Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט אוואו LT 08

Guest EliorBanay
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי טויוטה סטארלט שנת 97 ויש אפשרות שאני אחליף אותו לשבורלט אוואו 5 דלתות LT שנת 07-08( צריך לבדוק אבל בין שתי אלה)

אני דיי נהנה מהטויוטה(שנתיים) והרכב דיי אמין,צריכת דלק בעיר של 9 ועד עכשיו ברוך השם לא היו בעיות.

רציתי לדעת האם האוואו 5 דלתות הזו תואמת את בטויוטה באופי,כלומר האם היא אמינה? בשנתון הזה לאיזה צריכת דלק לצפות? כמו כן תקלות,חוות דעת,מאוד אשמח למידע ראשוני לפני שאני אבחן לעומק..

האוטו יד ראשונה,לא נסעו עליו הרבה ולא חושב שהוא עבר את ה100k

אני סטודנט כך,שאני לא עושה יותר 2500 ק״מ לשנה,אני צריך רכב שרק לקחת לטסט,טיפול 10k וראש שקט, אז אשמח לקבל חוות דעת האם שווה השדרוג

תודה רבה!!

פורסם

כעיקרון חרא של רכב,מצד שני מבחינת אמינות דווקא לא כזה גרוע,ולנסועה כמו שלך ההבדל בין רכב חיסכוני לבזבזן יהיה מאוד נוח כך שלא ממש רלוונטי.

הבעיה בו זאת הבטיחות העלובה,איכות הרכבה לא טובה,לא נוח כול כך ורועש,אם תתן תקציב מקסימלי אפשר יהיה אולי להמליץ לך על משהו אחר.

מצד שני אם מצאת אחת שמורה עו היסטורית טיפולים במחיר טוב,הייתי בודק אותה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בכמות נסיעה כזאת, הייתי נשאר עם הטויוטה עד 2017 (אז הוא יצטרך 2 טסטים בשנה)

לא בטוח שהמעבר בין סטרלט לאוויאו יהווה שדרוג...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
כעיקרון חרא של רכב,מצד שני מבחינת אמינות דווקא לא כזה גרוע,ולנסועה כמו שלך ההבדל בין רכב חיסכוני לבזבזן יהיה מאוד נוח כך שלא ממש רלוונטי.

הבעיה בו זאת הבטיחות העלובה,איכות הרכבה לא טובה,לא נוח כול כך ורועש,אם תתן תקציב מקסימלי אפשר יהיה אולי להמליץ לך על משהו אחר.

מצד שני אם מצאת אחת שמורה עו היסטורית טיפולים במחיר טוב,הייתי בודק אותה.

בהשוואה לטויוטה הבטיחות זהה בין הרכבים?

לגבי צריכת דלק,הצריכה של האוואו טובה יותר?

בכמות נסיעה כזאת, הייתי נשאר עם הטויוטה עד 2017 (אז הוא יצטרך 2 טסטים בשנה)

לא בטוח שהמעבר בין סטרלט לאוויאו יהווה שדרוג...

האמת חידשת לי לגבי הטסטים,

הרכב עצמו הוא של קרובת משפחה,היא גרה בתל אביב ובקושי נוסעים בו.

לדעתי הטויטה שברשותי דיי מהירה,אני משווה אותה ליונדאי i10 החדשה שיצא לי לנסוע בה המון ומבחינת האצה אין מה להשוות,כמו כן לגבי רכבי סדאן אחרים,הבעיה היחידה זה הגיל שלה וכמובן בלאי חלקים,למרות שהיא עברה שיפוץ כולל(החלפת מנוע וכו׳) ביד הקודמת.

אני לא מתכנן רכישה,אך נקרתה בפני האפשרות במחיר של 20k,כדאי לחשוב ברצינות על אפשרות ״שדרוג״,כי הרכב מתוכנן להישאר איתי עוד איזה שנתיים לפחות

מה דעתכם?

פורסם

לדעתי חבל על ה20k האוויאו לא יותר חסכונית, ובנינו בנסועה שלך - זה ממש לא מעניין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מסכים עם צבי,השברולט בינונית,ואם הטיוטה לא מתפרקת סע עליה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לדעתי חבל על ה20k האוויאו לא יותר חסכונית, ובנינו בנסועה שלך - זה ממש לא מעניין.

זה לא באמת 20k אני מוריד מזה איזה -8-9 אלף ממכירת הרכב שלי(המחירון גבוה יותר אבל אני לוקח את ההכי מינ׳)

אז ב10 אלף,שזה סכום סביר מאוד,כדאי לשדרג? כמובן רכב חדש,יפה יותר ומתקדם יותר,השאלה היחידה אם הוא אמין מבחינת טיפולים וכל מה שסטודנט שרוצה ראש שקט צריך

פורסם

מציע שתיסע קודם על הרכב תיראה איך הוא לך.

פורסם

תעשה נסיעת מבחן. אם הרכב מוצא חן בעיניך, להתקדם עשור בשנתון זה לא רע בכלל.

לגבי התוספת, ממליץ שתכוון למכירה ב-5K. אין הרבה קופצים במחירים גבוהים על רכב בן 18.

• תוכן חדש...