ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,622 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. יש איזה מקום/מגרש או חברה מועדפת לקנית רכב עד 30000 עם מימון טוב ורכבים טובים )משפחתית( פשוט יש המון חברות ומקומות אולי יש מישהו עם ניסיון וידע לכוון למקום טוב. בברכה
הודעה אחרונה מאת yanivnn, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 752 צפיות
היי, אשמח אם תעזרו לי. אני מחפש רכב עד כ-10K, שיהיה בעל מראה "ספורטיבי" ראיתי מגאן קופה ויונדאי קופה, אבל חשבתי שאולי הן לא יהיו אמינות. חשוב לי 2 דברים, אמינות ושיראה צעיר (גג נפתח וכו'), חשוב לי שהיה גג וכו' כי בכל זאת אני בחור בן 18 לפני גיוס ואני רוצה טיפה להנות עם הרכב עד שאתגייס, אז משהו סבבה כזה. דלק לא הכי חשוב לי כי הנסועה שלי לא כל כך ארוכה אז זה לא מהווה בעיה.
הודעה אחרונה מאת ofer890, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, שתי אפשרויות לרכישת רכב משפחתי (זוג + 3 ילדים בני 10 , 5 , שנה) , כ- 12K ק"מ נסיעה בשנה ( 60% בעיר ו-40% מחוץ לעיר), מתלבט...: 1. שברולט קרוז מליסינג (נהג יחיד) שנת 2012 עם 50K ק"מ ב- 55K ש"ח. 2. מיצובישי אטראז חדשה ב- 85K. מחפש אמינות, מספיק מקום לילדים ברכב ובתא מטען, נוחות נסיעה סבירה, רכב מספיק חזק גם לנסיעות ארוכות עם כל המשפחה ושלא יזלול דלק. מוגבל מבחינת תקציב ואשמח לרעיונות נוספים או חוות דעת מכאלו שיש להם את הרכבים הללו. תודה.
הודעה אחרונה מאת Menro, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 773 צפיות
שלום למומחים, המשפחה התרחבה (4 ילדים) ואנחנו מתלבטים איזה רכב לקנות. ההתלבטות העיקרית היא בין גרנדיס לגלאקסי. גרנדיס שנת 2011, 110 אלף קילומטר, נראית במצב טוב, המוכר הוא יד2 אמרו לי שהבעלים הקודמים פרטים - באיזור ה83 אלף שקל גלאקסי שנת 2013, 68 אלף קילומטר, נראית גם במצב סביר, המוכר חברת ליסיג - באיזור ה122 אלף שקל. עכשיו לשאלות 1. האם שווה להשקיע עוד 40 אלף שקל לגלאקסי? 2. האם צריכת הדלק משמעותית קטנה בגלאקסי? 3. האם הבטיחות ברכבים זהה? מה לעשות? אני ממש מתלבט תודה לעונים...
הודעה אחרונה מאת oferman, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין באחד משני הכלי רכב הנ"ל לצורך נסיעה לעבודה ומעט טיולי שטח. אני חושב על מודלים 2007-2008 - מה אתם ממליצים?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 967 צפיות
אז ככה, יש בבעלותי מאזדה 3 שנת 2009 דגם ספיריט אני יד שנייה והרכב עם ממש מעט קילומטר ביחס לשנתון(88,000 ק״מ). יש לי אופציה להביא(=לרכוש) BMW סדרה 1, דגם 120IA שנת 2008, יד ראשונה אבל עם ק״מ קצת גבוה(ביחס לשנתון הוא דווקא סביר, 148,000 ק״מ). ההתלבטות שלי היא לגבי 2 דברים, 1.לרדת בשנתון, אומנם יורד שנה ״בשביל bmw״ אבל בכל זאת יורד שנה. 2.הק״מ של הbmw קצת גבוה. מה אתם אומרים? מישהו התנסה בדגם הזה של הרכב ויכול להמליץ/להזהיר? תודה!
