Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Corvette stingray 2014 c7

VertigoBell
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז יש לאבא שלי hyundai coupe שנת 2005 והיא במצב מעולה, מספר הקילומטרים שנסעו בה מאוד נמוך.

לא אפרט יותר ואגיע לעניין, הוא רוצה לקנות את המכונית Corvette stingray 2014 c7. האם למישהו יש מושג איך אפשר להשיג אותה בארץ ובאיזה מחירים? ואם לא האם שווה לעשות יבוא אישי? (יש את החנות A-Class-A) שראיתי שמייבאת את המכונית, מה דעתכם?

פורסם

בדקתם אצל היבואן הרישמי של שברולט (UMI) אם הם מוכנים להביא בהזמנה מיוחדת? אם לא, אז אתם יכולים לעשות יבוא אישי בעצמכם או דרך אחת הסוכנויות שפועלות. תבדקו טוב את הנושא, יש לא מעט מוקשים בדרך

פורסם

את הרכב אפשר לרכוש ביבוא אישי ורצוי דרך חברות שמתמחות ביבוא

של רכבים מארה"ב שיעשו עבורכם את העבודה הלא פשוטה של הניירת.

ה C7 הוא הדגם הכי יקר של קורבט ,חדשה 2015 אמורה לעלות באזור מליון שח.

משומשת 2014 לפי מחירי איביי מוטורס בין 600-700 אלף ש"ח תלוי במצב הרכב.

פורסם

C7 זה השם של הדגם. הקורבט C7 הכי יקרה זו הZ06(גרסת ביצועים של המכונית, לא שהרגילה כזו עגלה).

הסטינגריי זה הדגם הבסיסי.

פורסם

אכן רציני. שדרוג רכב מ 50 אלף - למיליון שקל זה המהלך המתבקש.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לא הבנתי איך C7 תעלה מיליון שקל.

נגיד וניקח את הגרסה הבסיסית, בבקשה עולה 60 אלף דולר אחרי תוספות קטנות, מיסים 113% אבל אני אהיה נחמד ואכפיל ב2 וחצי. יצא 150 אלף דולר שבהמרה הכי אומדנית (דולר= 4 שקל) יוצאים 600 אלף שקלים חדשים.

שלא לדבר על זה שהשרשור הוא ספאם ממדרגה ראשונה...

פורסם
אולי זכו בלוטו..

הכסף קיים, אני אבי ואמי עובדים בהייטק.. אני לא חייב לפרט לכם עוד אבל הסיבה היא שאבא שלי חסך המון והוא לא מאלה שאוהבים להראות את הכסף שלהם. עכשיו לנושא לגבי מה שroeecohen01 אמר, וזה מה שמרגיז אותי גם למה יעלה לי מיליון שקל להביא לארץ מכונית שעולה 240 אלף שקל בחו"ל? למה? והאם בכלל שווה לי לבזבז את הכסף על מיסים

עריכה: מאיפה אפשר לקנות\לייבא את זה לארץ\ והאם שברולט יסכימו להזמנה מיוחדת?

פורסם

תחפש חברות שעושה ייבוא רכבים. יש כמה מובילות בשוק כמו ushopsmotors- תתייעץ איתם, תקבל קצת פרופורציות על מחירים ועל התהליך

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
והוא לא מאלה שאוהבים להראות את הכסף שלהם.אכן הקורבט נועדה בדיוק לאנשים כאלה עכשיו לנושא לגבי מה שroeecohen01 אמר, וזה מה שמרגיז אותי גם למה יעלה לי מיליון שקל להביא לארץ מכונית שעולה 240 אלף שקל בחו"ל? למה? אני לא מבין למה אתה מתרגז עוד לפני שביררת כמה היא תעלה לך והאם בכלל שווה לי לבזבז את הכסף על מיסים מבורך ואף רצוי, מישהו צריך לממן את ההסכמים הקואליציונים של ביבי

5 תווים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...