורכו .
-
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים, בזמן האחרון אני מתעניין ברנו קולאוס שנים 2009 עד 2012, ורציתי לשאול את דעתכם עליו, איזה גיר יש לו AL4 או יפני? מבחינת צריכת דלק? כוח? בעיות חשמל? ואמינות כללית. תודה.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום שלום. ברשותכם הקדמה קצרה - יש לי 4 ילדים והקטן כבר בן שנתיים. לפני כשנתיים, כשהקטן נולד, ניהלתי כאן בעזרתו של צביקה פיק דיון בנושא כדאיות רכישת רכב 7 מקומות, ואם כן איזה... בסוף החלטתי [לא בלב שלם] להישאר עם שני הרכבים שלי - פוקוס 07 ויאריס 04, וכך אנו מסתדרים כבר שנתיים. מאד מרוצים מהרכבים, אבל הנסיעות המשפחתיות [המעטות, יש לציין] מבאסות לאללה עקב הנסיעה הנפרדת. בזמן האחרון, למרות ששומדבר לא השתנה על הנייר, התחלתי לחשוב שוב ברצינות להחליף את הפוקוס במזדה 5. האמת שמכל המיני/ואנים, היחידים שמוצאים חן בעיני הם המזדה 5 [קומפקטית, יחסית זולה, זמינה, סחירה, אמינה], והקיה קרניבל [גדולה, נוחה, גדולה, נוחה]. הסיבות למה לא או למה כן ללכת על כל אחת מהאופציות ברור…
הודעה אחרונה מאת zvrdvd, -
-
- 7 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
היי, לאחר שהתלבטתי בין מיניוואנים (פיג'ו 5008 וטויוטה ורסו), הוחלט ללכת על הוורסו. התברר לי שזה רכב שממש קשה להשיג בתנאי שאני מחפשת (קילומטראז וכיו"ב), והתחלתי לחשוב על המיצובישי אאוטלנדר, שנתונים 2010-11 שיכולים להתאים למסגרת התקציב (עד 90 K). אז מה אתם אומרים? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת j22bulfas, -
סופר מיני בסביביות 50K לצעיר
מאת Guest Benny Kaplan-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 813 צפיות
רוצה לקנות רכב מפרטי שיענה על כמה שיותר פרמטרים חשובים בשבילי, קצת רקע, אני צעיר משוחרר מהצבא וצריך רכב לתקופת זמן של כשנה וחצי, אני רוצה להשקיע סכום של עד 50 אלף שקל, אני יכול לחרוג קצת מהסכום אבל אני אעדיף לשים פחות. הדברים שחשובים לי הם: 1. אמין 2.ביקוש גבוה ושמירה טובה על הערך 3.טיפולים ואחזקה זולה 4. חסכוני 5.ביצועים סבירים 6.מראה צעיר וחדיש 7.בטיחות ונוחות השימושים שלי יהיו לעבודה של 30 ק"מ הלוך חזור 4 פעמים בשבוע, קצת יציאות וסידורים בתוך העיר ומדי פעם נסיעה ארוכה לחוץ לעיר,גיר ידני או אוטומטי בעדיפות על ידני, בהעדפות רשמתי ביקוש גבוה ושמירה על ערך מהסיבה שאני רוצה למכור את האוטו אחרי השנה וחצי בגלל לימודים ואני לא רוצה להפסיד על הרכב סכום גבוה …
-
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מחליף בקרוב רכב ליסינג. לאחר שסבלתי קשות מהגיר בפוקוס, רוצה ללכת עכשיו על בטוח. הרעיון הוא לרכוש את הרכב לאחר סיום תקופת הליסינג. הדברים הבאים חשובים לי: 1. הנאה מנהיגה ורכב זריז 2. איכות גימור ואמינות, ורכב שלא יסבול ממחלות ילדות כמו הפוקוס 3. חיסכון בדלק והוצאות מסביב 4. רכב שקט ומפנק עם כל הפינוקים שיש לאחרונה ברכבים משפחתיים כולל מערכת מולטי מדיה איכותית 5. מעדיף חישוקי מזנזיום (במאזדה אין בדגם הבסיסי) 6. אהבתי את הרעיון של מערכת עצור וסע (יש במאזדה ואין בטויוטה) אבל לא בטוח שזה כל כך חוסך בדלק ומצד שני הבנתי שזה דורד מצבר יקר יותר. לא ברור לי מה עדיף. 7. תא מטען חשוב, במאזדה מצומק אולם אפשר לקפל מושבים ואז יש נפח מכובד. נהגתי בשני הרכבים הללו …