הודעה אחרונה מאת מיניקיפוד, -
-
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני רוצה להחליף רכב ישן שיש לאשתי ברכב חדש יותר. רק שיש לי כמה תנאים (חלקם הכרחיים ולגביי חלקם אני פתוח לשמוע הערות) תנאים הכרחיים: 1. תא מטען גדול מספיק לעגלת תאומים (לשם הייחוס, בדקתי את הריו 4 דלתות החדשה ותא המטען שלה הספיק) 2. מושב אחורי מרווח מספיק להכנסת שלושה כסאות תינוק (גם כאן, נבדקה הריו והיא מתאימה, גם בגרסת 5 דלתות) תנאים שנראים לי חשובים (מניסיון שלי עם רכבים בעבר): 1. שנת 2012 לכל המאוחר עם עדיפות, כמובן לרכב שלא צריך לעשות מחר טסט (וכמו כן עוד נמצא כמה חודשים באחריות היצרן) 2. עדיפות לרכב יד ראשונה (ככה אני רואה מי נהג וזה נותן לי יותר ביטחון מאשר רכב שאת בעליו הקודמים אני לא אראה) 3. עדיפות (גבוהה) לקילומטראז נמוך. מה זה נמוך…
הודעה אחרונה מאת Zyama, -
- 5 תגובות
- 983 צפיות
מצאתי ביד 2 אקזמפל כזה: שנה: 2004 יד :2 111,000 קמ"ז 33 אלף שח לפני מיקוח. הדגם הוא 2 ליטר ידני WRX. שאלתי היא איזה בדיקות צריך לבדוק לפני שקונים את הרכב, מה המחלות שלו? המוכר רושם שהרכב מקורי ללא שיפורים ואם אפשר מכון מומלץ במרכז.\ תודה
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
- 0 תגובות
- 617 צפיות
הדגם הכי מפואר בכל סוג של רכב. אותו מחיר פלוס מינוס. מה לדעתכם עדיף ???
הודעה אחרונה מאת ליעוז, -
- 7 תגובות
- 980 צפיות
אהלן ראיתי את הרכב במוו סדרה 1 החדשה 2015 שקיבלו החודש. ראיתי שעשו לה מתיחת פנים ושיפרו את האבזור שלה בפנים הרכב. רציתי לשאול מה אתם חושבים על הרכב מבחינת נסיעה, נוחות, אבזור. האם הרכב שווה את הכסף 200K? קישור לכתבה בוואלה http://cars.walla.co.il/item/2853568
הודעה אחרונה מאת SmartCoupe, -
שברולט אוואו LT 08
מאת Guest EliorBanay-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 782 צפיות
שלום, יש לי טויוטה סטארלט שנת 97 ויש אפשרות שאני אחליף אותו לשבורלט אוואו 5 דלתות LT שנת 07-08( צריך לבדוק אבל בין שתי אלה) אני דיי נהנה מהטויוטה(שנתיים) והרכב דיי אמין,צריכת דלק בעיר של 9 ועד עכשיו ברוך השם לא היו בעיות. רציתי לדעת האם האוואו 5 דלתות הזו תואמת את בטויוטה באופי,כלומר האם היא אמינה? בשנתון הזה לאיזה צריכת דלק לצפות? כמו כן תקלות,חוות דעת,מאוד אשמח למידע ראשוני לפני שאני אבחן לעומק.. האוטו יד ראשונה,לא נסעו עליו הרבה ולא חושב שהוא עבר את ה100k אני סטודנט כך,שאני לא עושה יותר 2500 ק״מ לשנה,אני צריך רכב שרק לקחת לטסט,טיפול 10k וראש שקט, אז אשמח לקבל חוות דעת האם שווה השדרוג תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
רכב עד 45K
מאת Barnii- 4 תגובות
- 788 צפיות
שלום לכולם אני מחפש רכב עד 45 אלף ש"ח, כאשר הדגשים הבאים הם חשובים לי: 1- חסכוני 2- אמין 3- מרווח ונוח (סופר מיני זה בסדר גמור) אופי הנסיעה הוא בעיקר עירוני, לא מעט עליות (חיפה), לרוב נהג ונוסע אחד גג. עד עכשיו היה לי SX4 שנת 2008 והייתי מרוצה אבל היא עברה תאונה. חיפשתי קצת בקטגוריית הסופר-מיני וצמצמתי את החיפוש ל: -יונדאי i20 -פיאט גרנדה פונטו -סיריון בקטגוריה המשפחתית חיפשתי עוד SX4 אבל לא מצאתי באיזור שלי טויוטה קורולה אשמח לעוד הצעות שלא חשבתי עליהן, או לדעות על אלו שציינתי. תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם, את הרכב הקודם בחרתי עפ"י עצתכם וזו הייתה הצלחה! זקוק לעצתכם בנוגע לרכב ליסינג חדש. להלן הדרישות (לפי סדר חשיבותן): 1. ג'יפ עירוני או קרוסאובר - חובה 2. שקט - נסיעה נעימה 3. נוחות ישיבה 4. 4X4 5. אבזור: שליטה מההגה, חלון גג (נחמד שיהיה), בקרת שיוט (נחמד שיהיה) תודה, יניב.
