Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מחליפה לQ3 של אמא שלי.

דרישות הסף הן: ג'יפון בלבד לצערי (לאמא שלי יותר נח להכנס ולצאת מרכבים מוגבהים), ריפודי עור (רצוי בעל גוון בהיר), שני מושבים חשמליים, מנוע סביר+, שיהיה חדש.

דרישות שאפשר להסתדר בלעדיהן אבל עדיף שיהיו: סגירה חשמלית לדלת תא המטען, חיישני חניה קדמיים+אחוריים (עדיפות למקוריים), מעוצב יפה, ניתן להתפשר על מרווח הפנים.

חסר חשיבות: יכולות שטח, יכולות ספורטיבית.

תקציב- 350,000 ש"ח, אם יש רכב שיכול לספק את כלל הצרכים במחיר מופחת - הרי זה מבורך.

כרגע שוקלים את הQ5, על פניו יש בו הכל ואף מעבר, לא למותר לציין כי אנחנו לקוחות אודי במשך המון שנים ומרוצים מאוד מרמת השירות והיחס הן בסוכנות והן במרכז השירות ולכן הנטייה הטבעית היא "להשאר בבית".

החסרון של הQ5 הוא שלמיטב הבנתי צפויה בשנה הקרובה הצגה של דגם חדש לגמרי ואולי שווה להמתין ולא לרכוש עכשיו רכב שקרוב לצאת לגמלאות.

אילו עוד רכבים יכולים להתאים לדרישות?

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלי קשר לעובדה שאני משוחד, אני חושב שהלקסוס NX יכול מאוד להתאים פה.

הוא גם מאובזר בטירוף, גם חדש לחלוטין (בניגוד ל Q5 הוותיק המיועד להחלפה), וגם המחיר מאוד אטרקטיבי ביחס למתחרות.

ותחשבו על זה.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אכן הלקסוס NX מהווה חלופה טובה בהתאם לדרישות שלכם. אני אישית מעדיף את ה Q5 עליו, אבל בהתחשב

בהפרשי המחיר, ובעובדה שככל הנראה הדגם הנוכחי יוחלף, הייתי שוקל בחיוב את ה NX.

תוכל לקרוא סקירה שלי ושל עוד כמה משתמשי פורום על הרכב: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?561328-Lexus-NX-200t-%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%A2%D7%AA-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%91%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%90%D7%95%D7%91%D7%A8-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9&highlight=LEXUS

פורסם

ה-XC60 משעמם למוות. ביננו, הוא גם די מכוער. זללן דלק לא קטן (אני לא הצלחתי לרדת מתחת ל-8 קמ"ל) ותכלס לא מציע שום ערך מוסף על נאמר S60. חוץ כמובן מתנוחת הישיבה הגבוהה יותר.

מתנאל, לשאלתך - NX. לגמרי. בלי לחשוב פעמיים בכלל. אוטו מגניב נורא ותקציב שלכם אתם יכולים לרכוש את הדגם ההיברידי הבכיר שגם מאובזר עד השיניים, גם מציג אחלה צריכת דלק וגם מאובזר עד השיניים (יש דברים שצריך להגיד פעמיים). ההבדל בין דגם הטורבו לבין ההיברידי הוא 10K, ומלבד המנוע אין ביניהם הבדלים. ככה שחישוב זריז של הוצאות דלק ואולי אפילו השוואה של ביטוח וטסט יכולים להראות לך מי מהם יהיה יותר משתלם.

אם בא לכם משהו יותר גדול (למרות שאמרת שמרווח זה לא אישיו), גם ה-RX החדש אמור להגיע יחסית בקרוב. ואני מאמין שגם הוא הולך להיות מנצח מבחינת תמורה למחיר. בכלל, לקסוס נותנים אחלה אחלה אחלה תמורה עם הליין הנוכחי שלהם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

נדמה לי שהדיסקברי ספורט מתחיל בערך ברמות המחיר האלה. שווה לבדוק.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

אציג ברשותכם אלטרנטיבה מעט חריגה:

מה אתם אומרים על פורסטר טורבו - מקריאה מרפרפת של הקטלוג עולה שעל פניו הוא נוסע פגז, גבוה כמו שאמא רוצה, מאובזר יפה מאוד מאוד, אפשר להשאר עם 100,000 שקל ביד.

מה אני מפספס? חוץ מעניין כמובן שלא מדובר באודי או במוו, האם באמת שווה לשלם עוד 100K פרמיה על הג'יפון הגרמני/יפני? בכמה הפורסטר נחות, אם בכלל?

עריכה אחרונה על ידי Matanel

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

הפוסרטר הוא סטיישן מוגבה - לא ג'יפון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האאוטבק הוא סטיישן מוגבה. הפורסטר דווקא מבין הג'יפון הוא אחד היותר ג'יפיים.

אני לא חושב שפורסטר טורבו זה רעיון טוב לדרישות. זה אוטו בנ**נה בפני עצמו, אבל הוא לא עומד ברמה אחת עם האיכויות של הג'יפונים היוקרתיים (בכל מה שנוגע לחומרים וכו'). בפורסטר אתה משלם פרמיה על מנוע, באחרים אתה משלם פרמיה על אבזור ואיכות. שאלה של העדפה. אני אישית חושב שאם אין צורך בביצועים שהטורבו נותן, אין לפורסטר מקום בשיקול כאן.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

את הפורסטר אתה רוצה, לא אמא.

היא פחות נוחה, פחות איכותית, פחות נעימה, פחות גאדגטית וטכנולוגית מכל מה שהצעת.

היא כן יותר ספורטיבית, מהנה, ובעלת יכולות שטח טובה יותר וזה כלל לא תואם את הצרכים.

הלקסוס nx היא בדיוק עונה לנישה שאתם מחפשים, כנראה שגם יותר מq5 שנותנת יכולות גבוהות יותר בתחומים פחות רלוונטיים לכם.

תבדקו גם את ה ב.מ.וו והמרצדס המקבילות ותחליטו.

פורסם

הוא אולי ג'יפון מבחינת עבירות, הוא לא גבוה כמו ג'יפון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שאלה, אם אתם שוקלים Q5, למה לא Q3 שוב, או שאני מפספס משהו?

רציתי לכתוב לנד רובר איווק אבל אז בדקתי את המחיר - פשוט הזוי...

• תוכן חדש...