הודעה אחרונה מאת cars-@-lover, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 587 צפיות
רציתי לדעת אם יש דגמים של הרכב הזה באוטומט או שיש רק רובוטיות שנים 2006-2010 תודה מראש
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום! בעשר השנים האחרונות היה לנו רכב ליסינג מהעבודה ועכשיו הסתיימה התקופה ואנחנו שוקלים את צעדינו. כשאני מחשבת את הכדאיות של קניית רכב חדש: סקודה אוקטביה או קיה ספורטאג במבצע חבר שיש עכשיו,יוצא לי החישוב הבא: עלות ירידת ערך חודשית: 889 שח לחודש=36/(132000-100000) דלק,בהנחה שאנחנו נוסעים 22000 בשנה:950 שח לחודש ביטוחים וטיפולים כאשר אנחנו באחריות: 5000 שח לשנה אגרת רישוי:1800 לשנה כפול שלוש פעמים. סה"כ יוצא 2400 ש"ח לחודש. מה אני מפספסת? זה ממש נמוך (בייחוד בהשוואה לליסינג שלי כיום). אנא העמידו אותי על טעותי (או שלא ) תודה, ענת
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 946 צפיות
שלום לכולם אולי מישהו יודע או זוכר כמה עולה או עלתה מיצובישי ספיסטאר במצבע של "חבר" ?
הודעה אחרונה מאת Nadav1980, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב לכם מבקש חוות דעתכם לגבי רכישת רכב חדש קיה ספורטז שהדבר היחידי שמפריע לי זה שהוא מזהם אוויר בדרגה 15 . האם יש לכך משמעות או שניתן להתעלם מכך
הודעה אחרונה מאת guy.a, -
-
רכב 7 מקומות מליסינג 1 2
מאת dru- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, בשעה טובה הגיע הילד הרביעי ואני זקוק ליעוץ יתרונות/חסרונות לרכב7 מקומות מליסינג. האופציות הן: 1. אופל זפירה 2. טויוטה ורסו 3. מיצובישי אאוטלנדר 4. מאזדה 5 לצערי רב, זמן ההתנה לפיקאסו הא חודשים אז ירד מהפרק. מה שחשוב לי זה שהרכב יהיה נוח לתפעול עם משפחה של ילדם קטנים (כסאות וסלקלים). החיסרון המשמעותי של המיצובישי הוא שבשורה השניה אין ממש שלושה מושבים אלא רק 2.. אשמח לעצות... תודה
הודעה אחרונה מאת dru, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום לכולם מבקש חוות דעת בנושא הנ"ל: היום הייתי ב - lease4you וקיבלתי הצעה לעסקת ליסינג מימוני. מדובר על רכבים המופיעים במחירון בסביבות 80000 ש"ח. לדוגמה יונדאי i30cw 2012, פורד פוקוס סטיישן צורה חדשה 2011. העסקה היא כזאת: אני "שוכר" את.הרכב לשנתיים, הגבלת קילומטר של 20000 בשנה. מקדמה של 5600 ש"ח, ועוד 24 תשלומים של 850 ש"ח. סה"כ 26000 ש"ח, שזה אמור לגלם את ירידת הערך של השנתיים הבאות, בערך. שנה אחריות או 15000 ק"מ. אחרי שנתיים יש 3 אופציות: 1. להחזיר את.הרכב ללא עלות נוספת. 2. לרכוש את.הרכב ב 20 אחוז הנחה מהמחירון שיהיה עוד שנתיים. 3. להחזיר את.הרכב ולהתחיל עסקה נוספת באותו סדר.גודל. על.פניו נשמע לא.רע, לא מתעסקים עם המכירה העתידית וכד'. …