הודעה אחרונה מאת מאיר234, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
התעניינתי אצל כלמוביל מחלקת טרייד אין ברכישת יונדאי I-20. חזרו אליי עם הצעה אטרקטיבית לרכישת רכב מיד ראשונה פרטית ב-10,000 ש"ח מתחת למחירון, לטענתם ללא תאונות. מכיוון שההצעה נשמעת אטרקטיבית מדי, שאלתי אם אפשר יהיה לקחת את הרכב לבדיקה במכון ע"פי בחירתי. נאמר לי שכן, אבל רק אם זה יהיה באזור הסוכנות, היכן שהרכב נמצא. בנוסף, התעניינתי אם במידה שהרכב ייראה לי ומכיוון שיש לי לשלם את כל הסכום מיידית, האם אפשר יהיה לעשות את העברת הבעלות בדואר עוד באותו היום מייד לאחר שאעשה להם העברה בנקאית של הכסף. המוכר אמר שאפשר, אבל קצת גמגם ("אנחנו ממליצים ללקוחות שלנו להמתין 8 ימי עסקים, עד שיקבלו את הרכב לאחר ניקוי שלנו וכו'") שאלותיי: 1. מה ידוע לכם על קניית רכב יד שנייה מכלמוביל? יש…
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 456 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת IzziRenan, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן, אני מחפש רכב מיני ואני מאוד מתלבט בין השלושה: סוזוקי אלטו 2012 / שברולט ספארק 2012 / יונדאי איי 10 2012 אשמח להכרעה בנושא תודה רבה !
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
-
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי אנשים, יש לנו אפשרות לקנות את הרכב הנ"ל ממישהי בעבודה. ממישהו שמבין ברכבים הבנו שהרכב שמור ובמצב טוב יחסית לשנתון שלו. הרכב ישמש כרכב משפחתי שני בעיקר לנסיעות בעיר ואולי פעמיים בשבוע נסיעות מחוץ לעיר (כ 40 ק"מ לכיוון). האם זה כדאי? טיפולים יהיו יקרים? כל כמה זמן בכלל עושים? תיקונים? תודה.
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני מתעניין ברכישת קאדילק CTS/STS מבין השנים 2004-2007 מעוניין לדעת על אמינות הרכב איך היא בשנים האלו והאם יש שינויים כלשהם ואיזה מנוע הכי אמין ומומלץ?
הודעה אחרונה מאת mogo, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 799 צפיות
שלום לכולם. אני מעוניין ברכישת אחד מהרכבים בדגמים 2009/2010. דרישות שלי הם: 1. אמינות 2. נוחות הנסיעה 3.צריכת דלק על פורטה יצא לי לינהוג, חוץ מההגה שלא ממש הצלחתי להתחבר אליו אהבתי את הרכב. בעל הפורטה (ליסינג) חבר שלי, אמר שרכב אחרי 60000 איבד מכוחו ומרגיש עייף. קיה שלו היא 2011 עם שישה הילוכים. לגבי Sx4 אין לי ניסיון, רק מדעות בפורום. רציתי לשמוע על הבעיות האופייניות של שני הדגמים כאשר מתקרבים ל100000 ק״ם.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- 1 תגובות
- 694 צפיות
שלום אני עומד בפני רכישה יש לי 2 אקזמפלרים שמורים מאוד CTS 2006,STS2007 איני מבין אנגלית ככה שאיני מצליח לחקור על זה באינטרנט. אני ישמח מאוד אם תיעצו לי איזה דגם אמין ומוצלח יותר ומה המחלות של כל דגם בשנתונים האלה?