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 860 צפיות
שלום חברים , אז לבסוף לאחר חיפוש ארוך בשביל רכב לאחיין שלי בתור רכב ראשון הוחלט ליקנות גרנדה כמו שלי . מכיוון שאני מכיר את הרכב מכל הכיוונים כולל הגיר הרובוטי+ מכיר מוסך טוב שמטפל במיקצויעות הוחלט לקחת את הסיכון( ) בעיקר גם כי מדובר ברכב חדש יחסית למחיר ובטוח וכולל ESP. מדובר על גרנדה פונטו רובוטית 1.4 2009 אקטיב עם 97K ק"מ פרטית עם ספר טיפולים מלא וטופל כל חייו במוסך מורשה יבואן, רואים לפי הטיפולים שהבעלים עשה כל מה שהמוסך דרש ולא חסך, מבחינת תקלות כמעט ולא היה משהו חריג ורק החליפה חיישן ברובוט(קרה גם אצלי) והחלפת ברקסים כמעט כל טיפול גם הקלאץ הוחלף בטיפול האחרון וזה עוד משהו שלא ניצטרך לשלם עליו בעתיד הקרוב. בקיצור מבחינת הטיפול ברכב אני מאוד מרוצה. …
הודעה אחרונה מאת Oshri, -
-
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, אני מחפש רכב עד 80 אלף שיחליף את ה 107 המעולה שלי. אני מחליף כי נוסף ילד למשפחה וה 107 לא מספיק גדולה (יש לציין שיש לנו 2 רכבי 107 ונשאיר אחד מהם). בעבר פתחתי פה שאלה לגבי הנושא אך הרכבים שציינתי שם ירדו מהפרק. הרכב שאני חושב עליו ודי נעול עליו הוא הפלואנס דיזל משנתון 2011-2012, בגלל הביקורת החיובית שיש עליו בפורום, שיחה עם נהגי מונית, עלות, אמינות והכי חשוב תצרוכת דלק. הרכב עתיד לגמוע באזור ה 20 אלף בשנה ורציתי לדעת האם רכב דיזל בכלל בא בחשבון מבחינת עלות שנתית. מעבר לכך במידה ולא אשמח לייעוץ לרכב בנזין באזור טווח ה - 80 אלף שמתאים למשפחה צעירה, רכב אמין עם תצרוכת דלק של לפחות 1:15. נושא הדלק הוא הנושא שהכי חשוב לנו היות ואנו גרים במושב ו…
הודעה אחרונה מאת spring, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 679 צפיות
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי. אתמול הרכב היה בבדיקה של קומפיוטסט (הבדיקה בוצעה בשביל אלבר ולא בשבילי), בתוצאות הבדיקה בסעיף המנוע כתוב: "בלוק מנוע: רעש יתר מערכת שמן: משקעים/ בוצה/ לכלוך, החלף שמן ובדיקה חוזרת, רטיבות שמן = בדוק תצרוכת שמן בנסיעה" אלבר שלחו את הרכב לטיפול "פלאשינג למנוע" לטענתם טיפול זה כולל פירוק של אגן השמן וניקוי יסודי. לאחר עיון בפורום קראתי שפלאשינג זה לא כולל פירוק אגן השמן ובכלל שלא מומלץ לבצע פלאשינג. קודם כל עד כמה חמורים הסעיפים הנ"ל והאם מומלץ לרכוש את הרכב? אציין שבשאר הסעיפים הרכב יצא נקי. כיצד ניתן לבדוק שבאמת בוצע פירוק של אגן השמן ולא רק פלאשינג? תודה מראש רועי
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 789 צפיות
שלום לכולכם . אני בחור רווק שמחפש רכב לנסיעות קצרות בעיר לא בהכרח יום יומיות(אולי בהמשך יהיו אך כרגע לא) אלא לנסיעות בסופשים. ולשעת הצורך גם מחוץ לעיר, שאוכל תמיד להיות נגיש. אני מודע לכך שהשכרת רכב יותר זולה, אך בכל זאת חשוב לי שיהיה לי רכב צמוד ולא להיות תלוי בהשכרה. משום מה הטויוטה קורולה שנתון 2008/9 רובוטית מדברת אלי, מחוות דעת שראיתי יש לה אמינות וחסכון בדלק יחסית למכונית סדאן רגילה. תקנו אותי אם אני טועה.?? חשוב לי שיהיה רכב קצת מרווח, וגם בתא מטען אני לא מעוניין לקנות רכב מיני! אשמח להמלצות ולהארות. תודה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 989 צפיות
דוד שלי רוצה לרכוש לעצמו רכב מיני, הוא נוסע בעיר בלבד (לנסיעות ארוכות יותר הוא ישתמש ברכב של דודה שלי שהוא גדול יותר). חייב להיות אוטומטי. הוא כרגע שם עין בעיקר על הi10 והפיקנטו. האם יש מבצעים מעניינים ורלוונטים מליסינג עם 0 ק"מ? או מבצע למועדון חבר? תודה.
-
- 19 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אז יש לאבא שלי hyundai coupe שנת 2005 והיא במצב מעולה, מספר הקילומטרים שנסעו בה מאוד נמוך. לא אפרט יותר ואגיע לעניין, הוא רוצה לקנות את המכונית Corvette stingray 2014 c7. האם למישהו יש מושג איך אפשר להשיג אותה בארץ ובאיזה מחירים? ואם לא האם שווה לעשות יבוא אישי? (יש את החנות A-Class-A) שראיתי שמייבאת את המכונית, מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, הרכב הספציפי עושה רושם שטופל היטב, בעל ק"מ נמוך. ניסיתי לחפש מידע בפורום וגם בפורום של אלפא אך עדיין יש לי כמה שאלות. הבנתי שיש בעיה ידועה של מזרקים שצריך להחליף וניקוי פיח האם מלבד זה יש עוד בעיות ידועות? האם הרכב בגרסה זו מהנה לנהיגה? אשמח לשמוע עוד חוות דעת מבעלי ניסיון עם הרכב... אני מחפש בעיקרון את האלפא הבאה שלי אחרי שמכרתי מיטו 155. מתלבט בין ג'ולייטה שהיא הרבה יותר יקרה לבין ה-GT שאיכשהו קפצה לי לעין
הודעה אחרונה מאת RK, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מתענינת לדעת מהו המחיר הממוצע למכונית מרצדס C180 גיר ידני משנת 1995. יד ראשונה. קילומטראג' נמוך לגיל. אי אפשר למצוא השום מקום. אני מבינה שזה רכב די נדיר. תודה על כל עזרה
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם , רציתי לקבל חוות דעת על סובארו B4 שנת 2007 בכללי, וגז בפרט. מאוד מצא חן בעיני הרכב גם מנסיעה קצרה עליו וגם חיצונית , עכשיו הבנתי שצריכת הדלק שלו מסתובבת סביב 1:8, ולכן שקלתי לקנות את הרכב שהוא מוסב לגז מה דעתכם בנושא. ?? תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת winnerm, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן חברים, איזה מזל שיש פורום כזה כי אין לי מושג מאיפה להתחיל! אני מחפש רכב זול ואמין שייקח ויחזיר אותי מהעבודה (בערך 20 ק"מ ליום). אני צריך רכב שעובד, שיעשה את העבודה, לא איכפת לי שהוא יהיה ישן, איך הוא נראה או כל דבר אחר שקשור "לפוזה" מהרכב... חשוב לי רק שהוא יהיה שמור, לא יותר מ-15K ק"מ לשנה בממוצע ושיהיה אמין וחסכוני. מבחינת התקציב אני רוצה רכב עד 25K ש"ח - כמובן שאם אפשר למצוא משהו כזה גם ב-10K ש"ח זה מבורך (בתנאי שלא אהיה במוסך כל שני וחמישי), אז תתחילו לעלות לי הצעות בבקשה עם מה כדאי לי להתחיל? תודה!