הודעה אחרונה מאת din264, -
- 36 תגובות
- 5 אלף צפיות
רציתי לדעת אם אני עושה את הבחירה/שיקול הנכון, אני שוקל להחליף את ה-VW GTI 2010 DSG שלי באינפיניטי G37 Coupe שנת 2011 [לא G37S], ומאחר ולא מצאתי אקסמפלר נורמלי בארץ גם ייבוא מסודר מארה"ב על הפרק. לא נסעתי על האינפיניטי ואני לא מכיר אישית אף אחד עם הרכב הנ"ל [יצא לי לראות אותו ולקרוא עליו ברשת] אבל מה שכן אני מחפש רכב נח עם כח בסביבות 140-150K ולכן חשבתי על הרכב הזה. אני לא אוהב "להתגרזן" בכביש יותר מידי אבל אוהב שיש לרשותי כמות נכבדת של סוסים, מעדיף נסיעה נוחה ורכה עד כמה שניתן לנסיעות ארוכות. כמה שאלות לי למי שהתנסה/מכיר את הרכב או את שני הרכבים: 1. האם האינפינטי יותר נוקשה מה-GTI או יותר רכה? 2. עלויות האחזקה שלה יקרות מאשר GTI? 3. האם יש בארץ מוסכים …
הודעה אחרונה מאת MeTaLhAmMeR, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, אני מעוניין לרכוש בזמן הקרוב רכב ואחרי שעברתי על כמה אופציות,אופציה אחת שעניינה אותי במיוחד זה הלאון FR החדשה. אני מדבר על לאון משומשת 2013-2014 מהדגם החדש,גיר ידני עם כ20-30K קילומטר. אחרי שראיתי מספר סקירות על הרכב הרכב נשמע מתאים סה"כ,אך אשמח לקבל בכל זאת מענה לכמה תשובות: 1.צריכת דלק-בנהיגה שברובה עירונית ,עד כמה הרכב חסכוני? אשמח אם בעלי רכב זהה יוכלו לרשום צריכה אמיתית בעירוני/בינעירוני בנסיעה יחסית רגועה. 2.כוח-עד כמה הרכב מרגיש זריז? האם עם המנוע 1400 טורבו הרכב מרגיש זריז יחסית? מבחינת נתונים יבשים 120+- כ"ס לא נשמע מרשים במיוחד -אבל עדיין מדובר ברכב קטן יחסית. האם בFR מדובר רק ברמת גימור או או בהבדל בהתנהגות/ספורטיביות? 3.קומ…
הודעה אחרונה מאת jink, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בוקר טוב. אני נמצא בשלבי בדיקה של רכישת רכב מליסינג מחברת קל אוטו. נכון להיום אני נוסע במונדאו 2002- אחלה אוטו אבל מחליף לפני שיחלו הבעיות. אני מניח שאת הנוחות והמרווח של המונדאו לא אקבל באף אחד מהרכבים שציינתי בכותרת אבל אני לא רוצה להיכנס לסחרור כלכלי בגלל עלויות האחזקה של המונדאו 2011. אז מספר פרטים על הצרכים: משפחה בעלת 4 נפשות. אוטוטו לא נצטרך עגלה לילדים. לא נוסעים בתדירות גבוהה לטיולים וכאלה אבל תמיד נחמד שיש מקום נוסף. נסעתי על הפוקוס- אחלה דבר! לצורך הדגשה- מדובר בפוקוס 2011 הצורה החדשה. לאחר שקראתי מספר ביקורות על הגיר של הפוקוס שמתי לב במיוחד לגיר. האמת היא שלא הפריע לי כל כך. לפי ההיסטוריה של הפוקוס הספציפית מדובר ברכב נקי מאד ללא שום בעיות פרט להחלפת מצמד…
הודעה אחרונה מאת hanankiko, -
-
פיאט מריאה
מאת sbjh-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הציעו לי לקנות פיאט מריאה 2002 ב6000 ש"ח שווה? מדובר ביד שניה עם 160,000 ק"מ. מה הפלוסים והמינוסים של הרכב?