הודעה אחרונה מאת Tronie, -
-
- 1 תגובות
- 629 צפיות
שלום אנשים, אני שמח שיש את הפורום הזה, בזמן האחרון אני נעזר בו המון. אז ככה אני מחפש רכב האצ'בק חדש עד לא מזמן היה לי את ה207 gti שממש נהנתי לנהוג בה, אבל בזמן האחרון היא עושה יותר מדי בעיות ויוצא מצב שהיא מבלה יותר במוסך מאשר על הכביש. התקציב שלי הוא 200k ואני יכול להוסיף עד 220k כל עוד שאני אדע שזה מצדיק את זה. אני מחפש: -נוחות בנהיגה -ידני -מהנה יצא לי לעשות נסיעות מבחן על vw golf gti,פג'ו 208 gti וסיאט לאון fr והאמת שממש נהניתי מה208 אבל הרכב לא מפנק כמו הווגיות. אשמח להמלצות נוספות מאנשים שמכירים/בעלים של רכב האצ'בק
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 866 צפיות
מתלבט בין רכישת איביזה FR לבין קופרה (מדובר בדגמים משנים 2011-2012). הנתונים די דומים, קיים הבדל במחיר של קרוב ל-10K ש"ח. האם ההבדל בביצועים שלהן מורגש ברמה ששווה פער כספי שכזה?
הודעה אחרונה מאת zivco80, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רכב עם 13,000 ק"מ. דגם X (בלי אבזור כמעט) שנת 2013 שמור. כמה מתחת למחירון הוא שווה? תודה
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 913 צפיות
שלום לכולם, יש לי הלתבטות בין מספר רכבים. כרגע יש לי (VW GOLF 2005 (MK5, מחר אני מוכר אותו ועדיין לא הצלחתי להיסגר על איזה רכב לקנות. אני מעוניין ברכב חסוכני. כרגע הרכבים שאני מתלבט הם: הונדה גאז' היברדית 2012 מליסינג (עשתה 45,000 ק"מ) או סיאט איביזה 2015 חדשה מהחברה, ההפרש מחירים הוא 10,000 ש"ח (הסיאט יקרה יותר). היום הייתי בסוכנות של סיאט ויש מבצע על הסיאט איביזה אוטומט במכיר של 80,000 ש"ח (ברמת איבזור נמוכה מאוד). מנסיונכם, מה עדיף מבין המכוניות שרשמתי? או שעדיף בכלל ללכת על יונדאי i10 או קיה פיקנטו? עיקר השימושים לרכב הוא בתוך העיר ונסיעות קצרות מדי פעם למשפחה מחוץ לעיר. תודה רבה, עידן.
הודעה אחרונה מאת SmartCoupe, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אבי יוצא בקרוב לפנסיה, מעוניין בג'יפ בטווחים הנ"ל. (70% נסיעות רגילות 30% שטח) שטח מטורף הוא לא יסע, אבל כל מיני שבילים/דיונות וכד'... חשוב בעיקר שיהיה נוח. עדיפות לתיבה אוטומטית, אבל אפשר להתפשר גם על ידני. חסכון בדלק לא הכי קריטי, אבל יכול להוות משקל בבחירת הרכב. מהן האופציות? לאנצ'יה דאסטר, סובארו XV, סוזוקי ג'ימני. הוא לא מעוניין להתעסק עם שוק היד 2. פספסתי משהו?
הודעה אחרונה מאת Benor,
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 383 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- FuriousLift
- natco
- subi89
- SlowRide
- urich
- dj_dani
- shmulik88
- נירו72
- יובל .מ.
- Igalz
- eyalgr
- YoJ