הודעה אחרונה מאת A900, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני מכרתי את המרצדס שלי ומחפש ביואיק או קאדילק או שברולט מאליבו מה הכי מומלץ ואמין בביוק הלקרוס או הלוצרן ומאיזה שנה ואיזה דגם הכי מומלץ ואמין תקציב לרכב 60 אלף ללא מערכת הגז
הודעה אחרונה מאת mike6, -
-
מחפש מחליפה לQ3 של אמא שלי. דרישות הסף הן: ג'יפון בלבד לצערי (לאמא שלי יותר נח להכנס ולצאת מרכבים מוגבהים), ריפודי עור (רצוי בעל גוון בהיר), שני מושבים חשמליים, מנוע סביר+, שיהיה חדש. דרישות שאפשר להסתדר בלעדיהן אבל עדיף שיהיו: סגירה חשמלית לדלת תא המטען, חיישני חניה קדמיים+אחוריים (עדיפות למקוריים), מעוצב יפה, ניתן להתפשר על מרווח הפנים. חסר חשיבות: יכולות שטח, יכולות ספורטיבית. תקציב- 350,000 ש"ח, אם יש רכב שיכול לספק את כלל הצרכים במחיר מופחת - הרי זה מבורך. כרגע שוקלים את הQ5, על פניו יש בו הכל ואף מעבר, לא למותר לציין כי אנחנו לקוחות אודי במשך המון שנים ומרוצים מאוד מרמת השירות והיחס הן בסוכנות והן במרכז השירות ולכן הנטייה הטבעית היא "להשאר ב…
הודעה אחרונה מאת et phone home, -
אוונסיס 2002
מאת avargel-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 828 צפיות
שלום מברר עבור חבר. נשוי +3. הנסיעות שלו הם מודיעין - ירושלים כל יום הלוך ושוב, בכביש 1 האיום והנורא. מחפש רכב אמין ונוח, ושלא יזלול מדי הרבה דלק. מצאתי עבורו את הרכב שבכותרת, על פניו במצב מצויין, 160,000 ק"מ והיסטוריית טיפולים מתועדת. בערך 22,000 ש"ח עם טסט לשנה. מה אומרים?
הודעה אחרונה מאת avargel, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה לקנות רכב אוטומטי במחיר הזה עדיף סופר מיני ישמש בעיקר לנסיעה עירונית וקצת נסיעה בין עירונית.עדיף כמה שיותר חדש.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
היי, אני מתלבט בין: פולו 2013 ידנית 1.4 מיד ראשונה במחיר של 69 אלפי ש"ח - במצב כמעט חדש לבין פולו 2015 מהחברה, גיר ידני 1.2 TSI במחיר של 89 אלפי ש"ח+ האם שווה להוסיף את ה-20 אלפי ש"ח האלה בשביל אחריות יצרן+דגם חדש יותר+צריכה נמוכה יותר של דלק? כמו כן, האם לצפות להפרש משמעותי בעלות הביטוח בין שני הרכבים הנ"ל? במידה ויש לכם משהו אחר להציע לבחור צעיר שמחפש רכב אמין, עם צריכת דלק נמוכה ומראה חיצוני יפה, בטווח המחירים שצוין לעיל, אשמח לשמוע. תודה מראש..
הודעה אחרונה מאת reaper1985, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 657 צפיות
אז ככה אנחנו צריכים לבחור רכב מליסינג והאופציות הן:מאזדה 6, מאזדה cx-5 וקיה ספורטאז. יש גם אפשרות להוסיף כסף ולקחת אוטו אחר השאלה אם זה כדאי,חשבתי נגיד על שברולט מאליבו. האמת ממש רציתי את המונדיאו החדשה הקטע שהיא לא נראית באופק להגיע. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 372 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yor2
- פיטר גריפין
- daniel.asu
- om2
- PASHUT
- ofer-1973
- Ldh_88
- Aviady001
- ypz
- דובצע
- tan tan
- nv123